Urăsc oamenii grași

da iar copypasta de pe Futezatorii. ca mi-e lene sa scriu ceva nou. Plus. Stiu ca nu ma cititi si acolo, ca sunteti niste bastarzi lenesi care stiti doar sa aveti pretetii, da nu si sa va duceti sa faceti trafic unde am io chef sa faceti trafic, ca niste drone utile. sugeti pula.

Mi se pare că a fi gras e o nesimțire față de întreaga rasă umană. De parcă s-a trezit unu’ într-o zi și a zis „Sugi pula, omenire. Eu nu vreau să mai arăt ca un om, vreau să arăt ca o morsă rozalie, și cu toate astea să fiu tratat în contiuare ca un om”. Ocupă spațiu și sunt transpirați și dizgrațioși. Nimic nu e mai scârbos decât grăsimea aia care îneacă toate formele, acoperă tot și te face gelatinos așa, ca un jeleu de carne. Cum să traiești așa? Cum să scârbești nervul ocular tuturor oamenilor normali din jur, doar că ești tu prea nesimțit să fii om și ai decis să fii gras? Nu mai bine te sinucizi?

Urăsc grașii care spun că ar vrea să slăbească și nu pot. Sugi pula. Normal că poți. E simplu. Te oprești din mâcat. Sau, dacă vrei să o arzi sănătos, calculează cât mănânci pe zi, și mânâncă exact aceleași lucruri, DAR JUMATE. Atât. Ăsta e tot secretul.

Urăsc grașii care vor să slăbească trișând. Care au impresia că există un aparat de masaj care face grăsimea să dispară prin magie. Care țin dietă cu varză și castravete. Care borăsc ca să slăbească. Ia o bicicletă, fă ture de parc și mănâncă jumate din ce mănânci. Atât. Grăsimea nu dispare de la masaj și trebuie să fii idiot să ai impresia că merge. A, și dacă ești atât de leneș încât să faci liposucție, meriți împușcat.

Urăsc grașii care zic că au o problemă medicală. Să moară mă-ta, mănânci tu 1500 de calorii pe zi, faci mișcare minim jumătate de oră pe zi, și tot ești gras! Exact așa se întâmplă! Tu trăiești sănătos și, ca prin minune, arăți ca un butoi de untură! Absolut! E glandular.

Urăsc grașii care au impresia că-s drăguți că-s durdulii. Tipii grași care se cred joviali și hazlii. Știi ce-i hazliu? Că nu-ți vezi pula! Și cel mai tare urăsc grasele care nu-și dau seama că singurul lucru sexy pe care ar putea să-l facă e să se sinucidă. Urăsc grasele care încearcă să se simtă bine în baruri. Care dansează, unduind din șunci, făcând valuri cu osânza. Terminați cu căcatul ăsta, că induceți stare de vomă oamenilor normali. Marș în staul, la rumegat. Ocupați spațiu aiurea.

Urăsc grasele care se resemnează că au țâțele mari. Mare căcat că ai țâțe mari. Îs pline de grăsime, ca tot corpul tău. Normal că sunt mari. Și nimănui nu-i plac țâțele și atât. Sunt parte din ansamblu, formează un tot unitar. Dacă mă mulțumeam cu o pereche de țâțe mari și atât, îi puneam silicoane scaunului pe care stau și futeam la el cu patos.

Urăsc oamenii care folosesc alte cuvinte pentru gras decât gras. Plinuț. Nu e plinuț, e plin ochi cu maioneză. Forme voluptoase, durduliu. Și cel mai tare urăsc diminutivul „grăsuț”. Grăsuț nu poate fi decât un om de 1.40 m. Când ai osânză, ești gras. Crezi că dacă folosești un diminutiv, pari mai puțin imens și mai drăguț? Sa-mi sugișor pulicuța.

Urăsc grașii care fac glume despre cum sunt ei grași. De parcă faptul că își bat joc de umanitate e hazliu HAHA UITĂ-TE LA MINE SUNT GRAS ȘI FAC GLUME CU ASTA CEEA SE ÎNSEAMNĂ CĂ NU-S COMPLEXAT, BA CHIAR MĂ SIMT BINE ÎN CORPUL MEU. Marș, mă, și spânzură-te cu un furtun de grădină. Obezitatea nu e o boală. E o nesimțire.

P.S. Îmi plac țâțele mici și tari.

Pregătiți harpoanele!

Sursa: PiticiGratis

comentariu rapcea.roȘtiu că unii o să facă pe indignații, o să ma judece și o să se scandalizeze pentru limbaj, discriminare, etc. Problema lor. Nu le convine, să nu citească. Eu îmi permit să preiau chiar și materiale obscene, dacă am chef. Desigur, chiar și posesorii de site-uri ”Ortodoxe” vor râde pe înfudate, dar nu își pot permite luxul de a fi sinceri. Și-ar pierde audiența. Avantajul de a nu fi în gașca ”preacuvioșilor” sau ”yoghinilor” este că îți poți permite să fii tu însuți. Mă amuză ipocrizia plină de ”cucernicie” și puritanism a celor care cred că Hristos nu a râs niciodată. Oare ce o fi făcut la nunta din Caana Galileii !?

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer