Până și Ecuadorul ne dă lecții de verticalitate și demnitate națională…

De pe HotNews aflăm că Ecuadorul il expulzeaza pe ambasadorul american, in urma dezvaluirilor din cablogramele Wikileaks. Motivul expulzării îl constituie afirmațiile grave referitoare la suspiciunile de corupție din rândul polițiștilor din Ecuador, informații care ar fi de notorietate publică.

Mă gândeam cu tristețe cam ce ar trebui să scrie în cablogramele lor americanii despre noi, ca să se hotărască și oficialii noștrii să reacționeze cumva, măcar să le bată obrazul dacă nu să îi expulzeze. Așa că m-am gândit la o listă cu posibile informații marca Wikileaks:

– Că americanii se pregătesc să ne sterilizeze, să ne omoare copii și să ne vândă țara la chinezi

– Că ne-au cedat deja (încă o dată) rușilor sau marțienilor, care vor deschide o groapă de deșeuri radioactive la noi.

– Că politicienii, polițiștii, judecătorii, procurorii și toți funcționarii publici români sunt de o cinste și corectitudine exemplară, deși au fost tentați cu valize de bani de către agenturilii străine, nici unul n-a pus botul.

Această ultimă informație-bombă ar putea constitui un motiv de revoltă din partea autorităților noastre. Acestea ar putea riposta cu o apărare de genul: ”Care a fost dom`le nenorocitul, tâmpitul și idiotul care a făcut asta ? Arătați-ni-l, dați-ne numele lui, și de mâine nu va mai lucra în România ! ”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *