Conform propriilor declarații, numeroși cântăreți celebri au făcut un pact cu Satana
În fiecare an, 1500 de copii sub 18 ani din SUA sunt arestați pentru crimă sau molestare. Comparativ cu anul 1986, numărul de victime ale abuzurilor și ale delicvențelor realizate de minori a crescut cu 1740%. Zeci de milioane de tineri au încercat cocaina sau alte droguri. Aceste cifre cresc de la an la an, fapt care nu ar trebui să ne mire, deoarece tinerii vremurilor noastre sunt atacați la nivel moral, emoțional și psihologic prin intermediul a ceea ce numim entertainment.
Un mesaj abject repetat de suficient de multe ori ajunge să fie acceptat fără rezistență
Dacă un anumit mesaj este repetat timp de mai multe decenii, mereu și mereu, unor oameni (chiar dacă aceștia inițial nu îl acceptă), ei ajung să se obișnuiască cu ideea respectivului mesaj și, astfel, încetează să i se mai opună (deși, teoretic, ei o resping!). O dată ce oamenii nu i se mai opun (lasă garda jos), mai devreme sau mai târziu, respectiva idee, evocată mai mereu, va prinde rădăcini în subconștientul lor. Deoarece acest proces de implementare și acceptare a anumitor idei este foarte lent și subtil, persoanele respective nu sunt conștiente de el. Acest proces este recunoscut în psihologie și aplicat în toate domeniile. Același fenomen îl întâlnim și în divertisment (entertainment, în limba engleză). Filmele, emisiunile TV, moda, muzica… toate acestea ne prezintă cel mai adesea mesaje, idei și acțiuni imorale, pe care, mai devreme sau mai târziu, oamenii le acceptă și, mai grav, le pun în aplicare.
De-a lungul timpului, s-a observat că anumite mesaje șocante, care ar fi fost respinse de public mai demult (în urmă cu două decenii, de exemplu), sunt acceptate cu mare ușurință în prezent. Am selectat în continuare unele exemple frapante despre genul de mesaje și influențe prezente în industria muzicală, despre mentorii și forțele care stau în spatele succesului de care se bucură marea majoritate a „artiștilor“ de talie internațională.
Aleister Crowley – promotorul diavolului
Aleister Crowley (1875-1947) a fost unul dintre cei mai cunoscuți sataniști din secolul al XIX-lea. Bestia, așa cum el însuși își spunea, a fost homosexual și pedofil. Născut în Marea Britanie, Crowley avea legături stabile cu serviciile secrete. El a încercat pentru prima dată să îl contacteze pe diavol în 1898, atunci când a intrat în ordinul Golden Dawn. În 1900, Crowley s-a alăturat politicienilor masoni, aristocraților și familiei regale britanice, pe care îi iniția. A fost fondatorul grupării O.T.O. (Ordo Templi Orientis). În cartea sa Magic, acesta scrie: „Diavolul este Satana, el este dreptatea și dragostea, el este lumina…“ În această carte, Crowley prezintă metode de contactare a demonilor. El îi îndeamnă pe oameni să facă acest lucru și să se pregătească pentru o Nouă Ordine a lui Anticrist pe Pământ. Recunoscut și apreciat la vremea sa, Crowley a scris Cartea legii, lucrare dictată, după cum susține el însuși, de Satana, în care spune: „La o parte cu Creștinismul. Voi construi un rai și un Pământ nou… doresc blasfemie, crimă, furie, revoluție, tot ce este rău…; îi sunt devotat marelui meu stăpân Satana…; jur să detest și să nu îmi pese de nimic, decât de a-i face pe plac dumnezeului meu, diavolul“. Crowley susținea că poate deveni un geniu în muzică prin practica satanismului. Un alt scop al său era acela de a crea o revoluție a drogurilor, pentru ca „astfel, demonii să se poată manifesta prin oamenii care se vor droga“ și o revoluție sexuală. În 1969, revista London Times l-a declarat pe Crowley „unul din marii creatori ai secolului XX“. Un jurnalist englez, aparținând bisericii lui Satana a declarat: „este frumos să vezi cum adepții lui Crowley îi transmit mesajul mai departe prin muzică; predicțiile lui Crowley se adeveresc, suntem în epoca lui Horus. Oamenii au început să facă ceea ce îi deprimă (ofilește).“
„Discipolul” său într-ale satanismului, Timothy Leary a fost investit să ducă mai departe cultul lui Satan fondat de Crowley. După cum el însuși a declarat, rolul principal al lui Leary era să răspândească cultul lui Crowley în America, țară considerată de sataniști ca având „un potențial valoros” din acest punct de vedere. După „revoluția” societății americane din anii ’60, oamenii erau deschiși față de orice ar fi reprezentat libertate, nou; astfel, cărarea era pregătită pentru ca Timothy Leary și Henry Hay, un alt discipol al lui Crowley, să împlinească sarcinile date de acesta (care era demult decedat, dar care, după afirmațiile lui Leary, îl contacta și îl îndruma pe acesta în misiunea sa). Henry Hay, inițiatorul revoluției homosexualității (în anii ’60), profesor de muzică, a afirmat că „limbajul, forma unei piese și dansul pot fi folosite cu succes în muzică pentru a comunica idei, planuri și probleme publicului, chiar sub nasul autorităților – ca și armă… Muzica a avut întotdeauna puterea de a isca revolte și revoluții… Pentru două treimi din populația planetei, muzica este un limbaj de comunicare, organizare, educație, mobilizare…“ (The Trouble with Henry Hay, 1990, pag. 178)
Demonii folosesc muzica pe post de armă și metodă de propagare pentru a instaura regatul Anticristului pe pământ
Crowley a influențat o mulțime de cântăreți care au devenit faimoși peste noapte. Asemeni lui Crowley, Rex Church, preot satanist, susține că demonii folosesc muzica pe post de  armă și metodă de propagare, pentru a răspândi în întreaga lume un curent împotriva religiei lui Iisus, pentru a instaura regatul Anticristului pe pământ. Sute de milioane de oameni de toate vârstele, dar în special tinerii, sunt victimele acestui fenomen.

Interpreți sau formații ca U2, Elvis Presley, Rolling Stones, Bono, Red Hot Chilli Peppers, Beatles, Marylin Manson, David Bowie, Drayl Hall, Black Sabbath, Jim Morrison, Ozzy Osbourne, Noel Gallagher, Nirvana, Prince, Jerry Lee Lewis, Michael Jackson, Madonna, Alice Cooper, Judith Priest, Joe Cocker, AC/DC, Joni Mitchell, Jimi Hendrix, Pearl Jam, Meat Loaf, David Lee Roth, Queen, Bon Jovi, KMFDM, Rammstein, David Lee Roth, Kiss, Lil Wayne, Easy-E, Dr. Dre, Snoop Dogg, DMX, Belinda, Cher, Justin Timberlake, Jessie J, Willow Smith, Jay-Z, Kayne West, Robbie Williams, Alicia Keys, Katy Perry, Rihanna, Beyoncé, Lady Gaga, Pink, Taylor Swift etc, reprezintă niște instrumente de propagare a violenței, a consumului de droguri, a sexualității vulgare, a tot ceea ce este imoral și josnic. Ei promovează legi noi, în care moda, sexul, banii și răzbunarea sunt mai presus de orice. Majoritatea acestor artiști, care și-au vândut atât talentele, cât și sufletele diavolului, s-au lăsat influențați de forțele răului și conduc mai departe generațiile de tineri spre decăderea totală.

Toți acești „artiști de primă mână“ au declarat, la un moment dat, că și-au vândut sufletul diavolului sau că sunt posedați. Este important să realizăm că toți acești artiști au fost și sunt inițiați în științele oculte. Ei cunosc și folosesc energii subtile și simboluri specifice malefice pentru a controla masele de oameni sau, cel puțin, pentru a le atrage atenția și a-i influența într-un mod demoniac.

Ozzy Osbourne (n. 1948) este solistul vocal și fondatorul celei mai cunoscute formații de heavy metal, Black Sabbath. Acesta a recunoscut că secretul succesului său a fost că a urmat instrucțiunile lui Aleister Crowley, declarându-l un „fenomen al tuturor timpurilor.“ Ozzy Osbourne cânta despre inspiratorul său satanic, Aleister Crowley, îl invoca pe scenă, îl adora în fața fanilor săi. Cântărețul englez de muzică rock, David Bowie (n. 1947) a fost membru de seamă al grupărilor O.T.O și Golden Dawn. Poza lui Crowley a apărut pe un album al trupei Beatles, printre alte figuri de seamă. Toți cântăreții de talie internațională, mai devreme sau mai târziu și-au dat arama pe față și au recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că și-au vândut sufletul diavolului. Membrii formației Red Hot Chilli Peppers i-au mulțumit în mod public, la MTV Music Awards, și „în mod special“ lui Satana pentru susținerea în cariera muzicală.
Vedetele plătesc cu sufletul prețul faimei
Jimi Hendrix (1942-1970) a fost un faimos chitarist, compozitor și cântăreț american, considerat a fi cel mai mare chitarist de muzică rock din istoria muzicii. Jimi Hendrix recunoștea în fața prietenei sale, Fayne Pridgeon, că este posedat de un demon, că nu știe de ce interpretează într-un anumit mod și nici de ce spune ceea ce spune. Cântecele ieșeau pur și simplu din el. „Uneori se trăgea de păr, izbucnea în hohote de plâns… Oh, Doamne, era așa de trist să-l vezi plângând și chinuit… Era obsedat de ceva demoniac“, spunea prietena lui. Jimi Hendrix a declarat: „Dacă unele persoane nu au talent muzical sau nu au inspirația de a scrie versuri, cu siguranță că, dacă devin posedate, vor putea face cu ușurință aceste lucruri.“ (John Nervius, Demon Possession,1894, pag. 58)
„…Am devenit faimoși de atunci. Câștigurile au crescut continuu. Muzica noastră este cea mai cunoscută. Oamenilor le place să danseze pe muzica noastră. În realitate, spiritele preiau controlul asupra noastră – sau cu alte cuvinte, ne posedă – și noi, la rândul nostru, transmitem această influență oamenilor.“ (Șeful unei trupe de jazz)
Tori Amos (n. 1963) este recunoscută a fi o bună pianistă, compozitoare și cântăreață. Ea a afirmat în revista Spin, ediția din martie 1996: „Nu consider că Lucifer este o forță malefică, cu toții putem cădea la un moment dat în curentul energiei deformate.[…] Simt o mare tristețe pentru el. Simt prezența și muzica lui… Simt că vine și se așează pe pianul meu atunci când cânt. Este o ființă dulce și importantă. Mă înmoi toată când mă gândesc ce forță importantă este.”
John Bon Jovi (n. 1962), cântăreț de muzică rock, declara la un moment dat: „Când eram un băiețel, diavolul m-a luat de mână, m-a dus de acasă… m-a dus jos, jos, jos…“ „Mi-aș omorî mama pentru muzica rock, mi-aș vinde sufletul.“ (Smash, mai 1995) Vocalistul și textierul trupei The Doors, Jim Morrison (1943-1971) a relatat: „În acel an am fost vizitat de multe energii. Am plecat de la școală și am mers pe plajă. Am dormit pe un acoperiș… L-am cunoscut pe Spiritul muzicii. Acea apariție era a demonului, l-am văzut pe Satana…“ Primele două albume ale trupei The Doors au fost scrise cu ajutorul acelei entități care apărea pe acoperișul unde Morrison își petrecea nopțile (The Lost Writings of Jim Morrison, 1988, pag. 36-37). Biograful lui Morrison povestea despre cântăreț că „ se deschidea ca să fie folosit de orice entitate. Acest fapt îi oferea o anumită inspirație în muzică, dar avea, de asemenea, repercusiuni tragice pentru viața lui. Morrison știa că scopul acestor entități era să influențeze masele de oameni.“ (Break on Trough, pag. 200) Morrison a recunoscut că motivul pentru care consuma alcool era să „facă vocile demonilor din el să tacă“. Frank Lisciandro, fotograf și prieten cu Jim Morrison declara: „Jim bea pentru ca să facă să tacă demonii, fantomele și spiritele care implorau pentru eliberare… Bea pentru că erau demoni și spirite care vociferau în capul lui, iar el a descoperit că singura cale ca să îi liniștească era să consume alcool.” Robert Johnson, considerat a fi părintele muzicii rock a recunoscut că a început să aibă succes „numai după ce și-a vândut sufletul diavolului“. Glen Benton, solistul trupei Deicide susține că „misiunea lui este să deschidă porțile iadului cu muzica sa pentru ceilalți oameni.“
Beyoncé mărturisește: „Sunt puțin timidă, mai degrabă rezervată pe scenă și de aceea o las pe Sasha să se manifeste prin mine, ea nu are teamă. Ea poate să facă lucruri pe care eu nu le pot face… Sasha s-a născut când am filmat Crazy in love.“ (People Magazine, noiembrie 2008) Dacă o urmăriți pe Celine Dion în concert, veți fi surprinși să vedeți cât de des ea folosește semnul încornoratului. Este important de știut că artista face acest semn cu mâna dreaptă, chiar și atunci cânt o ține pe lângă corp și nu doar în aer. Michael Jackson a recunoscut la un moment dat, într-o declarație publică: „Nu industria muzicală, ci sistemul profită în urma celebrităților. Sistemul manipulează prin mass-media, manipulează prin modificarea istoriei în cărțile noastre, manipulează prin vedetele pe care le formează…“
Copiii sunt și ei vizați…
Eminem a declarat că a urmărit mereu să fie „un model” pentru copiii care îi ascultă muzica, pentru că știe că acei copii îl privesc ca pe Dumnezeu: „muzica mea este special creată să apese pe butoanele receptive ale ascultătorilor.“ (SMS, 2000) Când Eminem a fost arestat pentru tentativă de omor, mii de adolescenți au ieșit în stradă, amenințând cu incendierea secției de poliție dacă starul nu va fi eliberat. Într-una din melodiile lui, Eminem cântă: „iau fiecare cap degenerat și caut să văd dacă este influențat de mine, dacă ascultă muzica mea. Dacă a căzut în această prostie este o victimă inocentă și devine o marionetă.“ Versurile melodiilor lui Dr. Dre, Eminem, DMX au fost declarate de către departamenul de poliție Albert Hills a fi „generatoare de delicvențe în cazul minorilor, încurajatoare a consumului de droguri și pornografie.“
Chris Brown cântă despre povestea sa de dragoste cu un înger decăzut, alungat de Dumnezeu (Fallen Angel). În autobiografia sa, The Doggfather, Snoop Dogg scrie că a fost vizitat de diavol, iar acesta i-a propus un pact prin care îi oferea faimă și bogăție în schimbul sufletului său. Snoop a acceptat această ofertă și din acel moment (așa cum el însuși susține), „cel care s-a numit Calvin Broadus a murit și s-a născut Snoop Dogg.“ În piesa sa Murder was the case, Snoop Dogg prezintă clar acest fapt. Rapper-ul DMX a punctat foarte clar jocul diavolului. Acesta a explicat că Satana se manifestă prin anumiți oameni și că el a acceptat jocul propus de reprezentanții diavolului pentru a ajunge un rapper vestit.
Schimbarea artiștilor de la un album la altul este tot mai evidentă. Aceștia nu se mai feresc să ascundă că sunt adoratori ai lui Satana. Este suficient să le privim videoclipurile, să le ascultăm versurile… Suntem bombardați de simboluri oculte demoniace peste tot în jurul nostru. În acest mod, suntem influențați în fiecare clipă. Tocmai de aceea este foarte important să ne creăm obișnuința de a ne eleva în mod constant nivelul de vibrație (prin rugăciune, practica spirituală, meditație) pentru a nu intra deloc în stare de rezonanță (și a fi astfel la adăpost) cu energiile satanice și demoniace de care suntem asaltați.
Vă propunem în continuare să vizionați integral un film în care celebri cântăreți de talie internațională recunosc că sunt posedați sau că și-au vândut sufletul diavolului și că, prin cântecele lor, ei influențează publicul în sensul de a adopta satanismul.
Urmăriți cu atenție declarațiile acestor biete ființe care povestesc fără jenă cum controlează masele de oameni.

Sursa: Blogul Fața Nevăzută a Lumii

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares