Prezint mai jos o dovad a recunoaterii de ctre masoni a faptului c ei se afl n spatele conspiraiei uriae pentru instalarea Noii Ordini Mondiale. Este vorba despre un fragment din discursul masonului Constantin Iancu gradul 33, Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al ritului scoian antic i acceptat din Romnia: „Iubirea freasc trebuie s funcioneze i s nving. Cred c acesta este mesajul nostru, cu att mai mult cu ct suntem n pragul unificrii – i n plan profan, al unificrii mondiale – , n pragul restaurrii i instalrii unei noi ordini a Templului lui Solomon. Pentru aceasta am jurat cu toii, aceasta este rvna noastr, i n cadrul acesteia Romnia, respectiv Masoneria Romn, are absolut toate datele i toate drepturile istorice, culturale, spirituale de a face parte din minunatul lan universal al fratietii, lanul universal n care cu toii suntem semeni. Masoneria trebuie s fie ceea ce a fost nainte, promotorul acestei uniti n plan mondial”.
Sunt sigur c exist destui oameni care nu vd nici o legtur ntre tendina de instalare a Noii Ordini Mondiale i controlul populaiei prin implantarea cipurilor n actele de identitate ori sub piele. Acetia sunt foarte naivi i vd totul din perspectiva lor c „pe mine nu m intereseaz”. Fac o paralel cu situaia n care a ajuns Romnia. toi se plng de viaa rea pe care o ducem, nu mai au deloc ncredere n guvernani i clasa politic pe care i acuz de jaf naional.
Dar pentru Dumnezeu, noi, „marea mut” ce am, fcut? Unde am fost de la evenimentele din decembrie 1989 i pn astzi? Nici un guvernant, nici un parlamentar, nici un om politic nu a venit din neant i a aterizat n Romnia! Nu a venit de pe alt planet!! Sunt unde sunt datorit nou. Fr suprare, romnii au devenit pasivi i se cluzesc dup principiul „mai ru s nu ne fie”. n toamna lui 2009 s-a votat pe bani, aparate de radio, telefoane mobile, salam, fin, zahr .a.

Revenind, precizez c n cadrul unei emisiuni fulminante la Antena 2, spre sfritul lunii ianuarie 2009, masonul Silviu Prigoan s-a dovedit unul dintre aprtorii nverunai a introducerii cipurilor n actele personale sau sub pielea romnilor.

Cel puin dl. Rapcea l-a dovedit n cadrul emisiunii respective, care poate fi vizionat pe yoghinii MISA blog. Fii siguri c nu este un caz singular. Celor nencreztori le recomand s scrie la google „Identificarea biometric este un program masonic” i, prin motorul de cutare, vor descoperi cu stupoare c exist sute de rezultate din care reiese acest lucru. Dac vor scrie cuvintele masonic child identification program vor descoperi zeci de mii de rezultate. Vor afla c Masoneria american finaneaz i presteaz gratuit un program de identificare biometric a copiilor, pretinznd c vor ajuta la identificarea mai uoar a acestora n cazul rpirilor. Programul a fost extins i la lojile masonice din Canada. Ce presupune acest program? „Prelevarea amprentelor degetelor, prelevarea mulajului dentar, o prob a ADN-ului, o fotografie i un film cu copilul n micare. Momeala pentru cei mici: o ngheat oferit gratuit de ctre sponsori” .

Sursa: Aprm Ortodoxia

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *