Cei mai ”frumo║i” homosexuali, care s-au ţntrecut asearŃ la concursul Mister Gay Europe, au vizitat ieri Castelul Bran. La poartŃ i-au a║teptat membrii Noii Drepte, cu pistoale cu apŃ sfin■itŃ.

Membrii Noii Drepte s-au “ţnarmat” cu pistoale cu apŃ sfințitŃ

Era sŃ se lase cu ţmpu║cŃturi la Castelul Bran, ieri, ţn ajunul finalei Mister Gay Europe! Nu, nu este vorba de arme de foc, ci de pistoale cu apŃ sfin■itŃ, mÔnuite de cÔ■iva membri ai Noii Drepte, care luaserŃ la ■intŃ concuren■ii de la Mister Gay Europe.

Homosexualii nu au avut ţnsŃ de ce sŃ se teamŃ, pentru cŃ autoritŃ■ile erau puse ţn gardŃ ║i au deta║at un camion de jandarmi ca sŃ aibŃ grijŃ de ei. Mai mult, homofobii ţi a║teptau cu pistoalele la altŃ ie║ire, iar cele douŃ grupuri nu s-au intersectat. “╬n Ardeal se practicŃ stropitul fetelor pentru a grŃbi mŃriti║ul, de aceea am adus pistoalele”, a glumit Mihai Rapcea, reprezentantul Noii Drepte. BŃie■ii nu s-au lŃsat intimida■i ║i au profitat din plin de vizita la Castelul Bran, mai ales cŃ tematica concursului a fost “Dracula”. AsearŃ, urma sŃ fie desemnat Mister Gay al Europei ţn- tr-un club din Poiana Bra║ov.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares