AutoritŃ■ile de la Moscova au confirmat informa■ia cu privire la interzicerea desfŃ║urŃrii a paradei gay ţn capitala rusŃ, motivÔnd acest rŃspuns prin numeroasele proteste ║i nemul■umiri manifestate de locuitorii ora║ului ║i societatea civilŃ.

Serviciul de presŃ al primŃriei ora║ului Moscova a declarat pentru agen■ia „Interfax” cŃ ţn ţn adresa autoritŃ■ilor capitalei au sosit mai multe cereri de interzicere a manifesta■iei publice ale minoritŃ■ilor sexuale.

╬n special, cele mai numeroase adresŃri au venit din partea reprezentan■ilor tuturor confesiunilor religioase din Federa■ia RusŃ.

Ini■iatorul organizŃrii paradei gay, Nicoli Alekseev a comunicat agen■iei „Interfax” cŃ autoritŃ■ile de la Moscova au interzis organizarea manifesta■iei publice ale homosexualilor care urma sŃ aibŃ loc la 28 mai.

„Acest refuz a fost primit peste o zi dupŃ decizia Cur■ii Europene pentru Drepturile omului, care a recunoscut drept ilegale interzicerea de trei ori consecutiv a organizŃrii paradelor „mÔndriei homosexuale” ţn perioada 2006-2008”, a declarat Alexeev. Potrivit lui, autoritŃ■ile au argumentat refuzul sŃu fŃcÔnd referin■Ń la Conventiei pentru apŃrarea drepturilor omului si a libertŃ■ilor fundamentale din 4 noiembrie 1950.

Sursa: AntiMedia

comentariu rapcea.ro: respect pentru ruși și primarii lor, scuipați pentru iubitorul de poponari Oprescu, care și anul acesta a aprobat pentru 4 iunie, parada homosexualilor !

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer