Msurile de securitate din aeroporturile americane au devenit att de stricte dup atacurile din 11 septembrie 2001, nct ofierii de securitate au ajuns s percheziioneze chiar i bebeluii.

Unul dintre ei a fost cutat i-n scutece dup ce cruciorul n care se afla acesta a declanat alarma detectoarelor de explozibil.

O fotografie fcut de un pasager, Jacob Jester, cu ajutorul telefonului mobil, i-a scandalizat pe americani. Imaginea o arat pe mama bebeluului cum i ine copilul pentru a fi percheziionat corporal de ctre ofierii de securitate ai aeroportului.

“Este o msur extrem. Nu a vrea ca fiul meu s fie supus la aa ceva”, a declarat Jester pentru msnbc.com. El a postat fotografia pe Twitter cu urmtorul comentariu: “Tocmai am vzut ageni de securitate cum percheziioneaz un bebelu la Aeroportul KCI. Asta chiar c ntrece limitele”.

Administraia securitii spune c ofierii au urmat “proceduri corespunztoare de percheziie” dup ce cruciorul n care se afla bebeluul a declanat cnd a fost scanat pentru explozibil.

http://www.frontpress.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *