Câțiva membri ai Noii Drepte au vrut «să-i împuște» cu agheasmă pe concurenții Mister Gay

Cei mai ”frumoși” homosexuali, care s-au întrecut aseară la concursul Mister Gay Europe, au vizitat ieri Castelul Bran. La poartă i-au așteptat membrii Noii Drepte, cu pistoale cu apă sfințită.

Membrii Noii Drepte s-au “înarmat” cu pistoale cu apă sfințită

Era să se lase cu împușcături la Castelul Bran, ieri, în ajunul finalei Mister Gay Europe! Nu, nu este vorba de arme de foc, ci de pistoale cu apă sfințită, mânuite de câțiva membri ai Noii Drepte, care luaseră la țintă concurenții de la Mister Gay Europe.

Homosexualii nu au avut însă de ce să se teamă, pentru că autoritățile erau puse în gardă și au detașat un camion de jandarmi ca să aibă grijă de ei. Mai mult, homofobii îi așteptau cu pistoalele la altă ieșire, iar cele două grupuri nu s-au intersectat. “În Ardeal se practică stropitul fetelor pentru a grăbi măritișul, de aceea am adus pistoalele”, a glumit Mihai Rapcea, reprezentantul Noii Drepte. Băieții nu s-au lăsat intimidați și au profitat din plin de vizita la Castelul Bran, mai ales că tematica concursului a fost “Dracula”. Aseară, urma să fie desemnat Mister Gay al Europei în- tr-un club din Poiana Brașov.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *