Problema extrateretrilor

A aprut prin pres o retardare complet cum c FBI-ul a recunoscut existena extrateretrilor sau ceva. M rog, nu am stat s citesc, c pn nu vd eu concret un cetean gri i pirpiriu, cu cpul mare, nu prea s curios de supoziii. Las speculatul pe seama omerilor, c oricum n-au nimic mai bun de fcut dect speculaii i uitat la „Nor pentru mama”. Dar nu neleg nite chestii.

1. Credibilitatea martorilor: Ai observat cum arat oamenii ia care zic s sunt rpii de extrateretri? s genu’ de oameni care dac ntr ntr-un bar, nu se uit nimeni spre ei. Cum naiba s fii complet neinteresant pentru oricine de pe o raz de 5 kilometri de casa ta, s nu ai o conversaie dect cnd vine unu s-i citeasc apometrele, i s ai tupeul s zici c vin nite fiine de la ani lumin distan ca s observe ct de interesant eti?

2. Motive: Bun, statistic vorbind, e destul de probabil s existe via pe alte planete. Dar chiar are impresia cineva c suntem att de interesani ca specie nct s vin cineva de la mama dracu’ pn aici ca s ne vad? E ca i cum ar veni americanii s viziteze Slobozia. Lsai tmpenia asta cu importana speciei umane. Suntem nite animale, i toat viaa noastr se nvrte n jurul mncatului i a fututului. Singura diferen ntre noi i obolani e c noi avem un creier mai dezvoltat, cu care putem s planificm mai bine ce mncm i ce futem. Cui i pas? Sau poate o fi planeta plin de resurse super speciale. Au nevoie de petrol, cherestea i cocain, i nu crete la ei pe planet, tre s vin pn aici s-i fac plinul la OZN i s se sparg grav.

3. Cururi. S presupunem, absurd, c punctele de mai sus au o explicaie logic. De ce dracu’ ar face experimente pe noi? Ce e aa interesant la anusul uman nct extrateretrii ar vrea s-l exploreze? Sau toate urtele proaste care zic c au fost impregnate cu un hibrid om-extraterestru. De ce ar vrea ia, fiine superioare, s fac copii cu o urt proast cu care nu ar face copii nici un om? i de ce? S faci un hibrid om-extraterestru pntru ei e la fel de util cum ar fi pentru noi s un hibrid maimu-om. De ce dracu am avea nevoie de un nou Mircea Badea? Iari, chiar att de interesani ne credem, ca specie nct genele noastre s fie cutate n ntreaga galaxie? De ce nu extraterestru-goril? Comparativ cu un extraterestru oribil de detept, diferena de intelect ntre noi i gorile e minuscul. Mcar lea s mai musculoase.

4. Dar s presupunem c exist nite griulii perveri, care vin aici s ne caute n cur, pentru c nu au nimic mai hazliu de fcut n toat galaxia. De ce se ascund? Nu vor s ne deranjeze? Facem noi ceva att de interesant nct extrateretrii trebuie s ne caute n cur tiptil, s nu ne strice concentrarea?

Serios, UFOlogi, lsai omeria i mar la munc. Pe bune, nu suntem att de interesani nct s vin extrateretri pn aici i s se ascund dup copac, ca s nu de deranjeze din treburile noastre fabuloase. Nu suntem interesani nici ca indivizi, nici ca specie, nici ca planet. i dac ai impresia c suntem, scoate-i capul din cur, n pula mea de ltru care-i d importan.

Sursa: PiticiGratis.com

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.