cameron 261x300 Prim ministrul Marii Britaniei este nemul■umit de nedorin■a alogenilor de a ţnvŃ■a limba oficialŃ a statului minoritatiPrim-ministrul Marii Britanii James Cameron ║i-a exprimat nemul■umirea cu faptul cŃ imigran■ii care nu cunosc limba englezŃ creeazŃ un „disconfort ║i situa■ii conflictuale” ţncŃlcÔnd regulile vie■ii societŃ■ii britanice.

Cameron a subliniat cŃ politica a laburi║tilor ţn problema imigra■ionistŃ a condus la situa■ia cŃ ţn Marea Britanie au sosit mul■i oameni care nu doresc sŃ se integreze ţn normele existente. Cunoa║terea limbii engleze este o condi■ie necesarŃ consolidŃrii societŃ■ii, scrie publica■ie Guardian.

La ţnceputul lunii aprilie, Marea Britanie a ţnŃsprit regulile imigra■ioniste pentru persoane care nu de■in cetŃ■enie britanicŃ.

comentariu rapcea.ro: englezii se plÔng de faptul cŃ imigranții nu cunosc limba englezŃ, fapt ce creeazŃ, spun ei un „disconfort ║i situa■ii conflictuale”. Dar ce ar spune dacŃ ar avea cÔteva sute de mii de bozgori CET├ȚENI ENGLEZI, care nu știu ȘI NICI NU VOR S├ ╬NVEȚE LIMBA OFICIAL├ A STATULUI AI C├RUI CET├ȚENI SUNT !? Domnule premier britanic, vi-i facem cadou !

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares