Se judec recursul Mitropolitului de Pireu din 17 mai 2011

St n minile justiiei dizolvarea lojilor masonice

-Justiia este chemat s demonstreze „dac ntr-adevr colaboreaz sau nu cu centrelor internaionale de promovare a Pan-religiei Satanismului”, a declarat Mitropolitul Pireului Serafim. – Se face dreptate strdaniei fcute de lupttorii credinei: N. Psaroudakis, Printele Haralambos Vasilopoulos, Printele Marcu Manolis i alii, care s-au luptat i au deconspirat Masoneria. – S ia poziie Ierarhia sau fiecare dintre membrii ei.

„Justiia Patriei noastre este chemat s demonstreze dac colaboreaz sau nu cu Centrele internaionale de Promovare a Pan-religiei Sataniste.”

Aceast cutremurtoare declaraie aparine Mitropolitului de Pireu, Serafim, pe care a fcut-o dup stabilirea recursului asupra dizolvrii Lojilor Masonice. Data judecrii recursului s-a stabilit pentru 17 mai 2011. tirea a cutremurat tot poporul Ortodox credincios, care de decenii se lupt pentru dizolvarea Masoneriei din ara noastr, care, dup cum se spune, a corupt i anumii membri ai Bisericii. Prin aciunile Mitropolitului Serafim se face dreptate eforturilor depuse de vrednicii de pomenire lupttori ai Credinei Ortodoxe, Nicolaos Psaroudakis (de la ziarul Χριστιανική), fondatorul Uniunii Ortodoxe Panelene i al ziarului «Ὀρθόδοξος Τύπος», Arhimandritul Haralambos Vasilopoulos, precum i de urmaul su, vrednicul de pomenire Arhimandritul Marcu Manolis.

tirea are un mare impact, pentru c vine ntr-o perioad n care: 1) Masoneria cere de la Uniunea European marginalizarea, n mod special, a Bisericii Ortodoxe i pretinde s aib un rol decisiv n manifestrile politice, sociale, religioase i istorice. 2) Masoneria se lupt pentru separarea Statului de Biseric i pentru ruperea desvrit a Statului de Biseric. 3) Apar Judectori Supremi care, dup ce au mplinit 40 de ani ca Funcionari ai Justiiei, cer eliminarea Credinei Ortodoxe i a simbolurilor ei din toate treptele Justiiei colabornd deschis cu Masoneria i cu toate acele organizaii care cu furie cer ndeprtarea Sfintelor Simboluri i a Rstignitului din toate cldirile publice. Dat fiind faptul c a fost fcut public data de judecare a recursului solicitat de Sfnta Mitropolie a Pireului pentru dizolvarea Templelor Masonice i prin extindere a tuturor Lojilor Masonice, ateptm din partea Arhiepiscopului, a fiecruia dintre membrii Ierarhiei sau a ntregului Ierarhiei o declaraie prin care Conducerea Bisericii s salute stabilirea datei de judecare a recursului, s afuriseasc Masoneria, s lumineze poporul credincios lipsit de ndrumare asupra scopurilor acesteia, dar mai ales s dezvluie c Masoneria slujete i se nchin lui Lucifer ca lui Dumnezeu. Sperm ca Sfntul Sinod al Ierarhiei s ia poziie prin ntiinare public.

Amintim c Conducerea Bisericii a abdicat i de la lupta mpotriva Masoneriei, ca i de la lupta mpotriva ereziilor (puini sunt membrii ei care ndrznesc s intre n conflict cu Masoneria i s lumineze poporul credincios). Poziia conducerii Bisericii problematizeaz i mhnete pe poporul credincios, care se roag nencetat pentru ntoarcerea deplin a Conducerii Bisericii pe cile pe care le-au urmat Prinii contemporani ai Bisericii noastre pn acum 2-3 i chiar 4 decenii.

Anun din partea Sfintei Mitropolii a Pireului

Avnd ca motiv acest proces, Sfnta Mitropolie a Pireului a fcut pe 21 iulie urmtorul anun:

„Se face cunoscut c cererea de desfiinare (a lojilor masoniece) naintat n instan de nalt Prea Sfinitul Mitropolit al Pireului Serafim – ca reacie la faptul c Ministrul Economiei Gheorghios Papakonstantinos a omis s nainteze editarea decretului prezidenial asupra desfiinrii, n conformitate cu articolul 118 al A.K., a fundaiei cu numele de „Fundaia Masonic”, a crei nfiinare s-a proclamat prin Decretul Prezidenial din 10-2-1927, amendat prin Decretele Regale din 19-7-1949 i 16-11-1956, fundaie care i are reedina n Atena (Aharnon cu Sourmeli), ca i a fundaiei Marea Corporaie Filantropic i a Marii Loji Naionale a Greciei, care i are reedina n Atena (Eresou 38) pe motivul c nu constituie (aa cum declar) societi non-profit cu scop de utilitate social, ci o religie camuflat cu dogme secrete i rituri de cult luciferic, – s-a stabilit a se judeca n faa departamentului 4 al Consiliului de Stat pe 17 mai 2011.

nalt Prea Sfinitul Mitropolit al Pireului Serafim pledeaz cu putere pentru tolerana religioas i pentru libertatea contiinei religioase a concetenilor notri, dar n acest caz este dator ca, de pe poziia sa, s cear ncetarea nelrii poporului Elen i camuflarea Religiei Masoneriei, a Luciferismului, printr-o pseudo-firma, chipurile, „fundaie de utilitate social pentru copiii srci i fr mijloace materiale”.

Prin urmare se va dovedi dac ntr-adevr Justiia Patriei noastre colaboreaz sau nu cu centrele internaionale de promovare a pan-religiei Satanismului. Din partea Mitropoliei.

Ὀρθόδοξος Τύπος, 30.07.2010, pp. 1, 7

Traducere Anna Theodorou

Printele Gherghe Calciu a spus : ” Ecumenismul este o form mai subtil a masoneriei. Masoneria ncearc s distrug credina ortodox, credina cretin n general. Ecumenismul ncearc s subjuge prin cteva idei care par foarte generoase: de ce s ne certm ntre noi, hai s trim ca fraii, s ne iubim unii pe alii, putem tri mpreun, putem s ne rugm mpreun… ceea ce nu e permis n cazul Ortodoxiei. Toate Sinoadele ecumenice interzic aceast co-rugciune cu toi care sunt aparte de Ortodoxie”. http://www.razbointrucuvant.ro/2010/08/22/parintele-gheorghe-calciu-despre-perfidia-ecumenista/#more-10338

Sursa: Graiul Ortodox

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *