Internetul a devenit extrem de periculos … pentru Noua Ordine Mondiala

SUA si UE vor sa restrictioneze internetul si la nevoie chiar sa-l inchida complet. Google limiteaza accesul la unul dintre cele mai populare servicii ale sale: Google Video.
Dezvaluirile si informatiile alternative oferite in principal de catre bloggeri si comunitati nedependente de mass media corporatista au devenit in ultima vreme tot mai numeroase si mai credibile, punand in real pericol campaniile de manipulare colectiva la nivel global. Planul masonic de stavilire a acestei adevarate treziri mondiale contine 2 elemente:
1.  Controlul si restrictionarea internetului pe diverse motive: de securitate, comerciale, administrative, etc. Astfel se creeaza bazele unei cenzuri globale a internetului dupa modelul experimentat in China, a detectarii si reprimarii opozantilor dictaturii noii ordini mondiale.
2.  Preluarea subiectelor asa zis “conspirationiste” de catre mass media aflata sub control masonic. Crearea de falsi opozanti si directionarea curentului de trezire pe linii moarte.

Una din masurile de control aparute recent in SUA este o propunere legislativa ce ar acorda Președintelui Obama autoritatea de a închide rețelele publice și private de comunicatii – incluzând restricțiile de trafic internet – ca parte a unui plan de urgență. Proiectul de lege a fost introdus de Jay Rockefeller, senator democrat de Virginia de Vest.

The Cybersecurity Act of 2009 ii ofera de asemenea presedintelui posibilitatea de a declara “o stare de urgenta in ciber-spatiu” astfel incat se poate merge pana la inchiderea sau limitarea drastica a traficului pe internet in “interesul securitatii nationale”. Documentul nu specifica insa limpede care sunt conditiile necesare declararii unei astfel de stari de urgenta in ciber-spatiu, conceptul de interes al securitatii nationale fiind definit prea vag.

Si in Europa exista demersuri similare de cenzurare a internetului, mascate sub reglementari comerciale si ale telecomunicatiilor. In luna mai urmeaza sa fie votate in Parlamentul European propuneri legislative ce vor limita accesul la internet. Daca sunt adoptate legile vor permite providerilor de internet sa impuna ce aplicatii sau site-uri avem voie sa folosim in internet. Download-ul peer-to-peer ar putea fi interzis si de asemenea sunt vizate limitarea aplicatiilor care permit telefonia gratuita prin internet. (Detalii la: http://www.laquadrature.net/Telecoms_Package) Toate aceste ingradiri la nivel european vin dupa o serie de planuri promovate anterior, de cenzurare a blogurilor la nivelul UE, implementarea unui sistem centralizat de supraveghere de tip web 3.0 si implementarea unor legi abuzive privind internetul in Franta.

Nici Google nu este in afara acestui plan de ingradire a libertatilor. Compania a inchis recent pentru publicul larg, posibilitatea de a face upload la fisiere de tip video pe portalul sau specializat “Google Video”. De asemenea accesul la facilitatile de tip “cele mai vizionate/cele mai postate filme”, a fost desfiintat. Aceasta masura vine fara indoiala in urma succesului gigantic de care s-au bucurat la nivel global filme on-line precum Endgame, The Obama Deception, The Big Picture si alte filme ale curentului ce se opune dictaturii mondiale masonice ce utilizeaza tehnologia intr-un mod malefic.


Cititi si

Nicolas Sarkozy face presiuni pentru implementarea unei legi abuzive privind internetul

Pe 2 februarie 2009, președintele Franței, Nicolas Sarkozy, a anunțat că va lua toate măsurile pentru ca până la finalul lunii martie, noua lege „Creație și Internet” să fie adoptată de Adunarea Națională. Această lege instaurează un control strict asupra internetului și încalcă dreptul la viață privată, sub pretextul combaterii pirateriei.

Proiectul de lege a fost prezentat pe 18 iunie 2008 Consiliului de miniștri, iar pe 20 octombrie 2008 a fost votat de Senat, doar după o primă lectură, fără dezbateri și cu o unanimitate covârșitoare. Însă el intra în contradicție cu prevederile Amendamentului 138 din Pachetul Telecom al UE, care definește cadrul legislativ pentru telecomunicații și internet. Amendamentul 138 prevede că „nu poate fi impusă nicio restricție care încalcă drepturile și libertățile fundamentale ale utilizatorilor (libertatea de exprimare și de informare), fără o decizie judecătorească.”

La presiunile Franței, pentru a facilita implementarea acestei legi, miniștrii telecomunicațiilor din cele 27 de țări membre UE, s-au înțeles pe 28 noiembrie 2008 să ceară desființarea Amendamentului 138. Nicolas Sarkozy i-a cerut personal acest lucru președintelui Comisii Europene, José Manuel Barroso. Însă este vorba despre un amendament votat în luna septembrie 2008 în Parlamentul european cu o majoritate covârșitoare (573 de voturi pentru și 74 împotrivă).
Noua propunere legislativă franceză a iscat puternice discuții atât la nivelul Uniunii Europene, cât și în Franța. „Acest amendament constituie o garanție că legislația Telecom nu va duce la un transfer de putere de la autoritatea juridică spre autoritatea administrativă. El este astfel formulat încât să lase statelor membre o marjă pentru a respecta legi fundamentale, în special cele privind dreptul la viață privată, dreptul la proprietate, dreptul la recurs și dreptul la liberă exprimare și informare.”
Dacă această lege va fi aprobată, așa cum și-a propus Nicolas Sarkozy, cei care nu își vor instala în computere programele de tip spyware, impuse de HADOPI (Înalta Autoritate pentru difuzarea operelor și protejarea drepturilor de autor pe internet) se vor trezi cu abonamentele suspendate.
Comisia națională de informatică (CNIL) s-a opus vehement acestui proiect de lege. CNIL a criticat mai întâi rațiunea de a fi a acesteia, și anume protejarea industriei culturale și de divertisment: singurele motive invocate de guvern pentru a justifica introducerea acestei legi fiind cele legate de scăderea vânzărilor în aceste industrii. CNIL atrage atenția și că această lege acordă providerilor competențe nepermise, care sunt de apanajul autorităților judiciare și încalcă Constituția franceză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *