lukashenko aleksandr 61.n 300x224 Lukaenko: globalitii se pregtesc s sugrume Belarus antisitemPreedintele belarus Aleksandr Lukaenko a avertizat c globaliștii se pregteau s-i sugrume ara din cauza refuzului acesteia de a adera la noua ordine mondial, Belarus urmnd s devin cea mai recent int a revoltei „primvara arab”, deoarece forțele NATO se pregtesc s nconjoare Rusia și China.

Lukașenko a declarat joi c rile occidentale pregtesc o intervenie direct n afacerile rii lui i c ncearc „s sugrume ara cu un nod”, raporteaz RIA Novosti. „n primul rnd au fost ameninrile politice, nerecunoașterea alegerilor prezidențiale și interdiciile de intrare (n Europa) i sanciuni economice. Apoi, au urmat o instigare a turbulenelor de pe piața extern cu privire la moneda noastr i dansurile de pe oase, dup explozia de la staia de metrou Oktyabrskaya ”, a declarat Lukasenko n fața parlamentului și a poporului su.

Evidențiind modul n care elita puterii desemneaz orice ar care refuz s-i sacrifice propria suveranitatea ca „stat paria”, Lukaenko a vorbit despre modul n care elita, „Vrea s ne forțeze sa fim la fel ca toi ceilali, cum sunt și ei n cele din urm. Suntem ca un os n gtul lor.”

„Dac ei ncearc s ne slbeasc pentru a ne pune n genunchi, cel puțin vom rezista. Vom lupta pentru parcela noastr de pmnt”, a adugat preedintele.

La fel ca i colonelul Gaddafi Mahmoud și Ahmadinejad, Aleksandr Lukaenko este un autocrat care și conduce ara cu un pumn de fier și pentru c el refuz s bat mingea cu globaliștii, Belarus a devenit urmtoarea int a revoltei globale fabricate, militanii instruii ai SUA ateptnd semnalul de rsturnare a lui Lukașenko pentru a preda țara n puterea lui NATO, care acum se preocup de anihilarea țrilor mici, ca parte a agendei lor pe termen lung, cu scopul de a izola Rusia i China.

Belarus e ținut n vizor, din cauza refuzului su repetat de a adera la NATO, ceea ce a determinat globaliștii s declare țara ca fiind o amenințare la adresa UE și NATO la recenta conferin a globaliștilor, Globsec 2011. Desigur, micul stat satelit al Rusiei nu constituie o ameninare militar de niciun fel, dar ideea c o ar suveran s-ar conduce dup propriile reguli executnd afaceri proprii, fr a fi dictat de ctre guvernul mondial este intolerabil n ochii noii ordini mondiale

De aceea, Lukaenko i Belarus au fost enumerate de infamul Freedom House ntr-un articol intitulat „Who’s Next?”, care a fost publicat n revista „Council on Foreign Relation’s Foreign Policy” din luna februarie.

n timp ce NATO i aliaii si ucid protestatari, femei i copii n Afganistan, mass-media occidental l brutalizeaz pe Lukaenko pentru c a cedat n timpul demonstraiilor din Minsk.

Și senatorul american Joe Lieberman l-a atacat public pe Lukaenko n timpul unui discurs de luna trecut, cerndu-i președintelui Belarusului s elibereze „activiștii” , care sunt de fapt soldați americani instruiți s l rstoarne pe Lukashenko, lucru care ar putea s ne arate cine a fost n spatele bombardamentului de la metrou de sptmna trecut care a ucis 12 persoane.

Așa cum Tony Cartalucci explic n articolul su excelent, asediind Belarus, „Urmtorul pe fundul de tiat al globaliștilor”: „Desigur, acești activiti din Belarus au fost instruii, finanțați i echipați de occidentali asemeni celor care au participat la „Primvara Arab”, fapt recunoscut acum de Statele Unite”. Articolul publicat n revista de politic extern „Revoluia U”, a raportat c Statele Unite a finanat i sprijinit organizația „CANVAS”, ce a instruit activiti din 50 de ri diferite, inclusiv Belarus. La scurt timp dup ce CANVAS, numit apoi Otpor,a rsturnat Serbia lui Slobodan Milosevic n anul 2000, membrii organizației au nceput s cltoreasc clandestin ctre Belarus pentru a se ntlni cu elevii activiști. n cele din urm rețeaua lor a fost descoperit și oprit.

„n 2007, Institutul Republican Internaional (IRI) al SUA a recunoscut deschis c va contribui la finanarea i sprijinirea activitilor n interiorul Belarusului ntr-un apel pentru a acumula sprijin similar din partea membrilor Uniunii Europene.”

Dovada este acum clar; valul de revoluii zdrobitoare care a nceput pe glob n Tunisia la nceputul acestui an a fost complet deturnat de interesele globaliste i este folosit pentru a cura cele cteva rmase „state paria”, ri ca Belarus, care au refuzat cu fermitate s devin state vasale ale elitei globaliste. De aceea Lukaenko ncearc cu disperare s evite ca ara s-i fie jefuit de ctre neo-colonialitii care se pregtesc s arunce un puci geopolitic pentru a nghiți fiecare stat rmas nc necucerit pe lista Noii Ordini Mondiale.

De peFoaie Nationala

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *