Concubinajul ntre gay ar putea fi legalizat. Guvernul se opune.

gay marriage 300x270 Romnia: Concubinajul ntre gay ar putea fi legalizat. Guvernul se opune. CUM COMENTAI? minoritatiGuvernul Romaniei respinge ideea instituirii in legislatia nationala a parteneriatului civil, prin care se poate oficializa concubinajul intre doua persoane de acelasi sex, anunta mediafax.ro.

Guvernul va trimite punctul de vedere Parlamentului, drept raspuns la initiativa legislativa a pedelistului Viorel Ariton, care propune conferirea unui caracter legal convietuirii dintre doua persoane de acelasi sex, ca alternativa la casatorie, prin incheierea unui contract departeneriat civil. Acest parteneriat ar trebui incheiat la notar si sar prevedea obligatii si drepturi in privinta cheltuielilor si bunurilor comune.

Deschiderea catre relatiile de convietuire sub diferitele forme ale sale raspunde unei cerinte sociale care se inscrie intr-o miscare generala de reaplicare a principiului egalitatii, despre care trebuie sa vorbim o data cu lupta impotriva discriminarii, aplicarea drepturilor existente, precum si crearea noilor drepturi”, sunt argumente prin care isi motiveaza deputatul PDL initiativa legislativa.

COMENTARIU RAPCEA.RO: Activiștii lui Soroș au mai ncercat – cu prilejul modificrii Codului Civil, inserarea drepturilor pentru homosexuali (cstorie sau parteneriat civil, dreptul de adopție pentru cuplurile de homosexuali) n noul proiect de cod. Demersul lor a fost blocat de putrnicul lobby pro-familie al celor de la Alianța Familiilor din Romnia, care mpreun cu cei de la Federația Pro-Vita, au blocat aberațiile homosexuale.

Dup cum se vede, PROPAGANDIȘTII HOMOSEXUALI NU SE OPRESC. Prin noua inițiativ legislativ a PDL-ului, se rencearc sub o alt form legiferarea cstoriilor homosexuale n Romnia. Ample discuții au loc n acest momen și n Moldova, unde Guvernul a retras proiectul de lege privind cstoriile homosexuale, la presiunea societții civile. Cine susține la Chișinu legalizarea homosexualitții, nimeni altul dect Sorin Ovidiu Vntu, care și face de cap cu a lui VOX PUBLICA, invitnd doar activiști pro-homosexuali la emisiuni. Dac era n Romnia, pltea la amenzi de la CNA de leșina. n Moldova, unde nu exist așa ceva (nc), și face de cap.

PN CND !?

Unii hbuci ar obiecta – punnd botul la propaganda homosexual – spunnd ”dar de ce s nu aib și ei sracii dreptul de a se f…te n c.r n legalitate, ca un cuplu recunoscut de lege ? Ce ru fac și cui ?” P v spun eu: Agenda lor nu se va opri aici. n țrile unde au obținut dreptul la concubinaj sau cstorie, au cerut apoi dreptul la adopții de copii. Apoi, dac le-au obținut și pe astea, cer… SCDEREA VRSTEI DE CONSIMȚMNT LA ACTUL SEXUAL, PENTRU MINORI. Adic vor legalizarea pedofiliei…

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *