Concubinajul între gay ar putea fi legalizat. Guvernul se opune.

gay marriage 300x270 România: Concubinajul între gay ar putea fi legalizat. Guvernul se opune. CUM COMENTAŢI? minoritatiGuvernul Romaniei respinge ideea instituirii in legislatia nationala a parteneriatului civil, prin care se poate oficializa concubinajul intre doua persoane de acelasi sex, anunta mediafax.ro.

Guvernul va trimite punctul de vedere Parlamentului, drept raspuns la initiativa legislativa a pedelistului Viorel Ariton, care propune conferirea unui caracter legal convietuirii dintre doua persoane de acelasi sex, ca alternativa la casatorie, prin incheierea unui contract de parteneriat civil. Acest parteneriat ar trebui incheiat la notar si sar prevedea obligatii si drepturi in privinta cheltuielilor si bunurilor comune.

Deschiderea catre relatiile de convietuire sub diferitele forme ale sale raspunde unei cerinte sociale care se inscrie intr-o miscare generala de reaplicare a principiului egalitatii, despre care trebuie sa vorbim o data cu lupta impotriva discriminarii, aplicarea drepturilor existente, precum si crearea noilor drepturi”, sunt argumente prin care isi motiveaza deputatul PDL initiativa legislativa.

COMENTARIU RAPCEA.RO: Activiștii lui Soroș au mai încercat – cu prilejul modificării Codului Civil, inserarea drepturilor pentru homosexuali (căsătorie sau parteneriat civil, dreptul de adopție pentru cuplurile de homosexuali) în noul proiect de cod. Demersul lor a fost blocat de putrnicul lobby pro-familie al celor de la Alianța Familiilor din România, care împreună cu cei de la Federația Pro-Vita, au blocat aberațiile homosexuale.

După cum se vede, PROPAGANDIȘTII HOMOSEXUALI NU SE OPRESC. Prin noua inițiativă legislativă a PDL-ului, se reâncearcă sub o altă formă legiferarea căsătoriilor homosexuale în România. Ample discuții au loc în acest momen și în Moldova, unde Guvernul a retras proiectul de lege privind căsătoriile homosexuale, la presiunea societății civile. Cine susține la Chișinău legalizarea homosexualității, nimeni altul decât Sorin Ovidiu Vântu, care își face de cap cu a lui VOX PUBLICA, invitând doar activiști pro-homosexuali la emisiuni. Dacă era în România, plătea la amenzi de la CNA de leșina. În Moldova, unde nu există așa ceva (încă), își face de cap.

PÂNĂ CÂND !?

Unii hăbăuci ar obiecta – punând botul la propaganda homosexuală – spunând ”dar de ce să nu aibă și ei săracii dreptul de a se f…te în c.r în legalitate, ca un cuplu recunoscut de lege ? Ce rău fac și cui ?” Pă vă spun eu: Agenda lor nu se va opri aici. În țările unde au obținut dreptul la concubinaj sau căsătorie, au cerut apoi dreptul la adopții de copii. Apoi, dacă le-au obținut și pe astea, cer… SCĂDEREA VÂRSTEI DE CONSIMȚĂMÂNT LA ACTUL SEXUAL, PENTRU MINORI. Adică vor legalizarea pedofiliei…

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares