lukashenko aleksandr 61.n 300x224 Lukașenko: globaliștii se pregătesc să sugrume Belarus antisitemPreședintele belarus Aleksandr Lukașenko a avertizat că globaliștii se pregăteau să-i sugrume țara din cauza refuzului acesteia de a adera la noua ordine mondială, Belarus urmând să devină cea mai recentă țintă a revoltei „primăvara arabă”, deoarece forțele NATO se pregătesc să înconjoare Rusia și China.

Lukașenko a declarat joi că țările occidentale pregătesc o intervenție directă în afacerile țării lui și că încearcă „să sugrume țara cu un nod”, raportează RIA Novosti. „În primul rând au fost amenințările politice, nerecunoașterea alegerilor prezidențiale și interdicțiile de intrare (în Europa) și sancțiuni economice. Apoi, au urmat o instigare a turbulențelor de pe piața externă cu privire la moneda noastră și dansurile de pe oase, după explozia de la stația de metrou Oktyabrskaya ”, a declarat Lukasenko în fața parlamentului și a poporului său.

Evidențiind modul în care elita puterii desemnează orice țară care refuză să-și sacrifice propria suveranitatea ca „stat paria”, Lukașenko a vorbit despre modul în care elita, „Vrea să ne forțeze sa fim la fel ca toți ceilalți, cum sunt și ei în cele din urmă. Suntem ca un os în gâtul lor.”

„Dacă ei încearcă să ne slăbească pentru a ne pune în genunchi, cel puțin vom rezista. Vom lupta pentru parcela noastră de pământ”, a adăugat președintele.

La fel ca și colonelul Gaddafi Mahmoud și Ahmadinejad, Aleksandr Lukașenko este un autocrat care își conduce țara cu un pumn de fier și pentru că el refuză să bată mingea cu globaliștii, Belarus a devenit următoarea țintă a revoltei globale fabricate, militanții instruiți ai SUA așteptând semnalul de răsturnare a lui Lukașenko pentru a preda țara în puterea lui NATO, care acum se preocupă de anihilarea țărilor mici, ca parte a agendei lor pe termen lung, cu scopul de a izola Rusia și China.

Belarus e ținută în vizor, din cauza refuzului său repetat de a adera la NATO, ceea ce a determinat globaliștii să declare țara ca fiind o amenințare la adresa UE și NATO la recenta conferință a globaliștilor, Globsec 2011. Desigur, micul stat satelit al Rusiei nu constituie o amenințare militară de niciun fel, dar ideea că o țară suverană s-ar conduce după propriile reguli executând afaceri proprii, fără a fi dictată de către guvernul mondial este intolerabilă în ochii noii ordini mondiale

De aceea, Lukașenko și Belarus au fost enumerate de infamul Freedom House într-un articol intitulat „Who’s Next?”, care a fost publicat în revista „Council on Foreign Relation’s Foreign Policy” din luna februarie.

În timp ce NATO și aliații săi ucid protestatari, femei și copii în Afganistan, mass-media occidentală îl brutalizează pe Lukașenko pentru că a cedat în timpul demonstrațiilor din Minsk.

Și senatorul american Joe Lieberman l-a atacat public pe Lukașenko în timpul unui discurs de luna trecută, cerându-i președintelui Belarusului să elibereze „activiștii” , care sunt de fapt soldați americani instruiți să îl răstoarne pe Lukashenko, lucru care ar putea să ne arate cine a fost în spatele bombardamentului de la metrou de săptămâna trecută care a ucis 12 persoane.

Așa cum Tony Cartalucci explică în articolul său excelent, asediind Belarus, „Următorul pe fundul de tăiat al globaliștilor”: „Desigur, acești activiști din Belarus au fost instruiți, finanțați și echipați de occidentali asemeni celor care au participat la „Primăvara Arabă”, fapt recunoscut acum de Statele Unite”. Articolul publicat în revista de politică externă „Revoluția U”, a raportat că Statele Unite a finanțat și sprijinit organizația „CANVAS”, ce a instruit activiști din 50 de țări diferite, inclusiv Belarus. La scurt timp după ce CANVAS, numit apoi Otpor,a răsturnat Serbia lui Slobodan Milosevic în anul 2000, membrii organizației au început să călătorească clandestin către Belarus pentru a se întâlni cu elevii activiști. În cele din urmă rețeaua lor a fost descoperită și oprită.

„În 2007, Institutul Republican Internațional (IRI) al SUA a recunoscut deschis că va contribui la finanțarea și sprijinirea activiștilor în interiorul Belarusului într-un apel pentru a acumula sprijin similar din partea membrilor Uniunii Europene.”

Dovada este acum clară; valul de revoluții zdrobitoare care a început pe glob în Tunisia la începutul acestui an a fost complet deturnat de interesele globaliste și este folosit pentru a curăța cele câteva rămase „state paria”, țări ca Belarus, care au refuzat cu fermitate să devină state vasale ale elitei globaliste. De aceea Lukașenko încearcă cu disperare să evite ca țara să-i fie jefuită de către neo-colonialiștii care se pregătesc să arunce un puci geopolitic pentru a înghiți fiecare stat rămas încă necucerită pe lista Noii Ordini Mondiale.

De pe Foaie Nationala

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer