Ursc oamenii grai

da iar copypasta de pe Futezatorii. ca mi-e lene sa scriu ceva nou. Plus. Stiu ca nu ma cititi si acolo, ca sunteti niste bastarzi lenesi care stiti doar sa aveti pretetii, da nu si sa va duceti sa faceti trafic unde am io chef sa faceti trafic, ca niste drone utile. sugeti pula.

Mi se pare c a fi gras e o nesimire fa de ntreaga ras uman. De parc s-a trezit unu’ ntr-o zi i a zis „Sugi pula, omenire. Eu nu vreau s mai art ca un om, vreau s art ca o mors rozalie, i cu toate astea s fiu tratat n contiuare ca un om”. Ocup spaiu i sunt transpirai i dizgraioi. Nimic nu e mai scrbos dect grsimea aia care neac toate formele, acoper tot i te face gelatinos aa, ca un jeleu de carne. Cum s traieti aa? Cum s scrbeti nervul ocular tuturor oamenilor normali din jur, doar c eti tu prea nesimit s fii om i ai decis s fii gras? Nu mai bine te sinucizi?

Ursc graii care spun c ar vrea s slbeasc i nu pot. Sugi pula. Normal c poi. E simplu. Te opreti din mcat. Sau, dac vrei s o arzi sntos, calculeaz ct mnnci pe zi, i mnnc exact aceleai lucruri, DAR JUMATE. Att. sta e tot secretul.

Ursc graii care vor s slbeasc trind. Care au impresia c exist un aparat de masaj care face grsimea s disparprin magie. Care in diet cu varz i castravete. Care borsc ca s slbeasc. Ia o biciclet, f ture de parc i mnnc jumate din ce mnnci. Att. Grsimea nu dispare de la masaj i trebuie s fii idiot s ai impresia c merge. A, i dac eti att de lene nct s faci liposucie, merii mpucat.

Ursc graii care zic c au o problem medical. S moar m-ta, mnnci tu 1500 de calorii pe zi, faci micare minim jumtate de or pe zi, i tot eti gras! Exact aa se ntmpl! Tu trieti sntos i, ca prin minune, ari ca un butoi de untur! Absolut! E glandular.

Ursc graii care au impresia c-s drgui c-s durdulii. Tipii grai care se cred joviali i hazlii. tii ce-i hazliu? C nu-i vezi pula! i cel mai tare ursc grasele care nu-i dau seama c singurul lucru sexy pe care ar putea s-l fac e s se sinucid. Ursc grasele care ncearc s se simt bine n baruri. Care danseaz, unduind din unci, fcnd valuri cu osnza. Terminai cu ccatul sta, c inducei stare de vom oamenilor normali. Mar n staul, la rumegat. Ocupai spaiu aiurea.

Ursc grasele care se resemneaz c au ele mari. Mare ccat c ai e mari. s pline de grsime, ca tot corpul tu. Normal c sunt mari. i nimnui nu-i plac ele i att. Sunt parte din ansamblu, formeaz un tot unitar. Dac m mulumeam cu o pereche de e mari i att, i puneam silicoane scaunului pe care stau i futeam la el cu patos.

Ursc oamenii care folosesc alte cuvinte pentru gras dect gras. Plinu. Nu e plinu, e plin ochi cu maionez. Forme voluptoase, durduliu. i cel mai tare ursc diminutivul „grsu”. Grsu nu poate fi dect un om de 1.40 m. Cnd ai osnz, eti gras. Crezi c dac foloseti un diminutiv, pari mai puin imens i mai drgu? Sa-mi sugior pulicua.

Ursc graii care fac glume despre cum sunt ei grai. De parc faptul c i bat joc de umanitate e hazliu HAHA UIT-TE LA MINE SUNT GRAS I FAC GLUME CU ASTA CEEA SE NSEAMN C NU-S COMPLEXAT, BA CHIAR M SIMT BINE N CORPUL MEU. Mar, m, i spnzur-te cu un furtun de grdin. Obezitatea nu e o boal. E o nesimire.

P.S. mi plac ele mici i tari.

Pregtii harpoanele!

Sursa: PiticiGratis

comentariu rapcea.ro:Știu c unii o s fac pe indignații, o s ma judece și o s se scandalizeze pentru limbaj, discriminare, etc. Problema lor. Nu le convine, s nu citeasc. Eu mi permit s preiau chiar și materiale obscene, dac am chef. Desigur, chiar și posesorii de site-uri ”Ortodoxe” vor rde pe nfudate, dar nu și pot permite luxul de a fi sinceri. Și-ar pierde audiența. Avantajul de a nu fi n gașca ”preacuvioșilor” sau ”yoghinilor” este c ți poți permite s fii tu nsuți. M amuz ipocrizia plin de ”cucernicie” și puritanism a celor care cred c Hristos nu a rs niciodat. Oare ce o fi fcut la nunta din Caana Galileii !?

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *