Autoritile de la Moscova au confirmat informaia cu privire la interzicerea desfurrii a paradei gay n capitala rus, motivnd acest rspuns prin numeroasele proteste i nemulumiri manifestate de locuitorii oraului i societatea civil.

Serviciul de pres al primriei oraului Moscova a declarat pentru agenia „Interfax” c n n adresa autoritilor capitalei au sosit mai multe cereri de interzicere a manifestaiei publice ale minoritilor sexuale.

n special, cele mai numeroase adresri au venit din partea reprezentanilor tuturor confesiunilor religioase din Federaia Rus.

Iniiatorul organizrii paradei gay, Nicoli Alekseev a comunicat ageniei „Interfax” c autoritile de la Moscova au interzis organizarea manifestaiei publice ale homosexualilor care urma s aib loc la 28 mai.

„Acest refuz a fost primit peste o zi dup decizia Curii Europene pentru Drepturile omului, care a recunoscut drept ilegale interzicerea de trei ori consecutiv a organizrii paradelor „mndriei homosexuale” n perioada 2006-2008”, a declarat Alexeev. Potrivit lui, autoritile au argumentat refuzul su fcnd referin la Conventiei pentru aprarea drepturilor omului si a libertilor fundamentale din 4 noiembrie 1950.

Sursa: AntiMedia

comentariu rapcea.ro: respect pentru ruși și primarii lor, scuipați pentru iubitorul de poponari Oprescu, care și anul acesta a aprobat pentru 4 iunie, parada homosexualilor !

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *