Românii Edward Maya și Vika Jigulina au obținut trofeul Top Dance Song, la Billboard Music Awards 2011, decernate duminică seară, la Las Vegas, informează un comunicat remis Mediafax.

La gala Billboard Music Awards 2011, evenimentul de decernare a premiilor celui mai puternic clasament muzical din lume, piesa “Stereo love” de Edward Maya și Vika Jigulina a fost desemnată câștigătoare la categoria Top Dance Songs, la care a fost nominalizată, cu două piese, și celebra Lady Gaga.

În cadrul galei Billboard Music Awards au fost premiați artiștii de pe primele locuri ale topului Billboard din perioada 28 februarie 2010 – 1 martie 2011.

“Stereo love” a intrat pe poziția 93 în Billboard Hot 100 și a reușit să urce pe locul 16 în prestigiosul clasament american, bazat pe difuzări radio și vânzări.

Peste 160 de milioane de vizionări pe youtube
Single-ul “Stereo love” a obținut discul de aur în Belgia și Finlanda, discul de platină în Germania, Danemarca, