Prezint mai jos o dovadă a recunoașterii de către masoni a faptului că ei se află în spatele conspirației uriașe pentru instalarea Noii Ordini Mondiale. Este vorba despre un fragment din discursul masonului Constantin Iancu gradul 33, Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al ritului scoțian antic și acceptat din România: „Iubirea frățească trebuie să funcționeze și să învingă. Cred că acesta este mesajul nostru, cu atât mai mult cu cât suntem în pragul unificării – și în plan profan, al unificării mondiale – , în pragul restaurării și instalării unei noi ordini a Templului lui Solomon. Pentru aceasta am jurat cu toții, aceasta este râvna noastră, și în cadrul acesteia România, respectiv Masoneria Română, are absolut toate datele și toate drepturile istorice, culturale, spirituale de a face parte din minunatul lanț universal al fratietății, lanțul universal în care cu toții suntem semeni. Masoneria trebuie să fie ceea ce a fost înainte, promotorul acestei unități în plan mondial”.
Sunt sigur că există destui oameni care nu văd nici o legătură între tendința de instalare a Noii Ordini Mondiale și controlul populației prin implantarea cipurilor în actele de identitate ori sub piele. Aceștia sunt foarte naivi și văd totul din perspectiva lor că „pe mine nu mă interesează”. Fac o paralelă cu situația în care a ajuns România. toți se plâng de viața rea pe care o ducem, nu mai au deloc încredere în guvernanți și clasa politică pe care îi acuză de jaf național.
Dar pentru Dumnezeu, noi, „marea mută” ce am, făcut? Unde am fost de la evenimentele din decembrie 1989 și până astăzi? Nici un guvernant, nici un parlamentar, nici un om politic nu a venit din neant și a aterizat în România! Nu a venit de pe altă planetă!! Sunt unde sunt datorită nouă. Fără supărare, românii au devenit pasivi și se călăuzesc după principiul „mai rău să nu ne fie”. În toamna lui 2009 s-a votat pe bani, aparate de radio, telefoane mobile, salam, făină, zahăr ș.a.

Revenind, precizez că în cadrul unei emisiuni fulminante la Antena 2, spre sfârșitul lunii ianuarie 2009, masonul Silviu Prigoană s-a dovedit unul dintre apărătorii înverșunați a introducerii cipurilor în actele personale sau sub pielea românilor.

Cel puțin dl. Rapcea l-a dovedit în cadrul emisiunii respective, care poate fi vizionată pe yoghinii MISA blog. Fiți siguri că nu este un caz singular. Celor neîncrezători le recomand să scrie la google „Identificarea biometrică este un program masonic” și, prin motorul de căutare, vor descoperi cu stupoare că există sute de rezultate din care reiese acest lucru. Dacă vor scrie cuvintele masonic child identification program vor descoperi zeci de mii de rezultate. Vor afla că Masoneria americană finanțează și prestează gratuit un program de identificare biometrică a copiilor, pretinzând că vor ajuta la identificarea mai ușoară a acestora în cazul răpirilor. Programul a fost extins și la lojile masonice din Canada. Ce presupune acest program? „Prelevarea amprentelor degetelor, prelevarea mulajului dentar, o probă a ADN-ului, o fotografie și un film cu copilul în mișcare. Momeala pentru cei mici: o înghețată oferită gratuit de către sponsori” .

Sursa: Apărăm Ortodoxia

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares