chinese spy Ofițerii SRI învață chineza securitatea nationalaOfițerii Serviciului Român de Informații au primit ca sarcină de serviciu să învețe limba chineză. Nu știm care au fost motivele pentru care directorul SRI a semnat un ordin în urma căruia mai mulți ofițeri SRI au fost trimiși la un curs intensiv de învățare a limbii chineze.

Primii ofițeri SRI, care au deja cunoștințe minime din limba lui Mao Zedong, au terminat cursul. Acesta a avut o durată de nouă luni și s-a desfășurat, anul trecut, la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.

În momentul de față, o altă serie de ofițeri SRI se află la specializare pentru limba chineză, lecțiile fiind predate de un profesor trimis special în România de autoritățile chineze.

sursa: ZIUA VECHE

Comentariu rapcea.ro: probabil că primele cuvinte învățate în chineză au fost salutările tradiționale (hai-fă-n-fân și aș-hali-salam-da-nam) și urările de pahar (cam-bei ! cam-bei !). În condițiile în care politruci comuniști precum tribunul W.C. Tudor se tem de o condamnare publică a comunismului în România – de teama ”frățiorilor-tovarăși” gălbiori din China cea Roșie și Comunistă, ca nu cumva să îi supărăm și să își retragă comerțul de contrabandă cu pocnitori, artificii și petarde de prin Dragonul Roșu, ne întrebăm la ce bun să mai antrenăm șpioni vorbitori de chineză !? Răspunsul se impune de la sine: CA SĂ LI SE POATĂ CERE ȘPAGA PE LIMBA LOR !

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares