De pe HotNews aflm c Ecuadorul il expulzeaza pe ambasadorul american, in urma dezvaluirilor din cablogramele Wikileaks. Motivul expulzrii l constituie afirmațiile grave referitoare la suspiciunile de corupție din rndul polițiștilor din Ecuador, informații care ar fi de notorietate public.

M gndeam cu tristețe cam ce ar trebui s scrie n cablogramele lor americanii despre noi, ca s se hotrasc și oficialii noștrii s reacționeze cumva, mcar s le bat obrazul dac nu s i expulzeze. Așa c m-am gndit la o list cu posibile informații marca Wikileaks:

– C americanii se pregtesc s ne sterilizeze, s ne omoare copii și s ne vnd țara la chinezi

– C ne-au cedat deja (nc o dat) rușilor sau marțienilor, care vor deschide o groap de deșeuri radioactive la noi.

– C politicienii, polițiștii, judectorii, procurorii și toți funcționarii publici romni sunt de o cinste și corectitudine exemplar, deși au fost tentați cu valize de bani de ctre agenturilii strine, nici unul n-a pus botul.

Aceast ultim informație-bomb ar putea constitui un motiv de revolt din partea autoritților noastre. Acestea ar putea riposta cu o aprare de genul: ”Care a fost dom`le nenorocitul, tmpitul și idiotul care a fcut asta ? Artați-ni-l, dați-ne numele lui, și de mine nu va mai lucra n Romnia ! ”

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *