Citez din articolul Iarna la jumatatea lui aprilie:

Trei drumuri nationale, respectiv DN1, DN 11 B si DN 11 sunt inchise, vineri dimineata, in judetele Brasov, Harghita si Covasna, din cauza zapezii, anunta centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Astfel, pe DN1 sunt probleme intre Brasov si Predeal, in zona localitatii brasovene Timis, pe DN 11 B traficul este inchis intre Cozmeni si Targu Secuiesc (judetul Harghita), in timp ce DN11 este inchis in zona Pasului Oituz, judetul Covasna.
De asemenea, pe multe artere rutiere circulatia se desfasoara in conditii de iarna, scrie MEDIAFAX.
Potrivit sursei citate, se circula ingreunat din cauza zapezii pe DN7C, la Piscu Negru( Arges) si Balea( Sibiu), DN7A, la Voineasa( Valcea), DN1A, in judetul Prahova si pe majoritatea drumurilor nationale din judetul Harghita.

In judetul Harghita, din cauza vantului puternic si a zapezii mai multi arbori au cazut pe sosele si au blocat circulatia.
“La primele ore ale diminetii s-au inregistrat caderi de arbori pe DN 11 B, pe DN 12 C in zona Lacului Rosu, precum si pe DN 12 A, in zona Luncii de Sus si Luncii de Jos. Ninge in tot judetul si se circula in conditii de iarna, pe carosabil acoperit cu pana la trei centimetri de zapada framantata, tratata cu antiderapant”, a declarat, vineri dimineata, seful Sectiei Drumuri Nationale Harghita, Catalin Romanescu.
Potrivit acestuia, pe DN 12 A Miercurea Ciuc – Comanesti au fost impuse restrictii de circulatie pentru autovehiculele cu masa de peste 7,5 tone.

Cititi va rog si:

Planeta se „incalzeste”: 80 MORTI din cauza valului de FRIG din Europa… (decembrie 2009)

VIDEO: Planeta se „incalzeste” – Stare de urgen la Washington din cauza celei mai grave furtuni de zpad din ultimii 6ani (decembrie 2009)

Planeta se „incalzeste”: Marea Britanie se va confrunta cu una dintre cele mai friguroase ierni din ultimii 100 deani (ianuarie 2010)

VIDEO: Planeta se „incalzeste” – GER si ZAPADA in emisferanordica (ianuarie 2010)

sursa: Blogul lui SACCSIV

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares