Prim-ministrul Marii Britaniei este nemulțumit de lipsa de interes a alogenilor în a învăța limba oficială a statului

cameron 261x300 Prim ministrul Marii Britaniei este nemulțumit de nedorința alogenilor de a învăța limba oficială a statului minoritatiPrim-ministrul Marii Britanii James Cameron și-a exprimat nemulțumirea cu faptul că imigranții care nu cunosc limba engleză creează un „disconfort și situații conflictuale” încălcând regulile vieții societății britanice.

Cameron a subliniat că politica a laburiștilor în problema imigraționistă a condus la situația că în Marea Britanie au sosit mulți oameni care nu doresc să se integreze în normele existente. Cunoașterea limbii engleze este o condiție necesară consolidării societății, scrie publicație Guardian.

La începutul lunii aprilie, Marea Britanie a înăsprit regulile imigraționiste pentru persoane care nu dețin cetățenie britanică.

comentariu rapcea.ro: englezii se plâng de faptul că imigranții nu cunosc limba engleză, fapt ce creează, spun ei un „disconfort și situații conflictuale”. Dar ce ar spune dacă ar avea câteva sute de mii de bozgori CETĂȚENI ENGLEZI, care nu știu ȘI NICI NU VOR SĂ ÎNVEȚE LIMBA OFICIALĂ A STATULUI AI CĂRUI CETĂȚENI SUNT !? Domnule premier britanic, vi-i facem cadou !

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *