Respect pentru Primarul Moscovei. Flegme pentru iubitorul de poponari Sorin Oprescu. Moscova: autoritățile interzic din nou organizarea paradei homosexualilor

Autoritățile de la Moscova au confirmat informația cu privire la interzicerea desfășurării a paradei gay în capitala rusă, motivând acest răspuns prin numeroasele proteste și nemulțumiri manifestate de locuitorii orașului și societatea civilă.

Serviciul de presă al primăriei orașului Moscova a declarat pentru agenția „Interfax” că în în adresa autorităților capitalei au sosit mai multe cereri de interzicere a manifestației publice ale minorităților sexuale.

În special, cele mai numeroase adresări au venit din partea reprezentanților tuturor confesiunilor religioase din Federația Rusă.

Inițiatorul organizării paradei gay, Nicoli Alekseev a comunicat agenției „Interfax” că autoritățile de la Moscova au interzis organizarea manifestației publice ale homosexualilor care urma să aibă loc la 28 mai.

„Acest refuz a fost primit peste o zi după decizia Curții Europene pentru Drepturile omului, care a recunoscut drept ilegale interzicerea de trei ori consecutiv a organizării paradelor „mândriei homosexuale” în perioada 2006-2008”, a declarat Alexeev. Potrivit lui, autoritățile au argumentat refuzul său făcând referință la Conventiei pentru apărarea drepturilor omului si a libertăților fundamentale din 4 noiembrie 1950.

Sursa: AntiMedia

comentariu rapcea.ro: respect pentru ruși și primarii lor, scuipați pentru iubitorul de poponari Oprescu, care și anul acesta a aprobat pentru 4 iunie, parada homosexualilor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *