Infectarea criminală intenționată cu SIDA în România în timpul campaniilor de vaccinări împotriva hepatitei de tip B

Mai mult de jumătate din copiii bolnavi de SIDA de pe întreg globul sunt români!

Cum este posibil așa ceva în condițiile în care rata răspândirii acestei boli în România la adulți este mult mai redusă?

În ceea ce privește situația din România există unele dovezi tulburătoare în privința infectării premeditate cu virusul HIV a copiilor. Acest lucru a fost realizat în timpul campaniilor de vaccinări împotriva hepatitei de tip B. Este, de altfel profund semnificativ faptul că deși vaccinul împotriva hepatitei de tip B nu a fost suficient testat și cu toate că, de fapt, campania de vaccinări costă enorm (motiv pentru care Ministerul Sănătății din Franța a refuzat aceste campanii de vaccinări) totuși Ministerul Sănătății din România cu implicarea directă a fostului ministru Iulian Mincu sponsorizat de Rotary Club (care este un satelit al francmasoneriei mondiale) a impus vaccinarea gratuită și obligatorie a copiilor din România (repetăm, în condițiile în care vaccinul nu a fost suficient testat).

În Decretul Guvernamental numărul 41.566 din 22 august 1995 privind vaccinarea copiilor împotriva hepatitei B realizat în cadrul Programului național de imunizări se menționează: “În România infecția cu HVB este prevalentă începând cu primul an de viață. Rata portajului de Ag HBs fiind estimată la 4,9% la copiii în vârstă de 6-11 luni. Organizația Mondială a Sănătății recomandă integrarea vaccinării universale a nou-născuților în programele naționale de vaccinare până în anul 1995 în țările unde rata portajului de VHB este de cel puțin 8% și în toate țările, până în anul 1997 (…) Vaccinarea împotriva hepatitei B este gratuită și obligatorie pentru toți copiii născuți începând cu data de 01-10-1995”.
Constatăm că în România deși rata portajului de Ag Hbs este de doar 4,9% la copiii în vârstă de 6-11 luni, Ministerul Sănătății din România în frunte cu fostul ministru al sănătății Iulian Mincu s-a grăbit să realizeze aceste atât de controversate vaccinări. Ne punem firesc întrebarea oare de ce?

Ceea ce au plănuit anumiți lideri francmasoni în “Protocoalele secrete ale maeștrilor francmasoni” se realizează în zilele noastre

Un reputat ziarist italian susține că are dovezi ce probează infectarea intenționată cu HIV a unor copii români. Știrea publicată de “Evenimentul Zilei”, potrivit căreia în România mulți copii au fost infectați cu virusul HIV, care provoacă SIDA, a făcut vâlvă în Italia. Ziaristul italian Mino Damato a declarat că are dovezi certe despre cel puțin șase cazuri de copii infectați în acest mod cu HIV. Damato, care în Italia are o reputație foarte bună ca ziarist de televiziune serios și independent, a fost de multe ori în România după 1989. El a strâns un milion de dolari pentru copiii bolnavi de SIDA, fond gestionat de fundația pe care o conduce, “Bambini in emergenza”.

“Atunci când am vorbit cu fostul ministru al sănătății Iulian Mincu, acesta m-a asigurat că toate cazurile au fost provocate prin transmiterea virusului de la mamă la făt”, a declarat Damato agenției italiene de presă AGI. “Eu, în schimb, mi-am format o altă convingere. În cel puțin șase cazuri, infecția a fost rezultatul unui act voluntar și am constatat acest adevăr vizitând spitalele din România, unde acționează fundația mea”. De menționat că din banii strânși de asociația italiană s-a construit un nou pavilion pentru copiii bolnavi de SIDA, la spitalul “Victor Babeș“ din București. “Sunt informații înfiorătoare, dar susținute de medii științifice”, a adăugat Damato. Ziaristul a trimis un apel guvernului de la București, cerând să se facă lumină asupra acestei tragedii, să fie identificați și pedepsiți cei responsabili pentru aceste crime.  (PAOLO GIANFELICI; ” Evenimentul Zilei” – 25.02.1997, nr.1418)

O nouă confirmare cutremurătoare că în România contaminarea copiilor cu virusul HIV a fost făcută intenționat

Descoperire surprinzătoare a specialiștilor ieșeni: SIDA a fost transmisă intenționat, în leagănele de copii din România, dintr-o sursă unică. Se confirmă astfel ipoteza infectării orfanilor în scopuri de cercetare.
Specialiștii ieșeni ai Laboratorului de Virusologie de pe lângă Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa”, din Iași, în colaborare cu specialiștii Institutului “Pasteur”, din Paris, au reușit să centralizeze după 5 ani de cercetări, rezultatele privind cazurile de HIV-SIDA înregistrate la copiii din România. Autorul cercetării este dr. Cristian Apetrei, doctorand la Institutul “Pasteur” și cadru didactic la UMF Iași. Rezultatele au confirmat, în premieră, faptul că virusul HIV, cu care au fost infectați copiii din leagăne, provine dintr-o sursă unică. Ipoteza infectării voite cu HIV a copiilor români din leagăne pentru a se putea efectua cercetări și a se căuta antidotul bolii se confirmă prin cercetări științifice.

Virusul HIV nu provine din infecții intraspitalicești

Lucrarea referitoare la structura ramurii virusului HIV cu care a fost infectată populația de copii din leagăne a fost publicată în ultimul număr al Revistei Medico-Chirurgicale a Societății de Medici și Naturiști din Iași. Din datele pur tehnice menționate în articolul doctorului Cristian Apetrei a rezultat o concluzie fără echivoc: “Studiul nostru confirmă responsabilitatea subtipului F în producerea epidemiei de infecție HIV 1 la copiii din România. Izolarea unui unic subtip din toate provinciile istorice al țării permite demonstrarea caracterului unitar al epidemiei și confirmă descrierea grupului de risc al copiilor din unitățile de îngrijire. Similitudinile structurate între diferitele tulpini izolate sugerează posibilitatea evoluției epidemiei dintr-o unică sursă”

Sângele infectat a fost distribuit intenționat în zonele în care s-a produs infecția

Descoperirea medicilor ieșeni și francezi este de cea mai mare importanță. Ea probează faptul că infectarea din aceeași sursă nu s-a produs prin transfuzie, deoarece atât donatorii cât și structurile de alimentare cu sânge ale sistemului sanitar nu sunt și nu erau centralizate, nici înainte de 1989. “Această sursă continuă să rămână obscură, dacă ținem seama că sistemul de asistență pediatrică este organizat la nivel regional, iar sângele pentru transfuzii nu este distribuit din aceeași sursă în întreaga țară”, mai menționează articolul semnat de Cristian Apetrei.

Sistemul sanitar românesc este absolvit de vina infectării copiilor din leagăne

Cercetările mai sunt susținute și de datele statistice ale cazurilor de HIV înregistrate în România. În țara noastră există, potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății, peste 50% din copiii infectați cu HIV din lume. Totodată, infecțiile cu HIV la copii reprezintă în România 85% din total. În plus, materialul mai subliniază că tipurile de virus întâlnite la maturi, care sunt, fapt vizibil, infectați din surse multiple, sunt cu totul altele decât tipurile înregistrate la copiii din leagăne. Studiul sugerează degrevarea sistemului sanitar românesc de vina infecțiilor cu HIV din leagănele de copii, singura responsabilitate virtuală fiind în cazul copiilor din familiile care s-au dovedit a fi seropozitive. În cazul de față, în România, infecția la copiii internați în leagăne este cu atât mai “ciudată” cu cât, nici în țările vecine, care au avut sisteme de îngrijire medicală similare, nici la copiii din familie, nici la maturi, incidența epidemiei nu a fost comparabilă numeric.

O ipoteză terifiantă: copiii cobai

Datele la zi privind infectarea cu HIV în România, în februarie 1997, sunt următoarele: 2975 persoane cu HIV, din care 85% copii și 4446 persoane bolnave de SIDA, din care 4005 copii. Datele oficiale și recentele descoperiri confirmă ipoteza susținută de unele declarații ale unor medici, sub rezerva anonimatului. Potrivit acestora, a existat în țara noastră un program dirijat de infectare cu HIV a copiilor din leagăne, în scopul studierii bolii SIDA și al găsirii remediului. Acest program ar fi fost lansat în anii 1987-1988 și ar fi implicat o serie de cercetători în imunologie.

(IULIAN CHIFU; “Evenimentul Zilei” – 20.02.1997; nr.1414)

Sursa: Bucovina Profunda

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer