tigani_trimisi_in_japonia_la_dezmembrat_fier_vechiSurpriză de proporții pentru țiganii care au fost surprinși în ultimele zile la furat de fier vechi: în loc să se aleagă cu dosar penal, aceștia au fost înregimentați de autorități într-un detașament special, care va fi trimis în Japonia ca să dezmembreze și să vândă la fier vechi centralele nucleare în care există riscul unor explozii.

Ion Feraru, un țigan cu peste 20 de ani de experiență în dezmembrări și furt de fier vechi, a fost ales să conducă operațiunile din Japonia. „Împreună cu fi-miu, Flexu, am furat fier vechi de la combinatul Sidex, de la Cernavodă, de la Atelierele Grivița, de peste tot. Și nu am luat pur și simplu fierul, ca amatorii, mai întâi l-am dezmebrat, ca să-l putem pune în căruțe. În două zile punem centrala la pământ și o ducem la centrele de colectare a fierului vechi”, s-a lăudat Ion Feraru.

Nicolae Rugină, oficialul de la Ministerul Apărării care se va ocupa de trimiterea țiganilor în Japonia, spune că toate detaliile sunt puse la punct și că de mâine țiganii vor intra în acțiune. „Țiganii sunt deja la aeroport, azi vor decola spre Japonia, în timp ce căruțele lor sunt deja pe mare, pe un portavion de mare capacitate. Estimez că în două zile vor deveni eroii Japoniei. Hai, patru zile, în caz că japonezii nu vor fi de acord cu dezmembrarea centralelor și țiganii vor fi nevoiți să lucreze neoficial, la adăpostul întunericului”, ne-a declarat acesta.

Sursa: TimesNewRoman

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer