Problema extratereștrilor

A apărut prin presă o retardare completă cum că FBI-ul a recunoscut existența extratereștrilor sau ceva. Mă rog, nu am stat să citesc, că până nu văd eu concret un cetățean gri și pirpiriu, cu căpăul mare, nu prea îs curios de supoziții. Las speculatul pe seama șomerilor, că oricum n-au nimic mai bun de făcut decât speculații și uitat la „Noră pentru mama”. Dar nu înțeleg niște chestii.

1. Credibilitatea martorilor: Ați observat cum arată oamenii ăia care zic să sunt răpiți de extratereștri? Îs genu’ de oameni care dacă întră într-un bar, nu se uită nimeni spre ei. Cum naiba să fii complet neinteresant pentru oricine de pe o rază de 5 kilometri de casa ta, să nu ai o conversație decât când vine unu să-ți citească apometrele, și să ai tupeul să zici că vin niște ființe de la ani lumină distanță ca să observe cât de interesant ești?

2. Motive: Bun, statistic vorbind, e destul de probabil să existe viață pe alte planete. Dar chiar are impresia cineva că suntem atât de interesanți ca specie încât să vină cineva de la mama dracu’ până aici ca să ne vadă? E ca și cum ar veni americanii să viziteze Slobozia. Lăsați tâmpenia asta cu importanța speciei umane. Suntem niște animale, și toată viața noastră se învârte în jurul mâncatului și a fututului. Singura diferență între noi și șobolani e că noi avem un creier mai dezvoltat, cu care putem să planificăm mai bine ce mâncăm și ce futem. Cui îi pasă? Sau poate o fi planeta plină de resurse super speciale. Au nevoie de petrol, cherestea și cocaină, și nu crește la ei pe planetă, tre să vină până aici să-și facă plinul la OZN și să se spargă grav.

3. Cururi. Să presupunem, absurd, că punctele de mai sus au o explicație logică. De ce dracu’ ar face experimente pe noi? Ce e așa interesant la anusul uman încât extratereștrii ar vrea să-l exploreze? Sau toate urâtele proaste care zic că au fost impregnate cu un hibrid om-extraterestru. De ce ar vrea ăia, ființe superioare, să facă copii cu o urâtă proastă cu care nu ar face copii nici un om? Și de ce? Să faci un hibrid om-extraterestru pntru ei e la fel de util cum ar fi pentru noi să un hibrid maimuță-om. De ce dracu am avea nevoie de un nou Mircea Badea? Iarăși, chiar atât de interesanți ne credem, ca specie încât genele noastre să fie căutate în întreaga galaxie? De ce nu extraterestru-gorilă? Comparativ cu un extraterestru oribil de deștept, diferența de intelect între noi și gorile e minusculă. Măcar ălea îs mai musculoase.

4. Dar să presupunem că există niște griulii perverși, care vin aici să ne caute în cur, pentru că nu au nimic mai hazliu de făcut în toată galaxia. De ce se ascund? Nu vor să ne deranjeze? Facem noi ceva atât de interesant încât extratereștrii trebuie să ne caute în cur tiptil, să nu ne strice concentrarea?

Serios, UFOlogi, lăsați șomeria și marș la muncă. Pe bune, nu suntem atât de interesanți încât să vină extratereștri până aici și să se ascundă după copac, ca să nu de deranjeze din treburile noastre fabuloase. Nu suntem interesanți nici ca indivizi, nici ca specie, nici ca planetă. Și dacă ai impresia că suntem, scoate-ți capul din cur, în pula mea de lătrău care-și dă importanță.

Sursa: PiticiGratis.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares