Sambata 15 martie orele 12 se va organiza un miting de protest (si mars) impotriva
razboiului din Irak. Se va protesta impotriva deciziei de punere la dispozitia SUA a
aeroporturilor romanesti PENTRU BOMBARDAREA POPORULUI IRAKIAN.

Organizatori: Fundatia Perenitatea Nationala Romana si alte organizatii non profit din Romania.

Anuntati mai departe, si alti oameni, despre acest eveniment,pentru ca romanii sa participe in numar cat mai mare, pentru a face din el o manifestare a demnitatii poporului roman.

Pentru a participa activ cu sugestii, solutii inteligente de organizare si chiar participare directa la organizarea manifestarii, va rugam sa ne contactati la adresa de mail helios@prietenii.com

Persoana de contact: avocat Mihai Rapcea, tel. 0723693037

Reusind sa ne opunem razboiului, vom scrie o fila curata de istorie a acestui popor cu un trecut atat de mare.

Sursa: Altermedia

Sambata, 15 martie a.c., Noua Dreapta a participat la marsul anti-razboi organizat in colaborare cu fundatia Perenitatea Nationala Romana.

Ne-am manifestat astfel dezacordul fata de prezenta trupelor straine in Tara precum si fata de decizia clasei politice de a implica statul Roman intr-un razboi strain, de agresiune, in care nu avem ce cauta.

S-au scandat lozinci graitoare: “Afara, afara, cu trupele din tara!”, “Nu vrem sa fim o natie de sclavi!”, “Rezistenta Nationala”, “Daca vreti razboi, nu contati pe noi!”

Numarul participantilor la aceasta actiune a depasit cifra de 300, militantii Noii Drepte reprezentand o proportie considerabila. La actiune au participat, pe linga membrii filialei Bucuresti si reprezentanti ai filialelor ND Galati si ND Constanta.

Coloana participantilor a strabatut tot centrul Bucurestiului, marsul desfasurandu-se pe traseul P-ta Victoriei, P-ta Romana, P-ta Universitatii, P-ta Unirii, P-ta Revolutiei. Aici, vicepresedintele Noii Drepte, Nicolae Calota, a tinut un discurs electrizant, unanim apreciat de cei prezenti. Au vorbit in continuare, d-nii Petrica Groza (Perenitatea Nationala Romana), scriitorul Pavel Corut si deputatul Valentin Vasilescu, care a participat in nume propriu.

Toate posturile de televiziune au fost prezente, la fel reprezentantii presei scrise, evenimentul bucurandu-se de o mediatizare multumitoare.

Biroul de Presa al Noii Drepte

info@nouadreapta.org

Sursa: Noua Dreapta
CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares