MŃsurile de securitate din aeroporturile americane au devenit atÔt de stricte dupŃ atacurile din 11 septembrie 2001, ţncÔt ofi■erii de securitate au ajuns sŃ perchezi■ioneze chiar ║i bebelu║ii.

Unul dintre ei a fost cŃutat ║i-n scutece dupŃ ce cŃruciorul ţn care se afla acesta a declan║at alarma detectoarelor de explozibil.

O fotografie fŃcutŃ de un pasager, Jacob Jester, cu ajutorul telefonului mobil, i-a scandalizat pe americani. Imaginea o aratŃ pe mama bebelu║ului cum ţ║i ■ine copilul pentru a fi perchezi■ionat corporal de cŃtre ofi■erii de securitate ai aeroportului.

“Este o mŃsurŃ extremŃ. Nu a║ vrea ca fiul meu sŃ fie supus la a║a ceva”, a declarat Jester pentru msnbc.com. El a postat fotografia pe Twitter cu urmŃtorul comentariu: “Tocmai am vŃzut agen■i de securitate cum perchezi■ioneazŃ un bebelu║ la Aeroportul KCI. Asta chiar cŃ ţntrece limitele”.

Administra■ia securitŃ■ii spune cŃ ofi■erii au urmat “proceduri corespunzŃtoare de perchezi■ie” dupŃ ce cŃruciorul ţn care se afla bebelu║ul a declan║at cÔnd a fost scanat pentru explozibil.

http://www.frontpress.ro

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer