Îi urăsc și în mormânt ! Asta este măsura adevărată a spiritului iudaic

Consiliul Independent al Femeilor Evreice din Ucraina cer demontarea unui monument dedicat prizonierilor de război germani asasinați în orașul ucrainean Berdicev.

Organizația consideră că monumentul a fost instalat ilegal și condamnă inscripția de pe frontispiciu: „Aici zac prizonierii de război, victimele celui de al doilea război mondial”.

Femeile evreice se arată revoltate și de faptul că monumentul este îngrijit de serviciile de salubritate din oraș. „Ce este asta? Lipsa de respect față de Ucraina, continuarea ocupației a pământului ucrainean sau reamintirea evreilor despre renașterea nazismului și statutului deosebit al germanilor?” – se spune în declarația difuzată de Consiliul Independent al Femeilor Evreice.

Organizația evreiască comunică, de asemenea, că memorialul a fost construit de către Uniunea Populară pentru îngrijirea mormintelor militarilor germani de origine germană, care activează sub patronatul președintelui Germaniei. Activiștii evrei sunt revoltați și de faptul că monumentul a fost introdus în catalogul internațional al complexelor memoriale militare.

Consiliul Independent al Femeilor Evreice din Ucraina a anunțat că va expedia note oficiale de protest conducerii Israelului, Ucrainei și Germaniei.

De pe AntiMedia

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *