Cine mai vrea sa fie premiant? Actori celebri care au renuntat la scoala

1. Johnny Depp, a fost exmatriculat din școală pe când avea 15 ani. A mai avut câteva încercări timide să revină după care la 16 ani a renunțat de tot la școală.

2.Nicole Kidman a fost oarecum obligată să renunțe de mica la școală, pt că mama sa era bolnavă, iar ea trbuia sa o îngrijească. Spre norocul ei, totuși, la 15 ani apărea pt prima dată la TV. Cei de acolo au fost impresionați de talentul ei și așa a ajuns să continue muncă în TV.


3. John Travolta, a renunțat la școală la 16 ani. Lucra ca model și cu banii câștigați din modeling s-a incris la niște cursuri de actorie.
O strategie excelentă…4. Câștigătoarea Oscar-ului cu rolul din “Monster”, Charlize Theron, a renunțat și ea la școală pe când avea doar 16 ani.
Culmea ca s-a întâmplat la sfatul mamei, după ce Charlize a câștiga primul ei concurs de frumusețe…
Așa a primit primele oferte de a lucra în modeling, iar la scurt timp a semnat un contract cu o importantă agenție din Milano.5. Jim Carrey provine dintr-o famile cu reale probleme financiare. Trăiau intr-o rulotă. Fără bani și fara susținerea familiei, a renunțat de mic la școală și s-a apucat de stand-up comedy. Între timp a ajuns să câștige zeci de milioane de $$$ /film.

6. Sir Michael Caine, nu a fost niciodată un elev eminent. Ba din contră, avea reale probleme la școală. Așa că la 15 ani a renunțat să se mai ducă. Nici începutul de carieră nu a fost ușor. Meritele actoricești, în cazul lui, au început să apară abia după 30 de ani.

7. Cher, câștigătoarea unui Oscar, unui Emmy și a 3 Golden Globe, era dislexică de mică și avea probleme serioase la școală.
A renunțat la studii la 15 ani.

8. Bad boy – Russell Crowe, a renunțat la școală la 15 ani și și-a dedicat timpul pt muzică și actorie. Cu puținii bani pe care reușea să-i câștige avea grijă și de familia lui.

9. Marele Robert De Niro a renunțat la studii la 16 ani. El avea talent de mic, prima lui apariție pe scenă a avut loc la doar 10 ani.

10. Quentin Tarantino a abandonat școala la 15 ani. El lucra la un cinema ca vânzător de bilete. După care s-a angajat la un centru de închirieri filme.
Acolo a cunoscut mai multe vedete și așa a reușit să intre în lumea filmului. De curând a cumpărat cinematograful respectiv, pt că autoritățile locale vroiau să-l închidă, nefiind productiv.


11. Tot la 15 ani a renunțat să meargă la școală și Uma Thurman.

12. Se zice la Al Pacino, lucrurile stau un pic altfel. Că el ar fi vrut să-și continue studiile, dar maică-sa nu-l prea lăsa. Îl tot trimitea la muncă.
Așa că la 17 ani s-a angajat ca să poată să-și ajute familia financiar. El a continuat totuși să ia niște lecții de actorie. Uite că i-au folosit!


13. Cel mai bine plătit actor de televiziune, Charlie Sheen, a fost exmatriculat de la școală pe când avea 15 ani.
Mai surprinde acest lucru pe cineva?

14. Whoopi Goldberg a renunțat la școală la 16 ani. Tot atunci a plecat și de acasă, devenind hippie și dependentă de droguri. A avut o serie de job-uri foarte prost plătite. Acum este una dintre prezentatoarele emisiunii “The View” și câștigă cât să nu mai trebuiască să muncească nici ea nici urmașii, urmașilor ei.

15. La Keanu Reeves a fost simplu. La 15 ani renunțat la școală și s-a apucat de actorie.

16. Actrița René Russo, a renunțat la școală în clasa a X-a, tot din motive financiare.
Într-o primă fază s-a apucat de modeling, ulterior cochetând și
cu actoria.

17. Demi Moore n-a avut chiar cea mai fericită copilărie. Părinții ei își înecau amarul sărăciei în alcool. Mult alcool. La 16 ani fuge de acasă și, evident, renunță și la studii. Norocul ei a fost că buna ei prietenă, Nastassja Kinski, a băgat-o în lumea modelingului.
De acolo lucrurile au început să prindă contur.


18. Actorul britanic Ewan McGregor la 16 ani a renunțat să mai meargă la școală și s-a angajat ca “sufleor” la teatru.

19. Jude Law a mers la școală doar pana la 17 ani.

20. Toni Collette a renunțat și ea la studii la vârsta de 16 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *