Concubinajul Óntre gay ar putea fi legalizat. Guvernul se opune.

gay marriage 300x270 Rom‚nia: Concubinajul Óntre gay ar putea fi legalizat. Guvernul se opune. CUM COMENTAřI? minoritatiGuvernul Romaniei respinge ideea instituirii in legislatia nationala a parteneriatului civil, prin care se poate oficializa concubinajul intre doua persoane de acelasi sex, anunta mediafax.ro.

Guvernul va trimite punctul de vedere Parlamentului, drept raspuns la initiativa legislativa a pedelistului Viorel Ariton, care propune conferirea unui caracter legal convietuirii dintre doua persoane de acelasi sex, ca alternativa la casatorie, prin incheierea unui contract de†parteneriat civil. Acest parteneriat ar trebui incheiat la notar si sar prevedea obligatii si drepturi in privinta cheltuielilor si bunurilor comune.

Deschiderea catre relatiile de convietuire sub diferitele forme ale sale raspunde unei cerinte sociale care se inscrie intr-o miscare generala de reaplicare a principiului egalitatii, despre care trebuie sa vorbim o data cu lupta impotriva discriminarii, aplicarea drepturilor existente, precum si crearea noilor drepturi”, sunt argumente prin care isi motiveaza deputatul PDL initiativa legislativa.

COMENTARIU RAPCEA.RO: Activiștii lui Soroș au mai Óncercat – cu prilejul modific„rii Codului Civil, inserarea drepturilor pentru homosexuali (c„s„torie sau parteneriat civil, dreptul de adopție pentru cuplurile de homosexuali) Ón noul proiect de cod. Demersul lor a fost blocat de putrnicul lobby pro-familie al celor de la Alianța Familiilor din Rom‚nia, care Ómpreun„ cu cei de la Federația Pro-Vita, au blocat aberațiile homosexuale.

Dup„ cum se vede, PROPAGANDIȘTII HOMOSEXUALI NU SE OPRESC. Prin noua inițiativ„ legislativ„ a PDL-ului, se re‚ncearc„ sub o alt„ form„ legiferarea c„s„toriilor homosexuale Ón Rom‚nia. Ample discuții au loc Ón acest momen și Ón Moldova, unde Guvernul a retras proiectul de lege privind c„s„toriile homosexuale, la presiunea societ„ții civile. Cine susține la Chișin„u legalizarea homosexualit„ții, nimeni altul dec‚t Sorin Ovidiu V‚ntu, care Óși face de cap cu a lui VOX PUBLICA, invit‚nd doar activiști pro-homosexuali la emisiuni. Dac„ era Ón Rom‚nia, pl„tea la amenzi de la CNA de leșina. őn Moldova, unde nu exist„ așa ceva (Ónc„), Óși face de cap.

P¬N√ C¬ND !?

Unii h„b„uci ar obiecta – pun‚nd botul la propaganda homosexual„ – spun‚nd ”dar de ce s„ nu aib„ și ei s„racii dreptul de a se f…te Ón c.r Ón legalitate, ca un cuplu recunoscut de lege ? Ce r„u fac și cui ?” P„ v„ spun eu: Agenda lor nu se va opri aici. őn ț„rile unde au obținut dreptul la concubinaj sau c„s„torie, au cerut apoi dreptul la adopții de copii. Apoi, dac„ le-au obținut și pe astea, cer… SC√DEREA V¬RSTEI DE CONSIMȚ√M¬NT LA ACTUL SEXUAL, PENTRU MINORI. Adic„ vor legalizarea pedofiliei…

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares