tigani_trimisi_in_japonia_la_dezmembrat_fier_vechiSurpriz de proporii pentru iganii care au fost surprini n ultimele zile la furat de fier vechi: n loc s se aleag cu dosar penal, acetia au fost nregimentai de autoriti ntr-un detaament special, care va fi trimis n Japonia ca s dezmembreze i s vnd la fier vechi centralele nucleare n care exist riscul unor explozii.

Ion Feraru, un igan cu peste 20 de ani de experien n dezmembrri i furt de fier vechi, a fost ales s conduc operaiunile din Japonia. „mpreun cu fi-miu, Flexu, am furat fier vechi de la combinatul Sidex, de la Cernavod, de la Atelierele Grivia, de peste tot. i nu am luat pur i simplu fierul, ca amatorii, mai nti l-am dezmebrat, ca s-l putem pune n crue. n dou zile punem centrala la pmnt i o ducem la centrele de colectare a fierului vechi”, s-a ludat Ion Feraru.

Nicolae Rugin, oficialul de la Ministerul Aprrii care se va ocupa de trimiterea iganilor n Japonia, spune c toate detaliile sunt puse la punct i c de mine iganii vor intra n aciune. „iganii sunt deja la aeroport, azi vor decola spre Japonia, n timp ce cruele lor sunt deja pe mare, pe un portavion de mare capacitate. Estimez c n dou zile vor deveni eroii Japoniei. Hai, patru zile, n caz c japonezii nu vor fi de acord cu dezmembrarea centralelor i iganii vor fi nevoii s lucreze neoficial, la adpostul ntunericului”, ne-a declarat acesta.

Sursa: TimesNewRoman

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.