Corupția din România se vede și din Danemarca. Până nu devenim “incoruptibili”, nu pupăm spațiu Schengen

Parlamentarii danezi din partea tuturor partidelor au insistat ca executivul sa sprijine Franta si Germania si sa previna aderarea Romaniei si Bulgariei “prea devreme”, informeaza agentia Focus.

Acestia au trimis o scrisoare premierului danez în acest sens.

Cele doua tari nu ar trebui sa adere la spatiul Schengen inainte de a rezolva problema coruptiei, au declarat patru parlamentari din Danemarca.

In scrisoarea trimisa, ei afirma ca data mentionata de Ungaria, care detine presedintia UE, 1 octombrie 2011, este prea devreme. Danezii vor ca UE sa nu tina cont de datele stabilite.

comentariu rapcea.ro: problema care se pune nu este a corupției ca fenomen, cât al lipsei unei justiții sociale și egalități de șanse, în regimurile neo-comuniste din România post-decembristă.

Recent, comentam că legea lustrației, ai cărei inițiatori erau – CULMEA IRONIEI – taman persoane descoperite ca fiind colaboratori ai fostei Securități (vezi cazul Mona Muscă – unul dintre inițiatori) a arătat că în România HOȚUL STRIGĂ “PRINDEȚI HOȚUL”, iar TOATĂ TEVATURA LEGII LUSTRAȚIEI FIIND DE FAPT UN CIRC MEDIATIC PENTRU OCHII PROȘTILOR și ai europenilor, desigur – deoarece legea a căzut la vot în Senat (cu avizul negativ al Guvernului – aspect deosebit de semnificativ !!!).

În opinia mea – Românii au ratat unica șansă de a schimba ceva – în sensul instaurării unei normalități în orice domeniu de activitate – atunci când tripleta Iliescu + Roman + Brucan a preluat puterea, făcând schimbul de cadre comuniste în structurile de putere.

În politică s-au perpetuat javrele comuniste și plozii lor, în administrație și justiție la fel. Până și Biserica Ortodoxă Română este infestată de foști securiști ne-lustrați, astfel că există un deplin consens în jaful național al cărui vârf de iceberg – CORUPȚIA, europenii cei ipocriți se prefac că l-au văzut abia acum.

Singura soluție este să punem mâna pe par și să îi dăm jos de la putere pe acești hoți inconștienți, până când nu destramă România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *