Dealerii de substane halucinogene au gsit o metod eficient de a ocoli legea pentru a vinde marijuana: sub form de semine de cannabis, pe internet. Unul dintre comercianii „detepi” spune c vinderea acestora nu este interzis de lege pentru c nu conin THC – principala substan psihoactiv din frunza de cannabis.

Drogurile uoare, precum marijuana sau haiul, nu mai sunt considerate subiect tabu n ara noastr. Numrul consumatorilor crete de la un an la altul, iar forumurile de pe internet n care se vorbete despre utilizarea acestor substane se nmulesc.

Astfel, una dintre temele dezbtute de consumatorii de „iarb“, cum este denumit marijuana de ctre cunosctori, este acum, dup nchiderea magazinelor de vise, cea legat de recolta de acas a plantei halucinogene.

Soluiile vin pe band rulant, pentru c seminele de cannabis sunt scoase la vnzare pe siteuri specializate, dar i pe pagini web de anunuri la mica publicitate.

Reporterii „Adevrul de Sear“ au vorbit online despre o posibil comand cu un astfel de dealer.

Cinci semine, 90 de lei
Nefiind cunosctori, l-am rugat pe “New_Seeds”, care s-a prezentat ca fiind din Iai, s ne recomande ce tip de marijuana ar trebui s lum.

„Am <White Widow>, la 125 de lei pentru cinci semine, cel mai vndut produs“, ne-a recomandat brbatul. n descrierea de pe site apare menionat faptul c ar fi cel mai puternic tip de iarb din lume, de aceea este i cel mai scump. „E i foarte usor de crescut, are <THC>-ul cel mai mare i se crete n cas “, a mai spus comerciantul virtual.

n cazul n care dorim ceva mai ieftin, are i „Afghan”, la 110 lei pentru cinci semine sau “Master Kush”, la 90 de lei. n total, are aproximativ zece astfel de soiuri de „iarb“. Toate acestea sunt combinaii ntre cele dou tipuri importante de Cannabis, indica i sativa.

Livrarea n maximum dou zile
“New_Seeds” ne-a explicat pe messenger i de ce am avea nevoie pentru a beneficia de o producie bun. Iar pentru a fi siguri de o recolt bogat, dealerul are i neoane speciale pentru luminat planta, cu preuri pornind de la 90 de lei bucata.

Modalitatea de livrare preferat de dealer este curierul rapid, marfa ajungnd n maximum dou zile.

Seminele de cannabis sunt legale
Reprezentanii Direciei de Investigare a Infraciunilor de Criminalitate Organizat i Terorism (DIICOT) susin c, ntr-adevr, comercializarea seminelor de cannabis nu intr sub incidena legii penale pentru c nu conin tetrahidrocarbinolul THC. Acetia susin c, potrivit Legii 143 din 2000, doar consumul i traficul de marijuana, adic al plantei, se pedepsete cu nchisoarea de la 3 la 15 ani.

Sursa: Ziarul Adevarul

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.