Regizorul Lans von Trier și-a descoperit rădăcinile: “Sunt un nazist!” Probabil că n-ar mai afirma acest lucru, dacă ar știi că asta îl face rudă cu Radu Mazăre :))

Cunoscutul regizor danez Lans von Trier a făcut un șir de declarații șocante în timpul premierei filmului „Melancolia” la Cannes, comunică Hollywood Reporter.

Fon Trier a declarat că „mult timp mă consideram un evreu și eram foarte fericit”. Recent, acesta a făcut o descoperire uimitoare: „În realitate, sunt german. Strămoșii mei au fost germani. Am aflat mai târziu ca sunt de fapt nazist. Am avut o enormă plăcere să aflu acest lucru. Cred că acum am început să-l înțeleg pe Hitler. El îmi este simpatic”.

“Nu susțin cel de-al doilea Război Mondial și nu sunt împotriva evreilor. Israelul mă cam enervează însă…” a continuat regizorul care a încheiat surprinzător atunci când, prezente lângă el Kirsten Dunst și Charlotte Gainsbourg  au început să se uite ciudat: “Cum pot sa termin fraza așa? Ok, sunt nazist!”

În același timp, el a mărturisit  că următorul său film ar putea fi The Final Solution – cu referire la planul Germaniei naziste de execuție în masă a evreilor.

Sursa: AntiMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *