Remember 2003 Acțiune de protest impotriva razboiului din Irak

Sambata 15 martie orele 12 se va organiza un miting de protest (si mars) impotriva
razboiului din Irak. Se va protesta impotriva deciziei de punere la dispozitia SUA a
aeroporturilor romanesti PENTRU BOMBARDAREA POPORULUI IRAKIAN.

Organizatori: Fundatia Perenitatea Nationala Romana si alte organizatii non profit din Romania.

Anuntati mai departe, si alti oameni, despre acest eveniment,pentru ca romanii sa participe in numar cat mai mare, pentru a face din el o manifestare a demnitatii poporului roman.

Pentru a participa activ cu sugestii, solutii inteligente de organizare si chiar participare directa la organizarea manifestarii, va rugam sa ne contactati la adresa de mail helios@prietenii.com

Persoana de contact: avocat Mihai Rapcea, tel. 0723693037

Reusind sa ne opunem razboiului, vom scrie o fila curata de istorie a acestui popor cu un trecut atat de mare.

Sursa: Altermedia

Sambata, 15 martie a.c., Noua Dreapta a participat la marsul anti-razboi organizat in colaborare cu fundatia Perenitatea Nationala Romana.

Ne-am manifestat astfel dezacordul fata de prezenta trupelor straine in Tara precum si fata de decizia clasei politice de a implica statul Roman intr-un razboi strain, de agresiune, in care nu avem ce cauta.

S-au scandat lozinci graitoare: “Afara, afara, cu trupele din tara!”, “Nu vrem sa fim o natie de sclavi!”, “Rezistenta Nationala”, “Daca vreti razboi, nu contati pe noi!”

Numarul participantilor la aceasta actiune a depasit cifra de 300, militantii Noii Drepte reprezentand o proportie considerabila. La actiune au participat, pe linga membrii filialei Bucuresti si reprezentanti ai filialelor ND Galati si ND Constanta.

Coloana participantilor a strabatut tot centrul Bucurestiului, marsul desfasurandu-se pe traseul P-ta Victoriei, P-ta Romana, P-ta Universitatii, P-ta Unirii, P-ta Revolutiei. Aici, vicepresedintele Noii Drepte, Nicolae Calota, a tinut un discurs electrizant, unanim apreciat de cei prezenti. Au vorbit in continuare, d-nii Petrica Groza (Perenitatea Nationala Romana), scriitorul Pavel Corut si deputatul Valentin Vasilescu, care a participat in nume propriu.

Toate posturile de televiziune au fost prezente, la fel reprezentantii presei scrise, evenimentul bucurandu-se de o mediatizare multumitoare.

Biroul de Presa al Noii Drepte

info@nouadreapta.org

Sursa: Noua Dreapta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *