Cei mai ”frumoi” homosexuali, care s-au ntrecut asear la concursul Mister Gay Europe, au vizitat ieri Castelul Bran. La poart i-au ateptat membrii Noii Drepte, cu pistoale cu ap sfinit.

Membrii Noii Drepte s-au “narmat” cu pistoale cu ap sfințit

Era s se lase cu mpucturi la Castelul Bran, ieri, n ajunul finalei Mister Gay Europe! Nu, nu este vorba de arme de foc, ci de pistoale cu ap sfinit, mnuite de civa membri ai Noii Drepte, care luaser la int concurenii de la Mister Gay Europe.

Homosexualii nu au avut ns de ce s se team, pentru c autoritile erau puse n gard i au detaat un camion de jandarmi ca s aib grij de ei. Mai mult, homofobii i ateptau cu pistoalele la alt ieire, iar cele dou grupuri nu s-au intersectat. “n Ardeal se practic stropitul fetelor pentru a grbi mritiul, de aceea am adus pistoalele”, a glumit Mihai Rapcea, reprezentantul Noii Drepte. Bieii nu s-au lsat intimidai i au profitat din plin de vizita la Castelul Bran, mai ales c tematica concursului a fost “Dracula”. Asear, urma s fie desemnat Mister Gay al Europei n- tr-un club din Poiana Braov.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *