Dragi prieteni,

Vă invităm la conferința “Freedom from Conflict and Fear. The Teachings of the Tibetan Yogini Majig Labdron” (Dincolo de conflict si frică. Invățătura Yoghinei Tibetane Majig Labdron) susținută de Dna.
Nina Robinson (practicantă Dzogchen, discipolă a profesorului și maestrului tibetan Chogyal Namkhai Norbu) care va avea loc Joi, 26 mai, ora 18.00, la Sala de Consiliu a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, str. Pitar Mos nr. 7-13 (etajul I), Bucuresti.

Oamenii sunt întotdeauna implicați în diverse conflicte atât exterioare cît si ​​interioare.
Multe învățături străvechi din estul îndepărtat cu privire la modul de a deveni definitiv liber de această condiție există și astăzi.

Acestea sunt la fel de aplicabile și eficiente astăzi și în Vest, la fel cum au fost întotdeauna pentru adepții din orient.

Vorbitoarea va oferi câteva informații generale despre aceste lucruri, cu referire în special la sensul esențial al învățăturii de Majig Labdron, o renumită yogină tibetană din secolului al 11-12.

Învățăturile de Majig Labdron reprezintă eliminarea cauzelor fundamentale ale problemelor noastre și este larg răspândită în toate școlile din budismului tibetan. În zilele noastre de asemenea și în
multe părți ale lumii.
Aceasta este unica învățătură de origine din Tibet care a fost apoi dusă în India.

INTRAREA ESTE LIBERĂ

CONFERINȚA VA FI ȚINUTĂ ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Va așteptam cu drag.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer