Un vechi camarad, Nicolae Calot, mi-a trimis un sms cu urmtorul mesaj: ”Ctlin Dnoiu este cel care se ocup cu clonarea siteurilor garduldefier, camasaverde, saccsiv, axaneamului. Atenție ce informații i dați !”.

Am nțeles c acest mesaj a fost rspndit att prin sms – ctre mai mulți camarazi de la Noua Dreapt, ct și n mediul virtual, prin intermediul portalului facebook.

Dac nu aș fi n tem cu conflictul la scen deschis dintre blogul garduldefier.wordpress.com și concernul politic n formare sub titulatura de Axa Neamului, ce are ca exponenți pe Mugur Vasiliu – Saccsiv – Apologeticum – Nicolae Calot, aș fi tentat s devin suspicios cu privire la persoana lui Ctlin, administratorul principal al blogului garduldefier.wordpress.com.

Conform unui principiu sntos din dreptul penal, nu m grbesc s acuz pe nimeni fr probe, și chiar dac mi-ar fi aduse dovezi, nu m-aș grbi s nltur prezumția de nevinovție pentru nici una dintre prțile implicate n conflict.

Problema este c acești oameni au nceput s devin agresivi ntre ei, uitnd c inamicul se afl n alt parte.

Scriu cu amrciune aceste rnduri, amrciune ce mi s-a transmis pe de-o parte și din tonul vocii lui Ctlin Dnoiu, care m-a sunat, amrt de gestul unui om pe care l credea camaradul su de lupt naționalist.

Eu personal, nu cred c n spatele clonelor site-urilor garduldefier, camasaverde, saccsiv și axaneamului se afl Ctlin Dnoiu. Lucru cu oamenii, ca avocat, n atția ani, mi-a dezvoltat un fel de ”al șaselea simț” – de intuiție, care mi spune cnd un om are gnduri ascunse sau minte.

n ceea ce i privește pe cei lezați de apariția unor site-uri clon, i sftuiesc s formuleze plngeri penale mpotriva autorilor acelor site-uri. Poliția are mijloacele tehnice de a descoperi, dup providerul de internet și IP, persoanele care au cumprat acele domenii de internet și care au construit acele site-uri clon. Așa se va dovedi și faptul c site-ul garduldefier.wordpress.com al lui Ctlin nu copiaz nici pe departe alte garduri de fier aflate pe internet. Poate invers, deși Ctlin nu s-a plns niciodat pn acum de asta.

Tristețea mare este c o acuz aruncat pe nedrept este ca un cuțit nfipt n inim. Doare, cu att mai mult cu ct este mai nevinovat victima. Dac se va dovedi c nu Ctlin Dnoiu este autorul acelor clone, cu ce faț va mai da Nicu Calot ochii cu Ctlin !?

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.