„Evrei mnctori de fecale și cadavre”…

Am mai spus-o: de ani de zile nu mai reuesc s dau de un evreu detept, cu care s pot sta i eu de vorb, ca-ntre oameni normal de oameni. Printre alte subiecte pe care i le-a propune evreului de negsit este i mirarea mea c toat propaganda despre Holocaustul din Romnia se bazeaz pe Cartea Neagr a lui Matatias Carp, o lucrare jenant sub toate aspectele. Alta n-ați gsit, frate?

Ce este Cartea Neagr? Este o carte, n trei volume, publicat n 1946, care i-a propus ca pe parcursul a circa 1000 (una mie) de pagini s demonstreze c romnii i-au ntrecut cam pe toi n materie de anti-semitism! Chiar i Moses Rozen, unanim cu Hanna Arendt, au fost nevoii s recunoasc, nesilii de nimeni, c holocaustul evreilor aici la noi a nceput, n Romnia, cic!… C nu nemii sau ali veleitari i impostori, ci romnii se nscriu n istoria universal ca detonatori ai Holocaustului! Data magic: 20 i ceva Iulie 1940, la Dorohoi n gar!…

nc de la apariia Crii Negre, de aceast carte le-a fost ruine la toi evreii care tiau bine cine mi-era ILYA EHRENBOURG, paranoicul agitator bolevic, care a asistat i a contribuit din plin la scrierea mizeriei ntitulat Cartea Neagr, carte neagr de ur i prostie. Ur și prostie iudaic, pot spune, dat fiind numele autorilor, al celor care au reeditat-o de curnd, ba chiar au mai și tradus-o!!..

E drept, au repudiat-o evreii de odinioar de nu s-a mai vzut prin nicio librrie sau bibliotec! A fost n acei ani singura carte scris de un evreu, ba chiar doi, pe care evreii ceilali, bolșevici, au pus-o la indexul cenzurii! ia da, evrei! C nu-i permitea pe atunci orice potaie s-i zic evreu! i s intre la inventar lng alde un Filderman sau afran, un Cajal btrnul, un Belu Silber sau Nicolae Steinhardt!

M ntreb de la bun nceput: cine a avut, evrei dumneavoastr, ideea de a re-edita aceast carte, ba chiar s dea și la tradus Cartea Neagr?! (Nota bene: Nu cumva pe banii guvernului romns-a tradus?!…)

Bnuiala cade fr s clipesc asupra soilor Lya Benjamin! i cunosc bine! Am fost cu cei doi mpreun n mai multe ocazii, dar mai ales ntr-o emisiune la DDTV, cnd s-a discutat cu aprindere despre Cartea Neagr aproape toat emisiunea, iar eu abia la sfrit m-am i i-am prins c nici unul nu citise Cartea Neagr… Evreu care n-a citit Cartea!?!… Doi chiar: Lya i Haralambrul ei de brbat! Jos plria dinaintea oricrui evreu care nu citește Cartea Neagr! Dar s-o citezi fr s-o citești este deja un gest…

Lucrurile s-au petrecut cam aa la acea emisiune de pomin: zice soul ceva, de laud, despre valoarea documentar excepional a Crii, iar consoarta – doctoreas n istorie nepetrecut, l aprob zgomotos, artndu-se așadar avizat asupra subiectului. Atunci eu, mereu Gic contra, intervin de le stric toat regia emisiunii zicnd c tot eu, Ion Coja, nu pot lua n serios Cartea Neagr plin de cele mai inepte i mai neroade acuzaii la adresa mea! A mea, domnilor!

A dumitale?, s-a mirat ntr-un glas duetul de la tefan Gheorghiu.

Adic la adresa fiinei umane n ipostaza ei romneasc! i m explic: nu pot s iau nimic n serios de la un autor care afirm c romnii, ranii romni ca s fiu mai exact, adic mama i tata, domnilor, Dumnezeu s-i hodineasc!, cumprau cic de la jandarmii romni, la un pre de batjocur, de-a dreptul insulttor, cumprau evrei din cireada mnat spre Nistru s-l treac dintr-o sorbire, evrei mai rotofei, pe care apoi i duceau acas i… i… i ce fceau babacii mei cu babacii dumitale, domnule Hary Culler?, l-am ntrebat eu pe tovarul Haralambie Culea n direct la DDTV, postul TV cel mai urmrit de cenzura Cominternului. Ce fceau romnaii notri cu ovreii dumitale, ai notri i ei, pn la urm? Hai, curaj, nu v sfiii! Sunt sigur c tii! N-avei cum s nu tii, cetene Culler, c doar v tragei mai mult din Cartea Neagr dect din Talmud! Singur recunoatei c v e cartea de cpti! C fr ea rmneai mai departe un umil i necunoscut propagandist al marxism-bolevismului!

Eh, spunei-mi aadar, nu mie, cci eu tiu, dar telespectatorii notri nu, nu tiu nici n vis, n visul lor cel mai urt sau n cel mai frumos vis – depinde cum priveti lucrurile, nu au habar de ceea ce spune nemernicul la de ILYA EHRENBOURG, sub semntura lui Matatias Carp, despre ranii romni c fceau cu evreii trguii la margine de drum?! Spunei-le dumneavoastr, domnule Cullic, s nu moar proti protii de romni!… Sunt vestit de ignorani! De un’ s tie, analfabeii, la ce-s buni evreii, mcar unul-doi la casa romnului?!…

N-a tiut tovarul profesor de dialectica marxism-leninismului! Dar eu nu-l puteam crede c nu cunoate pe dinafar Cartea. Aveam informaii precise n acest sens! Mi se prea la fel de absurd ca i cum nsi Lya Benjamin ar fi spus i ea c nu tie de ce romnii se apucaser pe vremea lui Ion Antonescu de trguit evrei, mai rar la bucat, de obicei la un loc, so i soie, doi lei perechea!

…Ehe, era mare leul pe vremea Marealului!

