mitropolitul ambrozie al kalavritelor si eghialiei 198x300 Mitropolitul Ambrozie al Kalavritelor: guvernul elen este dirijat de masoni antisitemMitropolitul Ambrozie al Kalavritelor și Eghialiei (Biserica Ortodoxă Elenă) a publicat o adresare oficială către credincioși în care califică drept criminală participarea  la recensământul organizat de autoritățile statului. Nemulțumirea mitropolitului Kalavritelor și Eghialiei a fost provocată de faptul că în ancheta utilizată în recensământ a fost exclusă întrebarea legată de apartenența religioasă a grecilor.

„În opinia noastră, pe de o parte, forțele străine care ne dirijează și planifică „globalizarea”, iar pe de altă parte politicienii supuși, care reprezintă organele puterii executive, doresc instaurarea așa-numitului „stat laic”, adică a unui stat în care să nu existe noțiunea de Dumnezeu!”, a declarat mitropolitul Ambrozie.

În opinia mitropolitului, guvernul grec realizează un plan de „eliminarea a lui Dumnezeu din viața societății”. „Inițial a fost introdusă căsătoria civilă, apoi a fost eliminată noțiunea de religie din buletinele de identitate. Apoi a fost introdus programul de globalizare. Acum se încearcă introducerea „cartei cetățeanului”. Se pare că toate acestea sunt planurile evreilor-masoni, persecutori a Mântuitorului Hristos”, concluzionează ierarhul.

Mitropolitul Ambrozie a condamnat  și prezența în anchetă a întrebării legate de „concubinaj”, pe lângă cele legate de căsătorie. În opinia ierarhului, în acest fel statul legalizează curvia, ceea ce reprezintă „o batjocură la adresa Legii Dumnezeiești și o luare în derâdere a eticii creștine”.

În cele din urmă, mitropolitul Ambrozie a declarat că participarea la recensământ este neacceptabilă din considerente că fiecare care acceptă să fie chestionat săvârșește următoarele păcate:

– renunță la identitatea de ortodox

– săvârșește o batjocură la adresa moralei creștine

– participă la legalizarea concubinajului.

Sursa: AntiMedia

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer