Fostul deputat adjunct și secretar de stat sub trei administrații diferite, Steve R. Pieczenik, spune că este pregătit să spună unui mare juriu federal numele unui general de top care i-a spus direct faptul că atacurile de la 11 septembrie au fost o înscenare.

Dr. Steve R. Pieczenik , un informator de top din cadrul guvernului, un om care a deținut numeroase și diferite poziții influente sub trei președinți diferiți și încă colaborează cu Departamentul Apărării, a declarat ieri în cadrul emisiunii Alex Jones Show o știre șocantă și anume că Osama Bin Laden a murit în 2001 și că el a fost pregătit să depună mărturie în fața unui mare juriu modul în care un general de top i-a spus direct că atacul 9/11 a fost o operațiune sub identitate falsă („steag fals”).

Pieczenik nu poate fi considerat că ar fi un „teoretician al conspirației”. El a servit ca secretar de stat adjunct sub trei administrații diferite, Nixon, Ford și Carter, în timp ce lucra, de asemenea, pentru Reagan și Bush senior și încă mai muncește ca și consultant pentru Departamentul Apărării. Fost Căpitan al Marinei SUA, Pieczenik a obținut două premii prestigioase Harry C. Solomon la Harvard Medical School și în același timp a obținut doctoratul la MIT (Massachusetts Institute of Technology).

Fiind recrutat de către Lawrence Eagleburger ca secretar de stat adjunct în domeniul managementului, Pieczenik a continuat să-și dezvolte „principiile de bază pentru războiul psihologic, combaterea terorismului, strategia și tactica de negocieri transculturale pentru Departamentul de Stat american, comunitățile militare și de informații și alte agenții ale guvernului Statelor Unite”, în timp ce a elaborat, de asemenea, strategii fundamentale pentru salvarea de ostatici, care au fost ulterior flosite în întreaga lume.

Pieczenik a mai servit, de asemenea, ca senior în tactici politice în subordinea secretarilor Henry Kissinger, Cyrus Vance, George Schultz și James Baker și a lucrat pentru campania electorală a lui George W. Bush împotriva lui Al Gore. Palmaresul său subliniază faptul că el este unul dintre oamenii cu cele mai profunde conexiuni în cercurile serviciilor de informații secrete din ultimele 3 decenii cel puțin.

Personajul lui Jack Ryan, care apare în multe romane ale lui Tom Clancy și a fost, de asemenea, jucat de Harrison Ford în cunoscutul film Patriot Games din 1992, se bazează pe persoana lui Steve Pieczenik.

În aprilie 2002, cu peste nouă ani în urmă, Pieczenik a spus în cadrul emisiunii Alex Jones Show că Bin Laden „era deja mort de luni de zile” și că guvernul a plănuit să aștepte momentul cel mai oportun din punct de vedere politic pentru a lansa subiectul și totodată cadavrul său. Pieczenik ar fi în poziția de cunoscător, având în vedere că l-a întâlnit personal pe Bin Laden și a lucrat cu el în timpul războiului împotriva sovieticilor în Afganistan, pe la începutul anilor 80.

Pieczenik a spus că Osama Bin Laden a murit în 2001, „nu pentru că forțele speciale l-ar fi ucis, ci pentru că medic fiind știu că medicii CIA l-au tratat și era înscris în registrul secret de informații cu sindromul Marfan”, adăugând că guvernul american știa că bin Laden a fost mort dinaintea invadării Afganistanului.

Sindromul Marfan este o boală genetică degenerativă pentru care nu există nici un tratament permanent. Boala scurtează grav durata de viață a suferindului.

„El a murit de sindromul Marfan, iar Bush junior știa despre asta, comunitatea serviciilor și informațiilor secrete știa despre el”, a declarat Pieczenik, specificând modul în care medicii CIA l-au vizitat pe Bin Laden în iulie 2001 la Spitalul American din Dubai.

„El era deja foarte bolnav de sindromul Marfan, aflându-se pe moarte, așa că nimeni nu a trebuit să-l omoare”, a adăugat Pieczenik, declarând că Bin Laden a murit la scurt timp după atentatele de la 11 septembrie în reședința lui din Tora Bora.

„În cazul în care vă întrebați dacă comunitatea de informații sau CIA s-au ocupat de mușamalizarea acestei situații, răspunsul este da, categoric da”, a declarat Pieczenik, referindu-se la declarația ziarului Sunday’s cum că Bin Laden a fost ucis la complexul său în Pakistan și adăugând „Acest întreg scenariu în care veți vedea o grămadă de oameni care stau acolo și privesc intens și în direct la un ecran mare asasinarea teroristului, acestea sunt prostii”, referindu-se la imaginile publicate de Casa Albă, care pretind să-i arate pe Biden, Obama și Hillary Clinton uitându-se la operațiunea de ucidere a lui Bin Laden în direct pe un ecran de televizor.

„Este o mare înscenare, o simulare, suntem într-un teatru american al absurdului… De ce facem asta din nou… Omul e mort de nouă ani deja… De ce, în mod repetat, guvernul trebuie să mintă poporul american”, a întrebat Pieczenik.

„Osama Bin Laden a fost complet mort, deci acesta nu ar fi putut fi atacat sau confruntat sau ucis”, a declarat Pieczenik, glumind că singurul mod în care s-ar fi putut întâmpla ar fi fost cazul în care forțele speciale au atacat o morgă.

Pieczenik a declarat că decizia de a lansa această farsă a fost luată acum pentru că Obama a ajuns la un nivel scăzut prin prăbușirea rating-ului de aprobare și din cauza faptului că problema cu certificatul de naștere i-a explodat în față.

„A trebuit să dovedească faptul că el e mai mult decât american… trebuit să fie agresiv”, a spus Pieczenik, adăugând că farsa a fost, de asemenea, o modalitate de izolare a Pakistanului, ca răzbunare la opoziția intensă a programului Predator care a ucis sute de pakistanezi.

Demițând raportul guvernului de asasinare a lui Bin Laden ca o „glumă bolnavă” pe seama poporului american, Pieczenik a spus: „Ei sunt atât de disperați să-l facă viabil pe Obama, să nege faptul că el nu ar fi fost născut aici, orice întrebări sau nereguli cu privire la trecutul său, să-l facă să pară asertiv… pentru ca acest președinte să fie fi din nou ales și astfel publicul american să poată fi păcălit încă o dată”.

Afirmația lui Pieczenik, aceea că Bin Laden a murit în urmă cu aproape zece ani, este repetată de către profesioniști ai serviciilor secrete precum și de numeroși șefi de stat din întreaga lume.

Bin Laden „a fost folosit în același mod în care atentatele 11 septembrie au fost folosite pentru a mobiliza emoții si sentimente ale poporului american, în scopul de a merge la un război care a trebuit să fie justificat printr-o narațiune creată de Bush junior și Cheney despre lumea terorismului ”, a declarat Pieczenik.

În timpul interviului de la Jones Alex Show de acum 2 zile Pieczenik a afirmat, de asemenea, că i-a fost relatat direct de către un general important că pe 11 septembrie a fost un ordin de neintervenție militară și o operațiune de tip „steag fals” și că el este pregătit să meargă la un mare juriu pentru a dezvălui numele generalului.

„Ei au condus atacurile”, a declarat Pieczenik, numindu-i pe Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Stephen Hadley, Elliott Abrams și Condoleezza Rice, printre alții ce au mai fost direct implicați.

„Am predat aceste tipuri de operațiuni la Colegiul Național de Război, le-am predat sub toate aspectele și modalitățile de operare, așa că am știut exact ce a fost făcut publicului american”, a adăugat el.

Pieczenik s-a tot repetat că el e perfect de acord să dezvăluie numele generalului care i-a spus despre 11 septembrie că a fost o lucrătură internă, într-un tribunal federal „astfel încât să putem clarifica acest lucru din punct de vedere legal, nu cu stupida Comisie 9/11, care a fost absurdă”.

Pieczenik a explicat că el nu e un liberal, nici un conservator sau un membru de partid de ceai, ci doar un american care este profund îngrijorat de direcția în care se îndreaptă țara lui.

Mai jos puteți urmări interviul complet cu Dr. Pieczenik.

Sursa: InfoWars.com

Aici puteti urmari interviul complet cu Dr. Pieczenik.

Surse: Infocon.roApologeticum și InfoWars.com

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer