Ateismul caut ci de ntoarcere pe meleagurile Moldovei. O scen desprins parc din vremurile de trist amintire, cnd pionierii și comsomoliștii erau chemați s picheteze bisericile de Paști, s-a desfșurat pe 6 mai, n Chișinu.

13 persoane au ieșit cu cearșafuri n fața sediului Televiziunii Naționale din Moldova pentru a protesta mpotriva prezentatorilor TV care salut cu “Hristos a nviat!”. “Dac nu veți nceta s ne discriminați, vom chema aici toți ateiștii, agnosticii și liga musulman!”, amenințau ei.

Cei 13 s-au plns c li se ncalc drepturile și c snt discriminați. “SOS! Ne sufocm fr drepturi!” – scria pe unul din cearșafuri. “Opriți azi discriminarea”, scria pe alt cearșaf.

Protestatarii, care spre deosebire de tineretul ateist de alt dat nu au fost mbiați cu nghețat, turte dulci și pirojoace, lihniți și obijduiți, i-au reproșat paznicului televiziunii c nu-i filmeaz. Pn la urm ei s-au filmat și și-au fcut poze singuri, pentru a da importanț momentului.

DeSavatie Bastovoi

Comentariu rapcea.ro: Cretinoizii de la Hyde Park, care au confiscat grupul de discuții Paul Goma, prin frații Brega, sunt unii și aceiași cu cei care organizeaz paradele homosexuale din Chișinu, cu sprijin de la Soroș și mai nou, de la noul organ media al lui Vntu, Vox Publica.

Ei au primit suport logistic și experiența celor de la Noii Golani, prin liderul acestui grupuscul, George Simion. Așa se vede adevrata faț a ”unioniștilor” de la Noii Golani și Asociația 21 decembrie (recte Theodor Mrieș, care susține din umbr ”noii golani”) : anarhiști, neo-cripto-comuniști, ateiști și homosexuali.

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer