n luna mai se va demara procedura de eliminare a biletelor de hrtie, potrivit reprezentanțiilor RATB.
Iar, la sfrșitul acestui an, autoritțile spun c cei care vor cltori cu mijloacele de transport n comun vor putea cltori doar cu portofele electronice, abonamente tip card sau chiar cu cartele ce conțin dou cltorii.
”Este momentul ca RATB s-i uniformizeze sistemul de colectare a contravalorii titlurilor de transport, innd cont de investiiile fcute n sistemul automat de taxare. Doar n acest mod putem avea o imagine complet a utilizrii mijloacelor de transport n comun i a cererii de transport”, a declarat Adrian Cri, directorul general RATB. Potrivit acestuia, Regia va introduce, pn la sfritul anului, plata serviciului de transport prin intermediul telefonului mobil, precum i noi titluri de cltorie. ”n momentul de fa se fac testri pentru lansarea n parteneriat cu BCR a unui card dual, card ce ncorporeaz aplicaia de transport RATB (utiliznd tehnologie contactless). Cardul va fi pus la dispoziia publicului cltor dup finalizarea testelor i punerea la punct a ntregului sistem”, au explicat reprezentanții RATB.

Sursa: Evenimentul Zilei

Comentariu rapcea.ro Dup cum se vede, Sistemul are resurse nelimitate, iar cei ce l manevreaz și duc pas cu pas la ndeplinire planul de implementare al tehnologiilor cu cip n viața noastr. Frontul nostru este firav, abia apucm s combatem (cu propuneri legislative, mitinguri, memorii, opiziții) un proiect de cipuire, c imediat apar alte trei noi, ca n povestea cu Ft Frums și Balaurul cu 7 capete: unde tai unul, rsar alte trei. ncep și eu s realiez c este o lupt inegal, n care nu putem cștiga singuri. Nu putem cștiga fr ajutorul lui DUmnezeu. De aceea, consider c trebuie s continum lupta ca și pn acum, cu acțiuni publice, dar numai ca o manifestare exterioar a unei mrturisiri de credinț n Hristos și n Libertatea Lui, care s i poat trezi și pe alții la lupta ntru Hristos mpotriva Antihristului.
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *