cameron 261x300 Prim ministrul Marii Britaniei este nemulumit de nedorina alogenilor de a nva limba oficial a statului minoritatiPrim-ministrul Marii Britanii James Cameron i-a exprimat nemulumirea cu faptul c imigranii care nu cunosc limba englez creeaz un „disconfort i situaii conflictuale” nclcnd regulile vieii societii britanice.

Cameron a subliniat c politica a laburitilor n problema imigraionist a condus la situaia c n Marea Britanie au sosit muli oameni care nu doresc s se integreze n normele existente. Cunoaterea limbii engleze este o condiie necesar consolidrii societii, scrie publicaie Guardian.

La nceputul lunii aprilie, Marea Britanie a nsprit regulile imigraioniste pentru persoane care nu dein cetenie britanic.

comentariu rapcea.ro: englezii se plng de faptul c imigranții nu cunosc limba englez, fapt ce creeaz, spun ei un „disconfort i situaii conflictuale”. Dar ce ar spune dac ar avea cteva sute de mii de bozgori CETȚENI ENGLEZI, care nu știu ȘI NICI NU VOR S NVEȚE LIMBA OFICIAL A STATULUI AI CRUI CETȚENI SUNT !? Domnule premier britanic, vi-i facem cadou !

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *