Citez dinRIVAROL nr.2998 – 6 mai 2011:

Iata ce declara David Twerskyalias Skverer Rebbe si ghidul uneia dintre cele mai importante organizatii evreiesti ultra-ortodoxe din lume, Rachmastrivka Hasidic : daca la ora actuala Japonezii sunt asa crunt loviti de tsunami si cutremure de pamnt, e din cauza lor. Da, chiar asa. Fiindca au avut nemaipomenita ndrazneala sa bage la zdup doi studenti de scoala talmudica (yeshiva), ucenicii acestui Rebbe si arestati n 2008 ntr’un aeroport japonez, n timp ce transportau (desigur, doar pentru consumul lor personal) numai 90 000 de tablete de ecstasy. Un marafet. Astfel, dupa ce a pus diagnosticul actualelor probleme ale Japoniei, rabinul indica acesteia si etapele eliberarii de dezastre : eliberarea rapida a celor doi tineri cumsecade… Aceste cuvinte au fost afirmate n timpul unei recente sarbatori de Purim, la Ierusalim, unde s’a rugat, n fata unei numeroase asistente pentru eliberarea celor doi traficanti. Adunarea raspunse „Amin”.

Skverer Rebbe nu’i un oarecare. Nascut la Iasi, n Romnia, n 1940, s’a mutat cu familia la Bucuresti n 1945 nainte de a emigra n America.

Ïn aceste secte ultra-ortodoxe, puterea se transmite din tata’n fiu. O putere concreta, caci a fost primit de Bill si Hillary Clinton la Casa Alba, n 2000.

Rabinul le’a daruit un magnific sfesnic cu sapte ramuri… Sa speram ca japonezii vor sti sa asculte un sfat asa de luminat. Pentru binele lor………

Robert SPIELER

Cititi va rog si:

GRAV. In recenta sa carte, “The King’s Torah”, RABINUL Yitzhak Shapira scrie ca: “EVREII POT UCIDE GOIMI, fie ei si copii”…

RABINI israelieni cer ca evreii s nu mai vanda si sa nu mai inchirieze proprietati ne-evreilor … AVEM DREPTUL SA PROCEDAM LAFEL?

RABIN: Agentele Mossad au dezlegare sa faca sex cuteroristii

Sursa: Blogul lui SACCSIV

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer