Citez din articolulVreme: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate:

Ministrul Comunicaiilor i Tehnologiei Informaiilor, Valerian Vreme, a declarat, joi, c orice romn va avea i n lumea virtual o identitate, pentru aplicaiile dezvoltate de instituiile statului, cu ajutorul unui soft care va fi operaional ntr-un an.

Ministrul Comunicaiilor i Tehnologiei Informaiilor, Valerian Vreme, a declarat, ntr-o conferin de pres susinut cu ocazia edinei Asociaiei Municipiilor din Romnia (AMR) de la Trgu Mure, c le-a prezentat primarilor de municipii reunii o serie de proiecte dezvoltate de Ministerul Comunicaiilor, care construiete strategii i planuri pentru a respecta “Agenda Digital Europa 2020” la care a aderat.

“Dac discutm de proiectele n operare, putem discuta de sistemul de achiziii publice care anul acesta pe primele aproape ase luni se ridic la volumul anului 2010, cu economii de peste 18 la sut. Ei ( autoritile locale- n.r.) sunt principalii beneficiari i au economii de peste 18 la sut. Avem proiecte n implementare – i astzi am prezentat n faa membrilor AMR Sistemul Naional de Plat cu cardul bancar, un sistem dedicat plii taxelor i impozitelor locale de ctre ceteni prin intermediul cardului bancar, folosind o platform web. n faz de proiectare i foarte important pentru alfabetizarea Romniei este proiectul managementului identitii”, a spus Vreme.

Vreme a susinut c proiectul respectiv – care va folosi o platform soft finanat din fonduri europene, operaional n circa un an – presupune c orice romn va avea i n lumea virtual o identitate, pentru aplicaiile dezvoltate de instituiile statului.

“Practic, orice cetean al Romniei, pe lng identitatea pe care o are, cu buletinul de identitate, va trebui s aib i n lumea virtual o identitate, care s i permit s acceseze aplicaiile care la ora actual sunt destul de bine conturate n cadrul instituiilor statului. De multe ori ne lovim de aceast problematic, a managementului identitii”, a spus Vreme.

El a precizat c n ce privete platforma legat de managementul identitii,aspectul hard este dat de dispozitiv – care poate fi cardul de identitate cu cip, cardul de sntate sau telefonul, n timp ce platforma soft va fi realizat printr-un program cu finanare european.

Vreme a susinut c i este greu s estimeze ct ar putea costa o astfel de “soluie major n Romnia”, dar a artat c platforma soft ar putea s fie operaional n termen de 12 luni, dup care va “urma i o perioad de implementare, legat de hard”.

Vreme a dat asigurri c nu vor aprea probleme legate de securitatea datelor i c sistemul poate rezista atacurilor.

El a artat c n ce privete Sistemul Naional Electronic de Plat cu cardul bancar, aplicaia funcioneaz deja n unele primrii, care au avut deja destul de multe ncasri prin intermediul acesteia, i ea a rezistat chiar i la 60.000 de atacuri pe or. n prezent, n cadrul acestui sistem se deruleaz faza n care se distribuie “credenialele”, a mai spus ministrul.

“Primria Trgu Mure este prima care a primit aceste credeniale. Credenialele presupun primirea de ctre orice cetean a numrului de utilizator i a parolei, cu care va intra n sistem. Primria Trgu Mure este prima care a primit aceste credeniale i cred c de sptmna aceasta va ncepe distribuirea i, totodat, contientizarea ceteanului legat de acest nou mod de a pune problema”, a artat Vreme.

Iata si ce mai putem citi in articolulVrei-nu vrei, vei avea un avatar!:

Fiecare romn va fi prezent n lumea virtual, fie c vrea, fie c nu vrea. Valerian Vreme, ministrul Comunicaiilor susine c, n curnd, instituiile statului vor dezvolta un soft ce va include date despre toi cetenii Romniei.

Platforma va fi funcional n cel mult un an.”Practic, orice cetean al Romniei, pe lng identitatea pe care o are, cu buletinul, va trebui s aib i n lumea virtual o identitate, care s i permit s acceseze aplicaiile din cadrul instituiilor statului”, a spus Vreme.
Comentariu saccsiv:

Majoritatea populatiei nici nu realizeaza ce i se intampla. Si din pacate chiar multi dintre cei ce-si spun ca s-au trezit, dorm de fapt pe ei si viseaza ca pot accepta orice, caci la momentul implantului unui cip in corp, il vor refuza.

Iar intre timp SISTEMUL lucreaza de zor si tot tese la panza de paianjen si ne tot infasoare in ea. Ca nu ne rupem cand ne prinde doar cu un fir sau doua. Ci stam ca habaucii si ne iluzionam ca ne vom elibera noi cand va fi momentul …

Pana la urma cred ca au dreptate acestia:

VIDEO (si rezumatul transcriptului): Ierodiaconul Avel Semeonov indemna in 2006 sa nu luam nici macar cartile de identitate „dinplastic”

Doar un cip, fie el chiar si implantat, nu ajuta pe cei ce pregatesc imparatia antihristului. Au nevoie de un complex sistem in care sa-l integreze:

PIRAMIDAe-GUVERNARII

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional…

“nscrierea copilului la coal, nmatricularea mainii, rezervarea biletelor de tren, comanda unui buchet de flori – totul, absolut se va face cu semnturaelectronic”

De la 1 iulie 2011 declaratiile se vor depune numai in SISTEM ELECTRONIC. Va fi nevoie de SEMNATURA ELECTRONICAOBLIGATORIE

SEMNATURA ELECTRONICA: De la 1 IUNIE, medicii si farmacistii vor transmite raportarile catre CNAS exclusiv in format electronic, iar de la 1 IULIE declaratia 112 se va depune, de catre toate firmele, numai prininternet

DECIZIE CSAT: MAI va controla bazele de date ale primriilor. E legat deeRomania?

Judecator Carmen Elena Paduraru: „E-ROMANIA – un pas hotarator spreDICTATURA”

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemuluiantihristic

Inclusiv de internetul obiectelor:

Comentariul zilei (23.09.2010): legatura dintre WEB 3.0 siRFID

INTERNETUL OBIECTELOR – RFID: Rezolutia Parlamentului European din 15 iunie 2010. Sau cum ni se construieste o cusca invelita in staniol frumoscolorat

FOTO: Cipurile RFID antifurt de pe haine au pregatit doar terenul…

Parlamentul Europea: ETICHETELE HAINELOR VOR AVEACIP

Doar astfel vor putea aduce omenirea in situatia de a nu mai putea vinde sau cumpara fara semnul fiarei. Asta se tot uita. Ne amintim doar ca semnul va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte. Nu si de celalalt aspect. Uitam ca sunt legate intre ele. Si majoritatea ne axam strict pe chestia cu cipul. Dar si acest aspect il abordam in general prost, caci zicem: pana la urma ce mare lucru un buletin cu cip?

Vai de noi. E clar ca fara ajutorul bunului Dumnezeu nu vom putea razbi, dar ne facem vinovati ca prea stam ca umerasele. Si SISTEMUL tot tese si tot tese intruna. Si noi nu ne desprindem. Nu refuzam nimic. Acceptam tot si ne iluzionam …

Sursa: Blogul lui SACCSIV

comentariu rapcea.ro: m-am tot gndit ce este de fcut. Aceast tactic de obișnuire gradat a populației se pare c d roade, dac nu ne vom trezi la timp. Din pcate, cei care sunt de acord c cipurile nu sunt bune, c ele premerg semnului fiarei, sunt dezbinați, de nu se pot nțelege 2 inși unul cu altul. Dup mult meditație și rugciune, am ajuns la concluzia c numai la Dumnezeu st ndejdea noastr. Noi singuri, nu putem face nimic. Inimile oamenilor se trezesc numai de ctre Creatorul lor, cnd va veni momentul. Ce putem face noi este s l rugm s ne trezeasc mai repede, li s nu ne lase s ne pierdem. Și pentru c rugciunea fr fapte bune nu este primit, s facem tot ce putem și noi pentru a ține steagul sus n lupta anti-cip.

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer