Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va fi cardul de identitate cu cip sau cardul de sanatate. DACA NICI CAND NE-O SPUN PE FATA NU PRICEPEM …

Citez din articolul Vreme: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate:

Ministrul Comunicațiilor și Tehnologiei Informațiilor, Valerian Vreme, a declarat, joi, că orice român va avea și în lumea virtuală o identitate, pentru aplicațiile dezvoltate de instituțiile statului, cu ajutorul unui soft care va fi operațional într-un an.

Ministrul Comunicațiilor și Tehnologiei Informațiilor, Valerian Vreme, a declarat, într-o conferință de presă susținută cu ocazia ședinței Asociației Municipiilor din România (AMR) de la Târgu Mureș, că le-a prezentat primarilor de municipii reuniți o serie de proiecte dezvoltate de Ministerul Comunicațiilor, care construiește strategii și planuri pentru a respecta “Agenda Digitală Europa 2020” la care a aderat.

“Dacă discutăm de proiectele în operare, putem discuta de sistemul de achiziții publice care anul acesta pe primele aproape șase luni se ridică la volumul anului 2010, cu economii de peste 18 la sută. Ei ( autoritățile locale- n.r.) sunt principalii beneficiari și au economii de peste 18 la sută. Avem proiecte în implementare – și astăzi am prezentat în fața membrilor AMR Sistemul Național de Plată cu cardul bancar, un sistem dedicat plății taxelor și impozitelor locale de către cetățeni prin intermediul cardului bancar, folosind o platformă web. În fază de proiectare și foarte important pentru alfabetizarea României este proiectul managementului identității”, a spus Vreme.

Vreme a susținut că proiectul respectiv – care va folosi o platformă soft finanțată din fonduri europene, operațională în circa un an – presupune că orice român va avea și în lumea virtuală o identitate, pentru aplicațiile dezvoltate de instituțiile statului.

“Practic, orice cetățean al României, pe lângă identitatea pe care o are, cu buletinul de identitate, va trebui să aibă și în lumea virtuală o identitate, care să îi permită să acceseze aplicațiile care la ora actuală sunt destul de bine conturate în cadrul instituțiilor statului. De multe ori ne lovim de această problematică, a managementului identității”, a spus Vreme.

El a precizat că în ce privește platforma legată de managementul identității, aspectul hard este dat de dispozitiv – care poate fi cardul de identitate cu cip, cardul de sănătate sau telefonul, în timp ce platforma soft va fi realizată printr-un program cu finanțare europeană.

Vreme a susținut că îi este greu să estimeze cât ar putea costa o astfel de “soluție majoră în România”, dar a arătat că platforma soft ar putea să fie operațională în termen de 12 luni, după care va “urma și o perioadă de implementare, legată de hard”.

Vreme a dat asigurări că nu vor apărea probleme legate de securitatea datelor și că sistemul poate rezista atacurilor.

El a arătat că în ce privește Sistemul Național Electronic de Plată cu cardul bancar, aplicația funcționează deja în unele primării, care au avut deja destul de multe încasări prin intermediul acesteia, și ea a rezistat chiar și la 60.000 de atacuri pe oră.   În prezent, în cadrul acestui sistem se derulează faza în care se distribuie “credențialele”, a mai spus ministrul.

“Primăria Târgu Mureș este prima care a primit aceste credențiale. Credențialele presupun primirea de către orice cetățean a numărului de utilizator și a parolei, cu care va intra în sistem. Primăria Târgu Mureș este prima care a primit aceste credențiale și cred că de săptămâna aceasta va începe distribuirea și, totodată, conștientizarea cetățeanului legat de acest nou mod de a pune problema”, a arătat Vreme.

Iata si ce mai putem citi in articolul Vrei-nu vrei, vei avea un avatar!:

Fiecare român va fi prezent în lumea virtuală, fie că vrea, fie că nu vrea. Valerian Vreme, ministrul Comunicațiilor susține că, în curând, instituțiile statului vor dezvolta un soft ce va include date despre toți cetățenii României.

Platforma va fi funcțională în cel mult un an.”Practic, orice cetățean al României, pe lângă identitatea pe care o are, cu buletinul, va trebui să aibă și în lumea virtuală o identitate, care să îi permită să acceseze aplicațiile din cadrul instituțiilor statului”, a spus Vreme.
Comentariu saccsiv:

Majoritatea populatiei nici nu realizeaza ce i se intampla. Si din pacate chiar multi dintre cei ce-si spun ca s-au trezit, dorm de fapt pe ei si viseaza ca pot accepta orice, caci la momentul implantului unui cip in corp, il vor refuza.

Iar intre timp SISTEMUL lucreaza de zor si tot tese la panza de paianjen si ne tot infasoare in ea. Ca nu ne rupem cand ne prinde doar cu un fir sau doua. Ci stam ca habaucii si ne iluzionam ca ne vom elibera noi cand va fi momentul …

Pana la urma cred ca au dreptate acestia:

VIDEO (si rezumatul transcriptului): Ierodiaconul Avel Semeonov indemna in 2006 sa nu luam nici macar cartile de identitate „din plastic”

Doar un cip, fie el chiar si implantat, nu ajuta pe cei ce pregatesc imparatia antihristului. Au nevoie de un complex sistem in care sa-l integreze:

PIRAMIDA e-GUVERNARII

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

“Înscrierea copilului la școală, înmatricularea mașinii, rezervarea biletelor de tren, comanda unui buchet de flori – totul, absolut se va face cu semnătura electronică”

De la 1 iulie 2011 declaratiile se vor depune numai in SISTEM ELECTRONIC. Va fi nevoie de SEMNATURA ELECTRONICA OBLIGATORIE

SEMNATURA ELECTRONICA: De la 1 IUNIE, medicii si farmacistii vor transmite raportarile catre CNAS exclusiv in format electronic, iar de la 1 IULIE declaratia 112 se va depune, de catre toate firmele, numai prin internet

DECIZIE CSAT: MAI va controla bazele de date ale primăriilor. E legat de eRomania?

Judecator Carmen Elena Paduraru: „E-ROMANIA – un pas hotarator spre DICTATURA”

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Inclusiv de internetul obiectelor:

Comentariul zilei (23.09.2010): legatura dintre WEB 3.0 si RFID

INTERNETUL OBIECTELOR – RFID: Rezolutia Parlamentului European din 15 iunie 2010. Sau cum ni se construieste o cusca invelita in staniol frumos colorat

FOTO: Cipurile RFID antifurt de pe haine au pregatit doar terenul …

Parlamentul Europea: ETICHETELE HAINELOR VOR AVEA CIP

Doar astfel vor putea aduce omenirea in situatia de a nu mai putea vinde sau cumpara fara semnul fiarei. Asta se tot uita. Ne amintim doar ca semnul va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte. Nu si de celalalt aspect. Uitam ca sunt legate intre ele. Si majoritatea ne axam strict pe chestia cu cipul. Dar si acest aspect il abordam in general prost, caci zicem: pana la urma ce mare lucru un buletin cu cip?

Vai de noi. E clar ca fara ajutorul bunului Dumnezeu nu vom putea razbi, dar ne facem vinovati ca prea stam ca umerasele. Si SISTEMUL tot tese si tot tese intruna. Si noi nu ne desprindem. Nu refuzam nimic. Acceptam tot si ne iluzionam …

Sursa: Blogul lui SACCSIV

comentariu rapcea.ro: m-am tot gândit ce este de făcut. Această tactică de obișnuire gradată a populației se pare că dă roade, dacă nu ne vom trezi la timp. Din păcate, cei care sunt de acord că cipurile nu sunt bune, că ele premerg semnului fiarei, sunt dezbinați, de nu se pot înțelege 2 inși unul cu altul. După multă meditație și rugăciune, am ajuns la concluzia că numai la Dumnezeu stă nădejdea noastră. Noi singuri, nu putem face nimic. Inimile oamenilor se trezesc numai de către Creatorul lor, când va veni momentul. Ce putem face noi este să Îl rugăm să ne trezească mai repede, li să nu ne lase să ne pierdem. Și pentru că rugăciunea fără fapte bune nu este primită, să facem tot ce putem și noi pentru a ține steagul sus în lupta anti-cip.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *