mitropolitul ambrozie al kalavritelor si eghialiei 198x300 Mitropolitul Ambrozie al Kalavritelor: guvernul elen este dirijat de masoni antisitemMitropolitul Ambrozie al Kalavritelor i Eghialiei (Biserica Ortodox Elen) a publicat o adresare oficial ctre credincioi n care calific drept criminal participarea la recensmntul organizat de autoritile statului. Nemulumirea mitropolitului Kalavritelor i Eghialiei a fost provocat de faptul c n ancheta utilizat n recensmnt a fost exclus ntrebarea legat de apartenena religioas a grecilor.

„n opinia noastr, pe de o parte, forele strine care ne dirijeaz i planific „globalizarea”, iar pe de alt parte politicienii supui, care reprezint organele puterii executive, doresc instaurarea aa-numitului „stat laic”, adic a unui stat n care s nu existe noiunea de Dumnezeu!”, a declarat mitropolitul Ambrozie.

n opinia mitropolitului, guvernul grec realizeaz un plan de „eliminarea a lui Dumnezeu din viaa societii”. „Iniial a fost introdus cstoria civil, apoi a fost eliminat noiunea de religie din buletinele de identitate. Apoi a fost introdus programul de globalizare. Acum se ncearc introducerea „cartei ceteanului”. Se pare c toate acestea sunt planurile evreilor-masoni, persecutori a Mntuitorului Hristos”, concluzioneaz ierarhul.

Mitropolitul Ambrozie a condamnat i prezena n anchet a ntrebrii legate de „concubinaj”, pe lng cele legate de cstorie. n opinia ierarhului, n acest fel statul legalizeaz curvia, ceea ce reprezint „o batjocur la adresa Legii Dumnezeieti i o luare n derdere a eticii cretine”.

n cele din urm, mitropolitul Ambrozie a declarat c participarea la recensmnt este neacceptabil din considerente c fiecare care accept s fie chestionat svrete urmtoarele pcate:

– renun la identitatea de ortodox

– svrete o batjocur la adresa moralei cretine

– particip la legalizarea concubinajului.

Sursa: AntiMedia

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.