Eh, o ntreb eu, dumneavoastr v amintii n ce scop, stimat doamn Lya, ranii romni i cumprau evrei, sustrgndu-i astfel din convoiul de umbre plecat n Pahod na Bug?

Unii zic acum, post festum, c-i fereau astfel pe bieii jizi s ajung n Transnistria cea sinistr, unde nu-i atepta nimic bun! sta s le fi fost scopul? Nobilul el?

…Eu unul nu cred! Nici dumneavoastr! Ar fi prea frumos ca s fie adevrat! De unde atta omenie la prinții mei și ai dumitale, iubit cetitorule?!

Nu, nu-mi puteam imagina c nici Benjamina nu tia, deci, logic, deduc c nu citise nici ea Cartea!, cci doar i dduse un doctorat strlucit pe Carte, comentnd-o din doasc n doasc, citnd din ea ca din Cartea Crilor i declarnd-o Cartea din care s-a nscut Holocaustul din Romnia! Talmudul noii religii! Fr ea s-ar alege praful de tot Holocaustul romnesc! Etc., etc.

O carte, a declarat laureata presei, o carte care ar trebui s fie cercetat i studiat i nvat pe de rost n toate colile romneti, n toate familiile, n toate gtile de cartier, n toate slile de ateptare, cte una-dou n fiecare cabin telefonic, ca s afle tot romnul de azi i de mine i de totdeauna ce fceau urmaii dacilor cu evreii de dou parale pe care i cumprau pe buza anului. Sau, cine avea puin noroc, i mai lua i pe gratis, cci unii evrei nu mai puteau merge mai departe i, ajuni la captul puterilor, renunau singuri s mai vad Transnistria, puoi mori!

Da, spre nesfrita mea mirare i-am prins pe cei doi cu ocaua mic, cu lecia necitit! Mi-a venit s-i ntreb, dar m-am jenat de telespectatori – voi ce fcei acas, mi, nebunatecilor, de nu avei timp nici s v citii Biblia voastr de holocaustologii lui pete, ce suntei?!

Nu, un nu hotrt! Cei doi, perechea de cominterniti din studioul DDTV, nu jucau teatru, nu jucau nici mcar teatru evreiesc de stat! Ci erau ca niciodat n viaa lor de sinceri: nu tiau! Pur i simplu nu tiau! De necrezut, dar…

…Ce-i drept, nici eu nu tiu ceva mai frumos i mai onest dect s recunoti c nu tii! Aa fcea chiar nsui Socrate! Iar eu l-am auzit i pe Petre uea de cteva ori zicnd c nu tie.

Nu tiau sau nu-i mai aduceau aminte?, s-ar putea bga n vorb vreun crcota. Unul mai dihai dect mine! Rspund: exclus! Cnd afli ce fceau romnii cu urmaii Iudei cumprai pe mai nimica, nu mai poi uita n vecii vecilor! Nici mcar n somn, precum spuneam! E de neuitat! Mai ales pentru un evreu! Un evreu practicant! Dar mite cnd sunt dou buci de evrei, un fel de Sara i Abraham ai zilelor noastre?! Unde-s doi mai greu se uit!…

…Cnd ns cineva spune c nu tie, cnd recunoate c nu tie, omul la cel puin pe jumtate nu mai este prost, a-toate-ne-tiutor. Iar cu jumtatea cealalt nu mai este nici ticlos!… Aa c, simindu-i ceva mai colegi pe cei doi – ce mai pereche!, numai bun de comercializat, m-am ndurat de ei i i-am mai ncurajat puin: deci nu tii? Nu tim! Pi nu tii nimica dac nu tii c tata, Dumnezeu s-l ierte!, l lua binior pe ovreia, de ureche sau de chic ori de beregat, i mi i-l cresta, nenicule, la jugular, acolo de unde-i curge i porcului tot sngele din carcas, lsnd-o cusher i bun de fcut pastram, dup reeta marelui mehenghi numit nenea Iancl!

V mai ntreb o dat, ultima strigare!, le-am zis. Nu se poate s nu v aducei aminte, e scris n carte cu litere de-o chioap, special ca s-i rmn cititorului n trtcu pentru totdeauna: la ce le trebuia, domnule, ranilor basarabeni atta snge evreiesc adunat cu grij ntr-o covat? O pictur nu se risipea! Nu tii nici asta, nu v aducei aminte?… Nu, ngimar cei doi, deja livizi i fr de snge n obraji, mcar o pictur… Exsancvinai prin telepatie? Nu cumva am ntins coarda prea tare?!

Dar nici nu mai puteam da napoi, cum a fi vrut! Faci ce poi n via, nu ce vrei! Aa c am ncheiat cu precizarea final: lubrifiant, madam! Lubrifiant fceam! ILYA EHRENBOURG dixit! Iar Matatias Carp confirm: lu-bri-fi-ant!Avem doi martori, deci! Lu-bri-fi-ant!

Lubri… Ce-i acela lubrifiant?, a ntrebat ingenu Benjaminoaia, fire total atehnic.

Adic unsoare, cucoan! Romnii, nc de la primii iudei adui pe plaiurile carpatine, adic dintotdeauna, ung osia de la crue i alte mecanisme din ograd cu snge, cu snge evreiesc! Se pare c sngele evreiesc e cel mai prima, nu coaguleaz, nu miroase i se pstreaz la temperatura camerei cel mai bine. Oricum, nu aveau frigidere țranii basarabeni, precum nu au nici azi, nenorociii!…
Pe cine-i facei nenorocii?

Pi pe evreii ia fcui unsoare i fac, pe cine alii?! V dai seama, sracii, din ce motive prozaice, aproape puerile, s rateze Transnistria?!… Ca s ajung unsoare la osia cruelor cu care ali evrei treceau bine merci peste Nistrul mntuirii lor!…

*

…Mai departe rezum, cci nu m mai suport: perechea de evrei din studiourile DDTV au declarat c aa ceva nu se scrie i nici nu scrie i nici mcar nu poate s scrie n Cartea Neagr sau oricare alt carte scris de vreun evreu despre Holocaustul din mizerabila asta de ar! C-i doare pe evrei Holocaustul, pe cine nu-l doare?! Dar cel mai tare te doare, ca evreu, s afli i s-i vezi pe neciopliii tia de romni cum nu-i mai ncap n piele c fr ei nu se mai fcea niciun Holocaust! «Domnule Ion, suntei insuportabil ce facei, ce zicei! Ai depit orice limit!», i m-au ameninat cu tribunalul, cu Sanhedrinul, cu rabinul i tot Cahalul, baca presa de peste tot oceanul. «Cum putei scorni aa ceva?! Evrei stori de snge i cu sngele evreiesc s fie unse cotigele voastre?!… Cu asemenea bazaconii scandaloase facei educaia studenilor dummneavoastr?! i v suport studenii i ceilali profesori cu astfel de distorsiuni ale adevrului?!…Cu asemenea derapaje?!… i telespectatorii tia, cu ce au greit ca s v asculte fabulaiile, absolut inca-li-fi-ca-bi-le!» i tot aa, aproape s se termine emisiunea pe vocalizele lor!

…Dar mi-a venit i mie rndul, nenicule, i le-am spus verde n fa c prefer Carmelul, și c nu vreau mai mult de trei sticle! Trei! Iar eu pun la btaie un butoi cu vin din Valea Nucarilor, cea mai fain podgorie din Dobrogea, contra Carmel, trei sticloane! Cine pierde, pltete! i am btut palma n faa tuturor telespectatorilor care ne urmreau cu sufletul la gur: ei, adversarii mei, Lia Benjamin și Hary Culler, spunnd, ba chiar sus-innd c n Cartea Neagr nu poate fi gsit o asemenea, citez, «abjecie» – aprecierea deci le aparine, iar eu dimpotriv, sus-ineam mai departe c minunata poveste de Crciun este cuprins n volumul nti, la pagina 23, vedei c nu se poate uita?! Nu numai pagina, am dat i citatul, corectndu-l niel la punctuaie i intonndu-l ct mai expresiv: «Fascismul romnesc a avut metodele sale originale de exterminare a evreilor.(…) Evreii erau btui pn la istovire i expiere, sufocai n vagoane cu rsufltorile astupate, vndui din mijlocul convoaielor… Pn aici nimic nou. Nu reproez nimic, nimnui! Acum v rog s fii ateni! Aa… reiau citatul: vndui din mijlocul convoaielor pentru a fi omori i a li se comercializa mbrcmintea, pentru a fi, atenie!, pentru a fi tiai buci pentru ca… acu-i acu!, …cu sngele lor s se ung osiile cruelor .a.m.d. » (s.n.) Exact aa scrie: «.a.m.d.» Aadar, osiile cruelor… Scrie clar, la pagina 23, ediia de dup 1989! Pagina din dreapta, pe la mijloc, cules cu litere ngroate, am uitat cum le zice. Aldine? …Pentru ca cu sngele lor s se ung osiile cruelor…

Firete c am ctigat pariul detaat, dar… dar nici pn azi nu am vzut mcar un gt de Carmel de la Comunitatea Evreiasc!… Nu știu, domnule, evreii s piard!…

*

…Aadar, acum, prin traducerea Crii, va cpta circulaie mondial informaia c romnii mei – dar nici nu-mi mai vine s mai zic c-s ai mei, nici mcar lu’ bietul tata, criminalul!, l reneg!, n-am astfel de tat!, care tia vaszic evreii buci-bucele i i storcea bine de snge i de bani, ba chiar «.a.m.d.». C-i vine s-i felicii i s le strngi mna recunosctor jandarmilor romni care nu au tiat buci niciun evreu, nici unul dintre cei peste dou sute de mii, pe care jandarmii i-au mpucat numai: cinstit, gospodrete, ecologicamente, gest infinit mai generos, mai omenos, mai tradiional romnesc dect tranarea trupului n pacheele de un kilogram, cel mult dou, trebuie s ajung la toat lumea aflat la rnd! Ia nu v mai nghesuii ca la poman! i linite, v rog! Mucles!

…i-l ntreb pe evreul detept foc sau mcar pe aproape, dup care tnjesc ca norii dup soare, cititor vreodat al acestor pagini, rugndu-l s-mi explice nu cum de a putut s scrie fratele su Matatias Carp asemenea mrvie – de imbecil i de ticlos ce a fost a scris-o!, se tie asta!, ci de ce? O ntreb deci i pe coana Comunitate Evreiasc din Romnia, care nu poate fi strin de traducerea i publicarea n lumea larg a acestei cri mizerabile, de ce, madam, te nhitezi cu nite autori decervelai i i simi interesele mai bine reprezentate i aprate prin asemenea nemernicii?!
Cci mai sunt i altele n de mine-poimine vestita n lumea toat Carte Neagr. Alte porcrii i mai mari! Mizerii i minciuni mai «negre»! Nu v vine a crede?! tiu… Dar nu puteam atunci, la televizor, de fa cu lumea de bun calitate care urmrete emisiunile dlui Marian Oprea, s pun n discuie chestii nc i mai jenante. Nici nu mi-a fi putut eu magina pe atunci o carier internaional pentru aceast culegere de minciuni deucheate care nu mai sunt nici mcar minciuni, sunt altceva, cci minciunile au farmecul i hazul lor, sunt un soi mai ciudat de creaii ale imaginaiei, sunt deseori creaii literare veritabile. Mecanismele minciunii sunt dintotdeauna interesante i strnesc amuzamentul ori chiar simpatia noastr. Minciuna de calitate este credibil. Ct de ct credibil. E vecina proxim a literaturii. Te farmec, te vrjete! Cum este i acest ciudat sinonim pentru minciun, explicit numai n limba romn: vrjeal ! Asta ne faceminciuna minciun, minciuna de dragul minciunii: ne vrjete, ca-n eherezada! Sau ca baronul la neam! S te tot mint cine-i n stare!…

…M nel eu cumva i nu-mi dau seama c povestea cu sngele de uns osiile este o poveste totui credibil?!… Oare exist cumva pe lumea asta imbecilii evrei i ne-evrei care s-o cread?!… Se pare c va trebui s cedez evidenei i s accept c exist, inclusiv n conducerea Comunitii evreieti din Romnia, nuci care s cread c ntr-adevr evreii au ajuns n Romnia s fie tiai bucat cu bucat pentru ca cu sngele lor iudaic ttne-meu i tot neamul lui de goimi s ung osia cruelor, indiferent de naionalitatea, sexul ori vrsta acestora!…

Aa c mergem mai departe, s vedem dac evreii acetia, probabil cei mai evrei, l pot crede i poate l vor fi crezut deja, chiar i pe «martorul» evreu cel mai deucheat, cel mai ne-evreu i mai ne-om din toat Cartea Neagr, care, n volumul al III-lea semneaz justiiar sub declaraia c n Transnistria – inei-v bine, evrei de evrei ce suntei!, declarația sub semntur cum c n Transnistria administrat de romnii lui Antonescu, evreii internai «neavnd posibilitatea aprovizionrii cu alimente, se hrneau cu excremente omeneti, iar mai trziu cu cadavre omeneti.» Da, ai citit bine: «excremente omenești i cadavre omeneti…» Declaraia este semnat de un «dl M.Katz, fost preedinte al Comitetului Evreiesc din Moghilu». (Dup Dorohoi, acum Moghilu… Alt nume de belea! Cum s fac holocasutul nostru carier internaional cu toponime de-astea, Dorohoi, Moghilu… Pi se compar bietul Moghilu cu Auschwitz sau Dackau ori Buchenwald?!…)

Aadar, acum, prin traducerea acestei cri bezmetice va cpta circulaie internaional i bomba asta: evrei care se hrnesc cu excremente omeneti!… i cine ne d asigurri c-i adevrat dintotdeauna povestea asta? Nu doar ILYA EHRENBOUR, ci nsi ntreaga onor comunitate evreiasc din Romnia, preedinte unul VAINER, cine altul?! Baca cei trei preedini romni, ILIESCU, CONSTANTINESCU, BSESCU, care au plns cu batista la nas la memorialul fecalelor mncate de evrei n timpul Holocaustului i dup!

Deci nu e glum i nici limbaj de la figurat! Ci pe bune: evrei care se hrnesc cu excremente omeneti… Evrei care se hrnesc cu cadavre omeneti…

Trebuie scris cu majuscule și asemenea veste: EVREI CARE SE HRNESC CU EXCREMENTE I CADAVRE… (N-aș preciza pagina și aș pune pariu și cu cititorii care, ca oameni normali, refuz s cread c asemenea minciuni demente pot vedea lumina ntinat a tiparului. Dar nu e de joac totuși cu asemenea lucruri. Și cu asemenea ne-oameni. Pagina 380, deci, volumul 3 din Cartea Neagr, Talmudul sioniștilor holocaustizanți…)

Oare n toat Federația de Evrei Nuci din Romnia nu s-a gsit niciunul care s-și dea seama ct e de jignitor acest text pentru memoria tuturor evreilor care au fcut vreodat umbr pmntului de cinci mii și ceva de ani ncoace?!… Evrei care se hrnesc cu… Nu, nu cunosc text mai antisemit ca acesta!… Iar Vainer & comp. l-au dat la tradus, n toate limbile pmntului!…

Tare-s curios s vd cum sun n francez ori lapon acest text cum nu poate fi altul mai succint anti-semit!… Autorul, dup bun regula c cei mai sinceri i mai eficieni antisemii sunt evreii, un evreu, nu degeaba numit Katz. Katz! Nume predestinat! M.Katz! Cumva Maximilian?! C chiar c s-ar potrivi!…

ntmplarea, adic mnuța Domnului, face ns ca un alt fost preedinte, al aceluiai comitet evreiesc din Moghilu, Siegfried Jaegendorf, cu majuscule binemeritate i voi scrie numele, SIEGFRIED JAEGENDORF, nume predestinat i el, s ajung dup rzboi n America i s scrie acolo cteva sute de pagini despre cele vzute i trite de el tot n Transnistria, și tot la Moghilu! Un veritabil raport de activitate, depus la Yad Vashem ca mrturie cu care se simțea dator, iar marile caiafe care administreaz holocaustul, dup ce s-au crucit citind mrturia jidovului, l-au luat la nceput cu biniorul i i-au cerut surzndu-i complice s-i schimbe viziunea asupra vieii duse de el n Transnistria, cci, aa cum reieea din cartea sa, Transnistria le oferise celor interesai condiii de alimentare inacceptabil de decente, de omeneti. Nici tu cadavre, nici tu excremente! Fcndu-i astfel de fecale pe toi mrturisitorii Holocaustului din Romnia!… Ceea ce la Yad Vashem nu se poate accepta!

ncpnat iapostaziatic ns, JAEGENDORF, evreu cinstit, cum nu puini au fost cndva n Romnia, dar le-a pierit smnța!, a refuzat s mnnce n America ce nu mncase el n Transnistria, ccat adic, i i-a retras manuscrisul, plin de indignare. Manevr zadarnic: a urmat moartea suspect a autorului, iar manuscrisul a fost publicat cu vizibile intervenii asupra textului, corectndu-l la viziune… (A se vedea i Jurnalul lui Mihail Sebastian, mort i publicat n aceleai condiiimaloneste!) Ne vom ocupa de acest caz, cu detalii, ct de curnd…

Deocamdat s consemnm c Comunitatea Evreiasc din Romnia, susinnd traducerea i re-publicarea Crii Negre, i d girul credibilitii totale pentru declaraia deplin tembel a acestui Katz cum c n Transnistria evreii – probabil nu chiar toi, ci numai prin reprezentani?, i nu toat vremea, ci numai n momente mai inspirate, mai faste, evreii s-au hrnit cu fecale, iar mai trziu – probabil cnd nu s-au mai gsit excremente omenești, cu cadavre omeneti… (sublinierea noastr!)

Declaraia este ns, slav Domnului i din pcate, complet lacunar, incomplet, i nu rezist la un examen critic al subsemnatului. Mai nti: omeneti, omeneti! Dar ale cuicadavre, oameni buni? Cadavre romneti sau evreieti?…

Ca i fecalele! Ale cui excremente? De goim sau de evreu? i ce fel de evreu? Cci dac erau fecale de evreu mnctor i el de ccat, valoarea nutritiv a fecalelor re-excrementate era egal cu zero! Un fel de fecale second bouche! Sau second …pardon! …Mai bine nu le mncau! Le-au mncat aa, fr niciun aport nutritiv?! Degeaba?! Gratis?! Fr niciun gheeft caloric?! Cine s cread aa ceva?!…

Mii de evrei care au acceptat așadar s consume fecale expirate!! Cum s nu devin cadavre?! Hoituri mpuțite!

Eu unu, nu! Nu credpovestea asta! Neg categoric! Chiar cu riscul de a mai fi o dat dat n judecat ca negaionist! Da! Neg fecalele mncate de evrei n Transnistria! Nu le neag Federația evreilor din Romnia, nu le neag nimeni la Yad Vashem, dar eu le neg! n Transnistria evreii nu au mncat ccat n timpul Holocaustului! N-aveau ei timp de așa ceva, sracii! L-au mncat mult mai trziu, cnd nu mai conta pentru istorie, și nu la Moghilu, ci la București, la Institutul de cercetare a Holocaustului și alte oficine, inclusiv n ședința guvernului care a dat ordonanța cu Holocaustul!

…Insist asupra caracterului vag al mrturiei Katzului, poate chiar echivoc, duplicitar: dac evreii cacofagi nu reueau s se aprovizioneze cu alimente, cum fceau de reueau «s se aprovizioneze» n cantiti salutare cu (1) fecale alias excremente i, respectiv i ulterior, evreii necrofagi, de unde se aprovizionau cu (2) mortciuni, adic cadavre? ntrebarea noastr poate s par redundant, chiar retoric, dar debarasndu-ne de cuvinte, de povara lor metafizic, nu ne va fi uor s reconstituim, fr prea multe documente din epoc, cci au fost deteriorate prin folosirea lor ca hrtie higienic pe cale bucal, nu ne va fi deloc uor s reconstituim modalitile prin care, teoretic vorbind, se putea practic face aprovizionarea cu fecale de-ale gurii pentru comuniti ntregi!… ncercai s v imaginai!… Eram totui n plin rzboi mondial! Cine le producea pe fecale, cine le achiziiona, cine le transporta, cine le depozita i cine le distribuia echitabil? Nu putea fi deloc uor! Ci cumplit! Cumplite au fost toate n cumplita Transnistrie… (Eh, sta da toponim sortit unei meritate cariere internaionale!… Merci, Matatias!)

Cred c marii holocaustologi ar avea obligaia moral s fie curioi n acest sens, s cerceteze subiectul i s explice ntregii omeniri cum s-a putut face aprovizionarea cu attea excremente n vreme de foamete?! Firete, la vreme de rzboi, aprovizionarea cu cadavre nu punea nicio problem! Problema problemelor este fecalele! Cum le-au recoltat, dac se poate spune așa?… De unde și pn unde?!

Ba chiar invit oficial onor cititorii acestor rnduri s se pun n postura onorabilului Maximilian Katz, dar i a lui Matatias Carp, precum i a celor care au dat la tradus Cartea Neagr, inclusiv conducerea Federaiei i sponsorii traducerii, baca cei ce o vor citi, chiar dac prin traducere i va pierde mult din parfumul autentic, din izul ei reavn… Așadar i invit s fac un exerciiu de imaginaie n sensul artat. Vor descoperi c nu e deloc uor s pricepi cum reueau totui evreii, orict vor fi fost ei de descurcreți, s-i procure n cantiti ndestultoare i ritmic substana respectiv, de unde o luau i cum: cumprat sau furat? En gros sau en detail? La preul pieii sau de specul, profitnd cu cinism de condiia social a evreului rtcitor?

Cu riscul de a m repeta m mai mir o dat: pe vremea aceea nici nu putea fi vorba de frigidere! Ceea ce complic mult lucrurile. Ca s nu spun c trezete legitime suspiciuni: cum le-au depozitat pe fecale? Cum au fcut s nu se altereze? Etc., etc. Chiar s fie oare aa cum susine Federaia evreilor din Romnia?! Fecale i cadavre?! Excremente i hoituri?!… n cantiti i varii caliti imposibil de reconstituit?! Unde mai pui c, cum spuneam mai sus, era i n vreme de rzboi! …Nu cumva e prea de tot?! Nu cumva mcne?!… Nu cumva miroase a… a altceva?!

Parc n-a crede i chiar nici nu am crezut pn deunzi nici mcar o iot din povestea asta urt mirositoare, dar cnd aflu acum c onor Federaia Evreiasc i Sanhedrinul adiacent, inclusiv Congresul Mondial Evreiesc, i-au dat acordul pentru traducerea crii, pentru cariera ei internaional, mi-am zis c gata! Tot ce scrie n Carte este adevrat, nebun este cine, ca mine, nu crede! Este adevrul cel mai adevrat, att la o lectur ad litteram, ct i la una n spirit! Aadar, teoretic, dar mai ales practic, cu valoare simbolic, niciun evreu nu o contest! Nici cartea, nici titlul acestor rnduri! Pas de te mai ndoiete! Pas de mai neag-o! Negaionitii dracului i caraghioi ce suntem! Ce avem noi mpotriv ca evreii din Transnistria s fii mncat de toate acolo?!… Inclusiv pine alb, cum susine negaionistul avant la lettre care a fost SIEGFRIED JAEGENDORF, fie-i amintirea binecuvntat.

*

Un alt argument, o alt dovad c Cartea Neagr nu minte, aa cum, recunosc, eu ncerc de ani de zile s mint lumea cum c Cartea ar mini, un alt argument zic, c nu minte vestita Carte, este c niciun evreu n-a murit de foame n Transnistria! Nici unul mcar! Au murit evreii din toate cauzele i motivele posibile n timp de rzboi și de pace: de tifos, de apendicit, de brnc, de dalac, de btturi, de indigestie, de mae ncurcate, de mațe fripte, de glon, de otit, de gaze, de plictiseal, de oftic, de orice, numai de foame nu! Or, de foame s-a murit berechet n timpul rzboiului pretutindeni i zi de zi! Numai n Transnistria, nu! Ceea ce confirm teza i explicaia dumnealor Matatias Carp & M.Katz comp., cu fecalele i cadavrele, dovedind tuturor scepticilor c nu sunt deloc inventate nici primele – respectiv excrementele, nici secundele, adic cadavrele… Au fost autentice, ca i evreii care s-au nfruptat din ele. Este de-acum versiune oficial! Semneaz sponsorii i inspiratorii mult gustatei traduceri! Inclusiv guvernul romn dac, aa cum nu m-a mira deloc, traducerea i publicarea au fost pltite din bugetul de ccat al Romniei! Din fondurile de propagand a excelenei romneti n materie! Materie de fecale i de Holocaust materie!…

De precizat c, din pcate pentru aceast poveste, nimeni nu este perfectul ticlos, aa c Matatias Carp n Cartea Neagr public – din neglijen?, i cteva texte semnate de disidentul JAEGENDORF. Dac le compari cu cele semnate de MAXIMILIAN KATZ al nostru, cam nu-i mai vine s crezi versiunea oficial, cea cu, pardon, fecalele i excrementele, a(le) Federaiei Comunitilor Evreieti din Romnia… Aceasta este denumirea complet, aa cum o s apar la Tribunal, ca parte lezat dup publicarea acestor rnduri calomnios de antisemite!

*

…mi vine n minte alt emisiune TV, la care un alt martor, un alt Katz, ceva mai mic, nu prea a tiut s rspund la ntrebarea ntrebrilor: «ce s-a ntmplat, bre, omule, cu cadavrele celor 250.000 de evrei ucii de Antonescu n Transnistria? Unde s-au evaporat?» ntrebare gordian, n care s-au mpotmolit pn la gt marii specialiti n materia respectiv, istorici nerozi i neinformai, de renume mondial, inclusiv evreul, katzul degenerat de la TV, care nici el nu citise Cartea Neagr, aa c a tcut ncurcat i capitulard, prostuul, netiind s dea replica att de logic c acei evrei devenii cadavre, celebre cadavre de mine ncolo n toat lumea, au fost mncai de ceilali evrei, supravieuitori cu acest pre deloc abominabil dup unii sau, dup alii, deloc neglijabil!… Ce putea fi mai simplu?! Evreii i-au mncat cadavrele proprii! Alii fecalele! De aceea nu a fost nevoie n Transnistria nici de cuptoarele acelea nemeti att de energofage i, mai ales, semitofage, ca s dispar cele 250.000 de cadavre evreiești și scatofage! Au fost masticate și ngurgitate de evreii care au supraviețuit! Mai rmne de stabilit cine a avut ideea reciclrii evreilor, att de ecologic avant la lettre. Cumva tot noi, romnii?… Pariez c! Din protocronism, desigur!…

i se lmurete astfel marele mister al celor 250000 de cadavre din Transnistria de negsit n toat Transnistria: nu le-au mncat cinii, Doamne, ferete!, cum afirm bezmetici istoricii din coala de gndire a holocaustrologilor de la Chiinu! Din nou lumina adevrului romnesc rsare de la Bucureti, din ograda Federaiei evreietide specialitate, i nu e prima oar: evreii din Transnistria au fost halii, cu fecale cu tot, de ceilali evrei din Transnistria, mai supraviețuitori… Evreii i-au mncat astfel unii pe alii, ntre ei, fr nicio imixtiune strin, fecalele, n cea mai pur tradiie autarhic a ghettoului, vie i azi… Drept care așa s-a produs alt miracol transnistrean: niciun evreu n zon nu a murit de foame! Ba chiar la ntoarcere – ci s-au mai ntors, toi supraponderali!

…Limitat la puterea de circulaie, infim, a limbii romne, acest adevr – evreii mnctori de ccat, corect: EVREII MNCTORI DE CCAT, va irumpe de mine pe media mondial prin traducerea n limba lui Cline, s i se bucure toi urmaii! Ce victorie postum, niciodat imaginat sau mcar visat de vestitul antisemitolog! Al drcuului drac, cum le mai aranjeaz el, mereu pe mna proprie a altora! C ce face ovreiul cu mna lui…

Viaa bate filmul nc o dat! l bate la curul gol! Scor general: scor de maidan, de forfait!…

…S mai dm o dat, ntru nfiorat neuitarea noastr planetar, citatul care prin generoasa iniiativ, dezinteresat subvenionat de onor guvernul romn, i deschide largi aripile pentru a porni n zbor planat s fac ocolul Terrei, ntr-un de-acum perpetuu turneu al demascrii impostorilor romni – vezi mitologia omeniei la aceti veritabili i binecunoscui mnctori de… de… Dar nu!, pe romni nu-i mai poi numi mnctori de ccat, ca pn acum, acest brand se ntoarce definitiv, aa cum e drept, la cei care l i merit dintotdeauna, i devine binemeritatul lor monopol: «Neavnd posibilitatea aprovizionrii cu alimente (alimente cusher, se nelege – n.n.), evreii se hrneau cu excremente omeneti (tot cusher), iar mai trziu cu cadavre omeneti.» De-aa vremi se-nvrednicir cronicarii i rapsozii…

E de vzut ce ar putea s nsemne și precizarea „iar mai trziu”… Cnd nu s-au mai produs fecale, s-au aprovizionat bieții oameni cu ce se mai putea gsi pe piaț: cadavre?

Desigur, e posibil s se fi produs n aceast vast campanie i niscai abuzuri, poate chiar acte de corupie, de specul i stocare de produse alimentare, gesturi nedemne de poporul ales! Evreii sunt ns i ei tot oameni, sracii. Supui acelorai patimi i slbiciuni! Nu e de mirare c s-au mncat ntre ei, conform principiului Iuda Iudae Iuda est! E foarte probabil c dac romnii ar fi i ei evrei, sau vice-versa, ar proceda la fel! Natura uman este aceeai. Inclusiv gustul sau mirosul. S nu ne mbtm cu ap rece!… Dac exist evrei care mnnc ccat și triesc mito de tot de pe urma cadavrelor, asta nseamn c, n principiu, specia om este cea care mai mnnc la nevoie i ccat, respectiv hoituri!… C semenul i aproapele nostru este chiar omnivor! Mnnc de toate! Mnnc orice! Poft bun, frioare!

*

…Da, ca lingvist pasionat de mecanismele sufleteti ale graiului, am scris cu plcere, cu pasiunea adevrului!, cteva zeci de pagini despre celebrul paradox al mincinosului, iar ani de zile, n faa studenilor, le-am ndemnat pe domnișoare, cnd vor ajunge mame i-i vor (sur)prinde copilul c va spune prima oar o minciun, s se bucure ca de a doua natere a odorului, nu cumva s-l descurajeze ori s-l pedepseasc, cci minciuna, la copii, n primii ani de via, nu este semn de proast cretere, de nrav sau viiu, ci dimpotriv, este semnul dezvoltrii intelectuale normale, semn c plodul a depit limitele limbajului i s-a instalat comod n metalimbaj! Dintre toate vieuitoarele lsate de bunul Doamne-Doamne, numai omul minte, cci poate despri semnificatul de semnificant, ceea ce alte dobitoace nu sunt n stare s fac! Etc., etc.

Dar m-am nelat! i-mi vine s strig ca Octavian Goga: M-ai nvins, Israele! Mi-ai dat dovada c am greit mereu! Minciuna nu nseamn numai calcul ticlos! Ea mai poate fi i semnul nevinovat i inocent al prostiei, ba chiar i mai ales al paranoiei! Prostie i paranoie iudaic! Concentrate n de-acum universal valabila Carte Neagr… Deh, tu l-as voulu, Maximilian Katz! Iar din voia lui Vainer & comp. aceste minciuni capt circulație planetar!… Cci numai un evreu prost ca noaptea putea s-și imagineze c cu asemenea minciun – evrei mnctori de fecale și cadavre, va strni compasiune pentru evreii din Transnistria! La fel, numai niște evrei imbecili, orict ar fi ei de președinți ai Federației, și pot imagina c fac un serviciu de imagine evreimii prin publicarea și traducerea unor asemenea schizofrenii paranoice (!), imposibil de calificat n cuvintele limbajului comun!

Iar paranoia fiind ceea ce este, o biat boal, (ereditar?), cum s m mai supr eu pe autorii evrei care, deci, nu au minit din rafinament stilistic atunci cnd au afirmat bunoar c romnii, n bestialitatea lor meschin, nu le ddeau nici sare evreilor ca s-i ndulceasc ct de ct hrana mizer! (Nu, nu v gndii la sratul fecalelor de mai sus! Sarea oricum intr obligatoriu n reeta oricrei fecale… Nu exist fecale nesrate! Nici mcar n Transnistria! Avem mrturii incontestabile din acele locuri și vremuri.) Penuria de sare – zice mai departe Realitatea Evreiasc, oficiosul Federaiei Comunitilor Evreieti din Romnia, i fcea mai ales pe copilaii evrei din Transnistria s sufere i, natural, i fcea s plng. De trista mprejurare profitau fr ruine vecinii familiei, tot evrei, srmanii, care-i puneau farfuria cu sup chioar sub ochii lacrimogeni ca s-i sreze astfel bucatele!…

…Ce prere ai, amice Teu, despre aceast poveste cu sarea din Transnistria?, l-am ntrebat pe dl Teu Solomovici, domn pe care, o vreme, l-am suspectat c el ar fi evreul cutat. «E chiar uor ingenioas povestea, este, da, o metafor!», mi-a explicat comprehensiv Teu Solomovici cnd m-am artat contrariat de paradox: tocmai celor care sunt sarea pmntului s li se ia sarea!… Ct de subtili au fost romnii n cinismul lor – cine ar fi zis?!, auzi la ei, s nu le dea nici sare nevinovai frailor lui Josef?!

Din pcate, nici cu Teu nu mi-e ruine!… Iat-l ce scrie despre scufundarea vasului Merkure, plin ochi de evrei: «Vasul a fost torpilat de un submarin german. Soldaii germani i-au mitraliat pe evreii care ncercau s se salveze i asupra lor au fost lansai cini dresai ca s-i ucid n ap »… Aadar, cini dresai s fie «lansai» n ap i s ucid, n largul mrii, evrei… Cini care stau zile i sptmni ntregi ntr-un submarin, domule Teu?! Cini care vin la tine not i te muc, te bag cu capul la fund?!… Drag domnule Teu, n-ai vzut niciodat un cine cum noat? Pi nu aveai voie nici mcar s citezi asemenea inepie! Iar dac nu dai sursa acestei «informaii», dac deci dumneata i-ai imaginat singur i nesilit de nimeni aceast gugumnie, cu ochiorii minii tale dac ai vizualizat-o, atunci se ntmpl ceva foarte grav cu mintea dumitale!… i zu c nu m bucur! Aa cum nu m bucur s aflu i s tiu c submarinul criminal a fost unul sovietic, nu german… Nu schimb cu nimic destinul pasagerilor de pe Merkure… Dar ar trebui s schimbe destinul crilor i al autorilor care propun asemenea netrebnice fantasmagorii! N-au ce cuta pe tarabele librarilor ori n casa unor oameni normali, cu frica lui Dumnezeu! Afar din librrii i tipografii, din biblioteci, nebunelor!! Paparude smintite! Ai mpuit destul planeta!

*

…Cini “dresai s ucid n ap”! E antologic! Iar antologia asta cum s-o numesc? A paranoiei holocaustice sau holocaustizante? Holocaustisite? Holocaustologizante, cumva? Care-i termenul potrivit? Capabil s exprime tot adevrul, dar numai i numai adevrul adevrat despre suferinele evreieti din Romnia, nu i adevrul despre formele paranoiei i prostiei complet iudaice, nu au romnii de noi niciun amestec! Noi doar am desctușat-o! Și i suportm consecințele, cci pe asemenea mizerii se ntemeiaz acuzațiile de holcaust, care au atras asupra Romniei și a romnilor attea consecințe, attea sancțiuni, atta oprobiu, fr niciun temei serios! Valabil!

*

…Cam acesta este nivelul literaturii care a mpuit i a murdrit planeta cu Holocaustul din Romnia : osii unse cu sngele unor evrei tiai n buci, evrei care nesilii de nimeni mnnc ccat i hoituri, evrei care i procur sarea pentru bucate din lacrimile copiilor, cini dresai s nece evrei… i tot aa, pe zeci de mii de pagini! O literatur debil n toate, care compromite definitiv chiar i minciuna, denaturnd-o, depreciind-o, depravnd-o! Cu aceast literatur mi amrsc zilele i nopile de aproape 20 de ani! Mai nti ca s-o citesc, s-o citesc cu atenie, mizerabila!, orict de copleitor ar fi dezgustul, cci nu m-a obligat nimeni la acest supliciu! Mai apoi ca s gsesc argumentele …respingtoare. Risip de inteligen i de energie sufleteasc din partea mea, numai i numai pentru c prea ne cred proti cei care-i mping prostnacii s vin dinaintea noastr cu scorniciuni att de neroade! De demente! N-a da dou parale pe ei și pe ele! Dar cum s le tacicnd inta le este att de criminal: s te lase pe drumuri, alungndu-te din ara ta, din slaul tu?!

…Mcar de ar fi nite ticloi nrii, s poi pune biciul pe ei! Dar nu sunt dect nite triste compromisuri ntre oligofreni nchipuii i paranoici arogani! Ce pcate ale prinilor le trag degeneraii mei preopineni?!

…Aa c de la o vreme m ncearc un sentimenttare incomod: dar dac toate aceste inepii nu sunt minciuni, ci, da, sunt neadevruri, evident neadevruri, dar neadevruri smintite, cci cei care le propag nu tiu nevolnicii c mint, ci le consider adevrurii cred n ele ca neoamenii ce sunt?! Nu cumva?… Nu cumva am luat eu n serios nite paranoiaci?! Nite rebuturi nefericite ale Creaiei?!… Niște bolnavi nevinovați?… Niște ne-isprviți, rmași pe undeva la jumtatea drumului de la fiar la om?!

Caz n care a simi i chiar asta i simt, c am irosit caimacul din ansa dat de Dumnezeu care se cheam via. L-am irosit-o cu prostii i cu protii. Anii cei mai buni, cei mai puternici: 1991-2011! Iart-m, Doamne, c Tu mi i-ai dat, iar eu, nevrednicul, mi-am btut joc de ei! I-am cheltuit pe niște fleacuri de autori, de ne-oameni, ne-asemeni cu noi! Data viitoare – dac va fi s mai fie, promit c nu voi mai amna nicio ntlnire la Șosea, nicio petrecere cu prietenii, nicio carte mito, nicio excursie sau plimbare prin ploaie… Al dracu’ s fie cine va mai pune mna pe vreo Carte Neagr, orict de tradus ar fi n toate limbile planetei, sracele de ele!… Ce batjocur le pate!

Ion Coja

Post scriptum: Acest text a fost scris cu ani n urm, atunci cnd am aflat c urmeaz s se traduc n limba francez Cartea Neagr. Am ezitat totuși s-l public. Ca și textul despre spunul evreiesc, de mai jos. Par delicatesse, cum ar zice Rimbaud… De dragul unor prieteni și colegi evrei.

Am greșit procednd astfel, și nu mi-aș fi dat seama, dac nu aprea n viața noastr public individul care ne promite un film despre cei 20.000 de evrei uciși și arși de vii de Ion Antonescu la Odessa… Douzeci de mii de oameni uciși de romni și arși apoi… Deh, mi vine s zic, cadavrele au un gust mai bun cnd sunt bine rumenite…

Precum se vede, dovezile holocaustului din Romnia se leag de minune ntre ele!

Povestea cu cei 20.000 de evrei uciși la Odessa nu a primit nicio confirmare, nici mcar dup eliberarea Odessei. Prezent la fața locului n primele zile dup retragerea armatei romne, un corespondent de front, scriitorul evreu Vasile Grossman, din tot ce afl, conchide asupra romnilor c au avut un comportament „gentil” faț de evrei și de populația civil. Citez: „Regimul de ocupație a Ucrainei de sud-est a fost aproape plcut sub romni n comparație cu regimul german al ocupației”. Concluzie care se potrivește ntocmai cu mrturiile depuse de alți evrei serioși, precum Wilhelm Filderman, șeful comunitții evreiești din Romnia acelor ani, Alexandreu Șafran, rabinul șef al evreilor din Romnia, Sigismund Jagendorf, liderul evreilor din lagrul de la Moghilu, rabinul Moshe Carmilly Weinberger și mulți alții.

Minciuna cu cei 20.000 de civili evrei uciși din ordinul lui Ion Antonescu a fost lansat tot de un evreu, și a ajuns n presa comunist din Suedia. Se spune c a ajuns și la Stalin care, n replic la masacrul de la Odessa, a dat ordin ca 20.000 de prizonieri romni s fie mpușcați… S fie adevrat oare?

N-ar fi prima oar cnd minciuna sionist se dovedește a fi criminal! Vinovat de omoruri n mas! Cu cele mai tragice consecințe. Și, iat, se dovedește a avea putere de a suci mințile necoapte și dup 70 de ani!… Știu ei ce știu, fiii minciunii de pretutindeni!

Ion Coja

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *