În luna mai se va demara procedura de eliminare a biletelor de hârtie, potrivit reprezentanțiilor RATB.
Iar, la sfârșitul acestui an, autoritățile spun că cei care vor călători cu mijloacele de transport în comun vor putea călători doar cu portofele electronice, abonamente tip card sau chiar cu cartele ce conțin două clătorii.
”Este momentul ca RATB să-și uniformizeze sistemul de colectare a contravalorii titlurilor de transport, ținând cont de investițiile făcute în sistemul automat de taxare. Doar în acest mod putem avea o imagine completă a utilizării mijloacelor de transport în comun și a cererii de transport”, a declarat Adrian Criț, directorul general RATB. Potrivit acestuia, Regia  va introduce, până la sfârșitul anului, plata serviciului de transport prin intermediul telefonului mobil, precum și noi titluri de călătorie. ”În momentul de față se fac testări pentru lansarea în parteneriat cu BCR a unui card dual, card ce încorporează aplicația de transport RATB (utilizând tehnologie contactless). Cardul va fi pus la dispoziția publicului călător după finalizarea testelor și punerea la punct a întregului sistem”, au explicat reprezentanții RATB.

Sursa: Evenimentul Zilei

Comentariu rapcea.ro După cum se vede, Sistemul are resurse nelimitate, iar cei ce îl manevrează își duc pas cu pas la îndeplinire planul de implementare al tehnologiilor cu cip în viața noastră. Frontul nostru este firav, abia apucăm să combatem (cu propuneri legislative, mitinguri, memorii, opiziții) un proiect de cipuire, că imediat apar alte trei noi, ca în povestea cu Făt Frumăs și Balaurul cu 7 capete: unde tai unul, răsar alte trei. Încep și eu să realiez că este o luptă inegală, în care nu putem câștiga singuri. Nu putem câștiga fără ajutorul lui DUmnezeu. De aceea, consider că trebuie să continuăm lupta ca și până acum, cu acțiuni publice, dar numai ca o manifestare exterioară a unei mărturisiri de credință în Hristos și în Libertatea Lui, care să îi poată trezi și pe alții la lupta întru Hristos împotriva Antihristului.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares