Într-o recentă prezentare la o conferință TED, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbește despre problema emisiilor de CO2 și efectele sale asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă de urmărire a emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C, unde:

P = Persoane / locuitori ai globului
S = Servicii/ persoană
E = energie/ servicii
C = CO2 / unitate de energie

Apoi, el adaugă faptul că, în scopul de a ajunge la 0 cu nivelul de CO2, “probabil unul din factorii acestei înmulțiri ar trebui să fie aproape de zero.”

Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates începe să descrie modul în care primul număr – P (pentru persoane) – ar putea fi redus. El spune: “Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni… număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%. ”

Puteți urmări aceste afirmații lahttp://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html

Reducerea populației lumii prin vaccinuri

Această declarație a venit din partea lui Bill Gates fără urmă de ezitare, fără a se bâlbâi sau a da vreun semn că face o greșeală de exprimare. Se pare că a fost o parte deliberată și calculată dintr-o prezentare bine dezvoltată și coerentă.

Deci, ce înseamnă următoarea afirmație a lui Bill Gates “dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem aceste numere cu 10 sau 15%?”

În mod evident, această afirmație implică faptul că vaccinurile sunt o metodă de reducere a populației. La fel și “serviciile de îngrijire a sănătății”, despre care toți cititorii NaturalNews deja știu că sunt, de fapt “servicii de perpetuare a bolilor” și aduc mai multe prejudicii decât ajută oamenii.

Cum pot fi utilizate vaccinurile în așa fel încât să ducă la reducerea populației lumii?

În cazul în care vaccinurile sunt utilizate în scopul reducerii populației, există doar trei moduri reale în care acestea ar putea fi, teoretic, “eficiente” din punctul de vedere al celor care doresc să reducă populația globului:

1) Ar putea ucide oamenii încet, într-un mod care trece neobservat, efectele apărând poate peste 10 – 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

2) S-ar putea reduce fertilitatea și, prin urmare, rata natalității în întreaga lume ar scădea, reducând astfel populația lumii pentru mai multe generații succesive. Această metodă prin care e provocată ”moartea lentă” ar putea părea mai acceptabilă pentru oamenii de știintă care doresc să vadă populația mondială în scădere, dar nu au destul curaj să ucida oamenii direct, prin medicina convențională. Există deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi spontanehttp://www.truthistreason.net/bill-gates-says-vaccines-can-help-reduce-world-population

3) Vaccinurile ar putea crește rata de deces în cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scară largă ar putea fi urmate de o eliberare deliberată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă, cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare a vaccinurilor ca “arme biologice”ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al căror sistem imunitar a slăbit ca urmare a vaccinărilor anterioare.

Fundația Bill și Melinda Gates

Poate că nu întâmplător, Fundația Bill și Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari în programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetării și dezvoltării de “vaccinuri activate de sudoare”, care ar putea utiliza nano-materiale cu învelișuri speciale pentru a transmite vaccinurile în organismul uman fără a utiliza injecțiile.

Mai interesant, fundația sa a investit, de asemenea, milioane de dolari în tehnologii de sterilizare care au fost numite soluții de “castrare temporară”.

http://www.scribd.com/doc/32170890/Bill-Gates-Funds-Covert-Vaccine-Nanotechnology

Se pare că acțiunile Fundației Gates sunt în totală concordanță cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a menționat-o Bill Gates în discursul său de la conferința TED:

CO2 = P x S x E x C.

Prin reducerea natalității (prin tehnologiile sterilizare) și creșterea penetrării vaccinurilor către întreaga populație a lumii, scopul său declarat de reducere a populației globale cu 10 până la 15% ar putea fi atins în doar câțiva ani.

Cine vor rămâne în viață? Oamenii inteligenți

Lucrul interesant despre toate acestea este faptul că această campanie de reducere a populației la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu  va avea impact asupra oamenilor care le vor evita în mod conștient. Iar acei oameni sunt, în general, mai inteligenți decât media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporită de a duce mai departe civilizația umană prin analiza serioasă a lucrurilor.

În cazul în care umanitatea se va salva de la distrugerea proprie și va deveni o specie competitivă în univers, uciderea membrilor mai puțin inteligenți ai societății ar putea părea, pentru cei ce conduc lumea, o abordare perfect rezonabilă. Nu sunt de acord cu această abordare, dar poate fi exact ceea ce gândesc ei.

Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fără îndoială, o dovadă că ați picat un fel de test de IQ universal, indiferent dacă demararea acestei testări este sau nu intenția reală a celor ce influențează lumea, cum e Bill Gates. Mai important, aceasta este și o trădare a propriei biologii, deoarece aceasta indică faptul că nu aveți încredere în capacitatea propriului dumneavoastră. sistem imunitar de a vă proteja chiar și de infecții ușoare.

Încercați să nu fiți printre cei 10 –15% care sunt sacrificați prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!

Fiți sănătoși și înțelepți și veți supraviețui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime în rândul gânditorilor convenționali ce nu au suficientă inteligență cât să pună la îndoială ce li se spune să facă de către propriile guverne corupte.

Primit pe e-mail.

Iată și filmul cu prezentarea lui Bill Gates (se poate selecta subtitrarea in limba română !!!).

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer