Parlamentarii danezi din partea tuturor partidelor au insistat ca executivul sa sprijine Franta si Germania si sa previna aderarea Romaniei si Bulgariei “prea devreme”, informeaza agentia Focus.

Acestia au trimis o scrisoare premierului danez în acest sens.

Cele doua tari nu ar trebui sa adere la spatiul Schengen inainte de a rezolva problema coruptiei, au declarat patru parlamentari din Danemarca.

In scrisoarea trimisa, ei afirma ca data mentionata de Ungaria, care detine presedintia UE, 1 octombrie 2011, este prea devreme. Danezii vor ca UE sa nu tina cont de datele stabilite.

comentariu rapcea.ro: problema care se pune nu este a corupției ca fenomen, cât al lipsei unei justiții sociale și egalități de șanse, în regimurile neo-comuniste din România post-decembristă.

Recent, comentam că legea lustrației, ai cărei inițiatori erau – CULMEA IRONIEI – taman persoane descoperite ca fiind colaboratori ai fostei Securități (vezi cazul Mona Muscă – unul dintre inițiatori) a arătat că în România HOȚUL STRIGĂ “PRINDEȚI HOȚUL”, iar TOATĂ TEVATURA LEGII LUSTRAȚIEI FIIND DE FAPT UN CIRC MEDIATIC PENTRU OCHII PROȘTILOR și ai europenilor, desigur – deoarece legea a căzut la vot în Senat (cu avizul negativ al Guvernului – aspect deosebit de semnificativ !!!).

În opinia mea – Românii au ratat unica șansă de a schimba ceva – în sensul instaurării unei normalități în orice domeniu de activitate – atunci când tripleta Iliescu + Roman + Brucan a preluat puterea, făcând schimbul de cadre comuniste în structurile de putere.

În politică s-au perpetuat javrele comuniste și plozii lor, în administrație și justiție la fel. Până și Biserica Ortodoxă Română este infestată de foști securiști ne-lustrați, astfel că există un deplin consens în jaful național al cărui vârf de iceberg – CORUPȚIA, europenii cei ipocriți se prefac că l-au văzut abia acum.

Singura soluție este să punem mâna pe par și să îi dăm jos de la putere pe acești hoți inconștienți, până când nu destramă România.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares