chinese spy Ofierii SRI nva chineza securitatea nationalaOfierii Serviciului Romn de Informaii au primit ca sarcin de serviciu s nvee limba chinez. Nu tim care au fost motivele pentru care directorul SRI a semnat un ordin n urma cruia mai muli ofieri SRI au fost trimii la un curs intensiv de nvare a limbii chineze.

Primii ofieri SRI, care au deja cunotine minime din limba lui Mao Zedong, au terminat cursul. Acesta a avut o durat de nou luni i s-a desfurat, anul trecut, la Universitatea Naional de Aprare „Carol I”.

n momentul de fa, o alt serie de ofieri SRI se afl la specializare pentru limba chinez, leciile fiind predate de un profesor trimis special n Romnia de autoritile chineze.

sursa: ZIUA VECHE

Comentariu rapcea.ro: probabil c primele cuvinte nvțate n chinez au fost salutrile tradiționale (hai-f-n-fn și aș-hali-salam-da-nam) și urrile de pahar (cam-bei ! cam-bei !). n condițiile n care politruci comuniști precum tribunul W.C. Tudor se tem de o condamnare public a comunismului n Romnia – de teama ”frțiorilor-tovarși” glbiori din China cea Roșie și Comunist, ca nu cumva s i suprm și s și retrag comerțul de contraband cu pocnitori, artificii și petarde de prin Dragonul Roșu, ne ntrebm la ce bun s mai antrenm șpioni vorbitori de chinez !? Rspunsul se impune de la sine: CA S LI SE POAT CERE ȘPAGA PE LIMBA LOR !

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *