Circulă ideea că starea proastă a societății noastre nu se datorează neapărat doar politicienilor corupți, intereselor oculte sau căluților de mare. Căluții de mare cred c-au fost învinuți pe nedrept.

Mizeria în care trăim – în virtutea ideii mai sus amintite – se datorează delăsării pe care o încurajăm prin acțiunile noastre ca popor. Dăm sau luăm șpagă, dam bacșișuri chelnerilor sau taximetriștilor, aruncăm gunoaie pe jos, încercăm cu orice ocazie să evităm munca și să câștigăm un ban nemuncit, nu suntem atenți la nevoile aproapelui nostru, trădăm purtarea civică de fiecare dată când din frică ne e mai comod să nu luăm poziție dacă vedem un hoț de buzunare, ne lăsăm purtați de mânie, suntem delăsători și leneși, depravați, ne culcăm pe-o ureche cu orice ocazie, într-un cuvânt bătându-ne joc de viața noastră pe termen lung pentru comoditatea clipei.

Puțini sunt cei care acționând pozitiv au vizibilitate media. În presă se promovează non-valori pe principiul audienței. Eu personal astăzi vă pun la vânzare pe tarabă căcăreze ale fundăturilor mondiale. Vă cer să cumpărați, prin clicul pe pagina mea, informații despre scursuri ale societății. Aleg ca titlul să conțină cuvântul „homosexuali” în loc de „poponari” cum prefer să-i numesc, din cauza celor 3 vizualizări în plus pe care le-aș putea căpăta în urma scormonirilor prin motoarele de căutare.

Rar găsim un post de radio sau vreo foaie ce adună doar știri pozitive cu oameni drepți, fapte filantropice autentice, acte de curaj împotriva rușinii de a lua poziție când cineva consideră că se face o nedreptate.

Nu scriu acest articol cu intenția de a face reclamă, dar navigând pe internet am dat peste o știre care mi-a amintit de conceptul de lup condus de oaie. „Mister gay Europa se întrunește la Brașov în perioada 12-17 aprilie 2011”. Nici un părinte nu dorește copilului său să privească în perioada inocenței manifestări poponare. Un tată sau o mamă dorește copilului său o viață sănătoasă care să furnizeze bucuria bătrâneților lor: nepoții. Inclusiv un tată sau o mamă iresponsabilă, care au făcut din ‘greșeală’ un plod, n-ar dori ca progenitura lor să fie de orientare sexuală inversă. Logic gândind prin prisma selecției naturale ne dăm seama că poponarii n-au viitor, dar contrar tuturor manifestelor sociale, ortodoxe, sau chiar pur și simplu pornite din simțul de autoapărare, oficialitățile ce ne reprezintă dau câștig de cauză desfrânaților, putregăind și mai tare sistemul.

N-avem agricultură, nici industrie sau turism, n-avem protecție socială, nu ne protejăm țăranii, muncitorii sau prestatorii de servicii, dar în schimb dracii împielițați se întâlnesc la convenții cu aprobarea noastră. Profesorii pierd o treime din salariu în timp ce pârțarii primesc fonduri să se organizeze și să câștige teren în legislațiile statelor tradiționaliste. Dăm jos icoanele din clase, ne stricăm plugurile, ne vindem boii, dăm la fier vechi fabricile, ne facem autostrăzile cu americani sau francezi, în timp ce privim relaxați paradele bărbaților ce-și ascund poponețele cu pene roz.

Sâmbăta 16 aprilie, împreună cu câțiva prieteni voi participa la acțiunea organizată de Noua Dreaptă din București în Brașov, ca un simplu semn de atitudine românească luată responsabil împotriva spurcării națiunii noastre. Vreau să mă aflu pe acea parte a baricadei din care voi fi arestat de jandarmi ce sunt de acord cu mine, dar forțați de împrejurări, șefi și legi, mă vor izola și-mi vor cere informații. Mai mult

decât că sunt român-ortodox n-am ce să le explic. Credința cea dreaptă nu mă lasă să tolerez idolatria ci mă împinge să apăr adevărul.

Sindicatele nu mai conving. Ne lăsăm conduși de tot soiul de personaje care ne promit orice pentru încă o zi de conducere. Lupul din noi s-a lăsat păcălit de oaia șmecheră și corectă politic, democratică. Românul este un lup! Românul a luat permanent barda în mână și s-a luptat pentru pământul și credința sa. Dacă ne concentrăm pe conservarea tradițiilor și valorilor tradițional-creștine vom reuși să ne schimbăm înapoi lâna de oaie pe blana de lup. Dimitrie Cantemir și Constantin Brâncoveanu nu s-au jertfit ca noi să stăm cu mâna-n poală!

Cine are urechi de auzit să asculte. Doritorilor, pentru informații despre acțiunea din Brașov, vă rog sa-mi lăsați un mail la adresa: flamuraverde@gmail.com

Sursa: Blogul FlamuraVerde

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares