Manifestul homosexualilor a apărut, ca editorial, în revista americană Gay Community News din 15-21 februarie 1987, fiind semnat de Michael Swif, „revoluționarul homosexual”. Acest manifest, expresie a celui mai aberant sexualism, trebuie citit de toți bărbații și femeile întregi la fire, cu mintea și simțurile treze, care înțeleg că, sub pretextul combaterii unei false discriminări, homosexualii din Republica Moldova și din afara ei (ai căror executanți docili sunt membrii guvernului Filat) țintesc sufletele copiilor noștri, inițierea lor în homosexualitate și desfășurarea unei propagande homosexuale deschise în școlile de orice tip și de orice nivel. Nu vă lăsați desensibilizați și îmbătați de propaganda homosexuală promovată de mai-marii zilei! Vrem o lege antidiscriminare care să nu atenteze la valorile noastre tradiționale. Dacă homosexualitatea ne provoacă dezgust și milă, nu înseamnă că discriminăm. Nu vrem ca neacceptarea homosexualității sau orice critică formulată de noi la adresa homosexualității să fie calificată drept „incitare la ură”, conducând inevitabil la condamnarea noastră în justiție. Nu vom accepta cenzura conștiinței noastre de către homosexualii care își doresc să instituie dictatura anormalității asupra normalității.Citiți cu atenție acest text și nu vă smintiți! Să ne apărăm copiii și viitorul!

MANIFESTUL HOMOSEXUALILOR

Acest eseu este o nebunie extravagantă, o fantezie crudă, tragică, o erupție a furiei lăuntrice, despre cum cei asupriți visează cu disperare să devină asupritori.

Vă vom sodomiza fiii, embleme ale bărbăției voastre neputincioase, ale viselor voastre derizorii și ale minciunilor voastre vulgare. Îi vom seduce în școlile voastre, în dormitoarele voastre, în sălile voastre de sport, în vestiarele voastre, în terenurile voastre de sport, în seminarele voastre, în grupurile voastre de tineret, în toaletele cinematografelor voastre, în cazărmile voastre, în motelurile voastre, în toate cluburile voastre de bărbați, în clădirile Parlamentului vostru, oriunde bărbații sunt împreună cu alți bărbați. Fii voștri vor deveni fetițele noastre și vor asculta de noi. Îi vom remodela după chipul și asemănarea noastră. Ei se vor umple de dorință pătimașă pentru noi și ne vor adora.

Femeilor, voi clamați libertatea. Voi spuneți că nu mai sunteți satisfăcute de bărbați, că ei vă fac nefericite. Noi, cunoscătorii feței bărbătești, ai fizicului masculin, vă vom lua bărbații. Îi vom distra, îi vom instrui, îi vom îmbrățișa când vor plânge. Femeilor, voi spuneți că vreți să trăiți unele cu altele în loc să trăiți cu bărbați. Atunci duceți-vă și fiți unele cu altele. Noi le vom oferi bărbaților voștri plăceri pe care nu le-au cunoscut vreodată, deoarece și noi suntem bărbați mai întâi de toate, și doar un bărbat știe cu adevărat cum să îi facă pe plac altui bărbat, doar un bărbat poate înțelege profunzimea emoțiilor și sentimentelor, mintea și corpul altui bărbat.

Toate legile voastre care interzic activitatea homosexuală vor fi abrogate. În loc, vor fi promulgate legi ce promovează dragostea între bărbați.

Toți homosexualii trebuie să rămână umăr la umăr ca frații, să fim uniți artistic, filozofic, social, politic și financiar. Noi vom triumfa doar atunci când ne vom înfățișa ca un chip comun în fața inamicului nostru heterosexual înrăit.

Dacă veți îndrăzni să ne numiți pederaști sau poponari, vă vom înjunghia inimile și vom necinsti trupurile voastre, niște mortăciuni de nimic.

Vom scrie poezii despre dragostea dintre bărbați, vom pune în scenă piese în care un bărbat îl dezmiardă în mod deschis pe un altul, vom turna filme despre dragostea dintre bărbații eroici care vor înlocui ieftinele, superficialele, sentimentalele, insipidele, juvenilele infatuări heterosexuale ce domină ecranele voastre de cinema. Vom sculpta statui ale unor tineri frumoși, ale unor atleți curajoși, care vor fi înălțate în parcurile voastre, în piețele și piațetele voastre. Muzeele lumii vor fi umplute numai cu picturi ale unor flăcăi grațioși, dezgoliți.

Scriitorii și artiștii vor face ca dragostea dintre bărbați să fie la modă și prestigioasă, și vom avea succes, deoarece suntem experți în promovarea stilurilor. Vom elimina relațiile heterosexuale folosind satira și umorul, procedee la care suntem foarte pricepuți.

Îi vom demasca pe homosexualii influenți care se dau drept heterosexuali. Veți fi șocați și speriați când veți afla că președinții voștri și fii lor, industriașii voștri, senatorii voștri, primarii voștri, generalii voștri, atleții voștri, stelele voastre de cinema, vedetele voastre de televiziune, liderii voștri civici și preoții voștri nu sunt acei burghezi obișnuiți și de încredere pe care i-ați crezut a fi. Suntem peste tot, ne-am infiltrat în rândurile voastre. Fiți prudenți când vorbiți despre homosexuali, deoarece suntem mereu printre voi: s-ar putea să fim la celălalt capăt al mesei sau poate dormim chiar în același pat cu voi.

Nu vor exista compromisuri. Nu suntem niște slăbănogi din clasa de mijloc. Fiind foarte inteligenți, noi suntem aristocrați înnăscuți în sânul rasei umane, iar sângele nostru albastru nu va accepta niciodată nici un fel de concesii. Cei care ni se vor împotrivi, vor fi exilați.

Vom ridica mari armate secrete, la fel cum a făcut Mișima, ca să vă învingem. Vom cuceri lumea, căci luptătorii inspirați și uniți de onoarea și dragostea homosexuală sunt invincibili, la fel cum au fost soldații greci în antichitate.

Familia – cadrul în care se nasc minciuna, trădarea, mediocritatea, ipocrizia și violența – va fi desființată. Instituția familiei, care doar otrăvește imaginația și împovărează libera voință, trebuie eliminată. În laboratoarele genetice vor fi zămisliți și crescuți băieți perfecți. Ei vor fi legați unii de alții în comunități, sub controlul și instrucțiunea savanților homosexuali.

Toate bisericile care ne condamnă vor fi închise. Singurii noștri dumnezei vor fi tinerii chipeși. Suntem adepții cultului frumuseții, al moralei și al esteticii. Tot ce este urât, vulgar și banal va fi nimicit. Întrucât suntem izgoniți din cercurile heterosexuale ale clasei de mijloc, suntem liberi să ne trăim viețile conducându-ne doar de libera imaginații. Pentru noi orice extremă reprezintă o nimica toată.

Societatea noastră rafinată pe cale de a se naște va fi condusă de elita poeților gay. Una dintre cerințele de căpătâi pentru candidații la funcții de stat  în noua societate a homo-erotismului va fi cuprinderea de patima grecească. Orice bărbat contaminat cu dorința heterosexuală va fi exclus automat din orice funcție de răspundere. Toți bărbații care stărui prostește să rămână heterosexuali vor fi judecați în curți de judecată homosexuale și vor deveni invizibili.

Vom rescrie istoria, istoria umplută și pângărită de minciunile și distorsiunile voastre heterosexuale. Vom portretiza homosexualitatea marilor lideri și gânditori care au făurit civilizația. Vom demonstra că homosexualitatea, inteligența și creativitatea sunt inseparabil legate între ele, că homosexualitatea este o cerință pentru adevărata noblețe și frumusețea autentică a unui bărbat.

Vom fi victorioși, căci ne hrănim cu amărăciunea suferinței celor asupriți și siliți de-a lungul secolelor să joace roluri secundare de nimic în prosteștile voastre spectacolele heterosexuale. Ne va ajunge îndemânare să mânuim armele și să stăm pe baricadele revoluției finale și hotărâtoare.

Tremurați, voi, porci heterosexuali, căci vom apărea înaintea voastră fără măști!

Sursa: Flux.md

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares