de Vlad Panfilii

Evolutia Consumator Modelarea inconștientuluiNe-au dat cîntece, cuvintele cărora nici măcar nu le-am înțeles. Am vizionat filme înflăcărate gen – „action” și „erotică”. În rezultat, mai fericiți nu am devenit. Dar în schimb din noi au făcut consumatori, majoritatea cărora vor fi nevoiți să ducă pe viitor o viață de „legumă”.

Odată ce civilizația vestică a pătruns în sfera modelării inconștientului poporului nostru, a creat în primul rînd un model atrăgător de viață de consumator. Tot ce se împotrivește acestui model, a primit aspect negativ. Sub steagul libertății, poporului se impune „standarte” care îndreaptă energiile sociale împotriva noastră. În primul rînd se valorifică toleranța față de orice păcat. Tot ce înainte era interzis, acum devine o distracție inocentă. Sub masca „dreptului la autodeterminare” din popor se creează o turmă de degradați morali. Ca dovadă servește faptul, că indicatorul indirect al evoluției democrației este – răspîndirea păcatelor. De exemplu, pederastia, în mod tacit este considerată drept cel mai exact indicator al nivelului democrației. Atunci cînd tuturor le este garantată egalitatea în drepturi, deviațiile sexuale și mintale, avînd un statut legal, trebuiesc răspîndite, pentru că primesc dreptul la întrunire/propagandă. Dacă pederaștii nu se înmulțesc numeric, înseamnă că drepturile lor sunt încălcate, înseamnă că nu e suficientă democrație.

Masele nu sesizează nici un pericol, deoarece înțeleg prin pericol, doar ceea ce are un efect imediat. Astfel prin pederastie, omul simplu nu vede nici un pericol evident și spontan. din această cauză este foarte vulnerabil. De la început își schimbă atitudinea sa de la negativ la neutru, iar mai apoi și la pozitiv. Atitudinea lor pozitivă e indicatorul cel mai exact că “drepturile tuturor se respectă”.

Copiilor, care încă nu înțeleg nimic, acest păcat le este oferit în mod vesel și în culori deschise. Ei merg spre acest păcat nou și inovativ, așa cum fluturii zboară spre foc. În rezultat aripile ard, iar fluturii se transformă în viermi care pot doar a se tîrî. Să zboare ei deja nu mai pot. Ei nu mai cred în sinceritatea cauzelor nobile. Pe toți îi suspectă, în nimic nu cred și își găsesc fericirea doar în plăcerile trupești.

Astfel de educație transformă societatea într-o turmă manipulabilă. Individul egoist triumfează. Pierderea idealurilor înalte duce la pierderea tendinței spre comuniune spirituală și socială, spre crearea unei structuri unice. Comunitatea ce a fost odată funcțională, devine un „gunoi”.

Socrate în timpul său a menționat că omul simplu nu este capabil să sesizeze pericolul de lungă durată a inovațiilor. El spunea, că trebuie să ne păzim chiar și de muzica nouă, că ea poate amenința securitatea și integritatea polisului.

Treptat după culisele „binelui” sunt introduse concepții noi care modelează inconștientul. Aceste concepții se înrădăcinează și cu timpul evoluează în obiceiuri și deprinderi, care prin forțe sociale se întăresc în legislație/organizare statală și în sfîrșit modifică totul în scopuri necunoscute și nedefinite. Ca urmare, binele devine rău și invers, răul devine bine. Cel mai important este faptul că nimeni nu înțelege nimic, deoarece procesul decurge foarte lent și oamenii nu-l pot observa. După Socrate, adevărul profund îl putem sesiza privind din punct de vedere al importanței statale, dar nu a cetățeanului simplu.

În zilele de astăzi, unele forțe în timp ce infiltrează detalii nesemnificative, dobîndesc succese nemaipomenite. Nimeni nu știe cine indică direcția evoluției, dar dacă direcția este, atunci „cineva” cu siguranță o trasează. Acest „cineva” modelează inconștientul poporului nostru. Ar fi fost mai ușor de luptat cu acest „cineva”, dacă ar fi posedat potențial nuclear, decît această armă convențională.

Pentru a naște un copil este nevoie de 9 luni. Pentru a forma inconștientul unui popor, e nevoie de o generație, cînd părinții educați de noul sistem, la rîndul lor educă copiii săi după aceleași principii.

Dacă vom spune unui grup de fete semi-goale (care cînta, sau mai degrabă demonstrează acte indecente) sau producătorilor/regizorilor lor, că ei participă indirect la modelarea inconștientului, vor fi foarte mirați, deoarece sunt siguri că nu fac nimic rău. Ei „pur și simplu” cînta, ei „pur și simplu” dansează, „pur și simplu” ne distrează sau cîștigă bani. Dar cu ajutorul acestor  – „pur și simplu”, se formează personalitatea umană. Ce fel de personalitate va fi, depinde de asemenea și de jucăriile din copilărie, de desenele animate, de cîntece, programa școlară sau sursele de informare.

Sursa: Blogul Noua Dreapta Moldova

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares