Cam aici au vrut elitele să se ajungă

Al-Qaida: Jihadul va fi mai puternic după moartea lui bin Laden

Liderul Al-Qaida în Peninsula Arabică (AQPA), Nasser al-Wahishi, a avertizat Statele Unite ale Americii că „răul cel mai mare” urmează să vină după moartea lui Osama bin Laden, într-un mesaj online postat pe site-urile islamiste.

”Americanii l-au ucis pe șeic (…), dar trebuie să știe că Jihadul va fi mai puternic acum decât în timpul vieții sale”, a declarat yemenitul al-Wahishi în mesajul dat publicității miercuri de centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

“Nu vă imaginați că afacerea s-a terminat (…) Ceea ce urmează este încă și mai rău, ceea ce vă așteaptă este mai intens și mai nociv”, a adăugat liderul AQPA, adăugând: ”vă veți mușca degetele și veți regreta zilele șeicului “ Osama bin Laden.

AQPA a luat naștere dintr-o fuziune, în 2009, între ramurile yemenită și saudită ale rețelei. Aceasta a încercat la 25 decembrie să trimită colete capcană în SUA la finalul lui octombrie 2010, acestea fiind descoperite de poliție la Dubai și în Marea Britanie înainte de a exploda.

Sursa: Lupta pentru Ortodoxie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *