1. Johnny Depp, a fost exmatriculat din coal pe cnd avea 15 ani. A mai avut cteva ncercri timide s revin dup care la 16 ani a renunat de tot la coal.

2.Nicole Kidman a fost oarecum obligat s renune de mica la coal, pt c mama sa era bolnav, iar ea trbuia sa o ngrijeasc. Spre norocul ei, totui, la 15 ani aprea pt prima dat la TV. Cei de acolo au fost impresionai de talentul ei i aa a ajuns s continue munc n TV.


3. John Travolta, a renunat la coal la 16 ani. Lucra ca model i cu banii ctigai din modeling s-a incris la nite cursuri de actorie.
O strategie excelent…4. Ctigtoarea Oscar-ului cu rolul din “Monster”, Charlize Theron, a renunat i ea la coal pe cnd avea doar 16 ani.
Culmea ca s-a ntmplat la sfatul mamei, dup ce Charlize a ctiga primul ei concurs de frumusee…
Aa a primit primele oferte de a lucra n modeling, iar la scurt timp a semnat un contract cu o important agenie din Milano.5. Jim Carrey provine dintr-o famile cu reale probleme financiare. Triau intr-o rulot. Fr bani i fara susinerea familiei, a renunat de mic la coal i s-a apucat de stand-up comedy. ntre timp a ajuns s ctige zeci de milioane de $$$ /film.

6. Sir Michael Caine, nu a fost niciodat un elev eminent. Ba din contr, avea reale probleme la coal. Aa c la 15 ani a renunat s se mai duc. Nici nceputul de carier nu a fost uor. Meritele actoriceti, n cazul lui, au nceput s apar abia dup 30 de ani.

7. Cher, ctigtoarea unui Oscar, unui Emmy i a 3 Golden Globe, era dislexic de mic i avea probleme serioase la coal.
A renunat la studii la 15 ani.

8. Bad boy – Russell Crowe, a renunat la coal la 15 ani i i-a dedicat timpul pt muzic i actorie. Cu puinii bani pe care reuea s-i ctige avea grij i de familia lui.

9. Marele Robert De Niro a renunat la studii la 16 ani. El avea talent de mic, prima lui apariie pe scen a avut loc la doar 10 ani.

10. Quentin Tarantino a abandonat coala la 15 ani. El lucra la un cinema ca vnztor de bilete. Dup care s-a angajat la un centru de nchirieri filme.
Acolo a cunoscut mai multe vedete i aa a reuit s intre n lumea filmului. De curnd a cumprat cinematograful respectiv, pt c autoritile locale vroiau s-l nchid, nefiind productiv.


11. Tot la 15 ani a renunat s mearg la coal i Uma Thurman.

12. Se zice la Al Pacino, lucrurile stau un pic altfel. C el ar fi vrut s-i continue studiile, dar maic-sa nu-l prea lsa. l tot trimitea la munc.
Aa c la 17 ani s-a angajat ca s poat s-i ajute familia financiar. El a continuat totui s ia nite lecii de actorie. Uite c i-au folosit!


13. Cel mai bine pltit actor de televiziune, Charlie Sheen, a fost exmatriculat de la coal pe cnd avea 15 ani.
Mai surprinde acest lucru pe cineva?

14. Whoopi Goldberg a renunat la coal la 16 ani. Tot atunci a plecat i de acas, devenind hippie i dependent de droguri. A avut o serie de job-uri foarte prost pltite. Acum este una dintre prezentatoarele emisiunii “The View” i ctig ct s nu mai trebuiasc s munceasc nici ea nici urmaii, urmailor ei.

15. La Keanu Reeves a fost simplu. La 15 ani renunat la coal i s-a apucat de actorie.

16. Actria Ren Russo, a renunat la coal n clasa a X-a, tot din motive financiare.
ntr-o prim faz s-a apucat de modeling, ulterior cochetnd i
cu actoria.

17. Demi Moore n-a avut chiar cea mai fericit copilrie. Prinii ei i necau amarul srciei n alcool. Mult alcool. La 16 ani fuge de acas i, evident, renun i la studii. Norocul ei a fost c buna ei prieten, Nastassja Kinski, a bgat-o n lumea modelingului.
De acolo lucrurile au nceput s prind contur.


18. Actorul britanic Ewan McGregor la 16 ani a renunat s mai mearg la coal i s-a angajat ca “sufleor” la teatru.

19. Jude Law a mers la coal doar pana la 17 ani.

20. Toni Collette a renunat i ea la studii la vrsta de 16 ani

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares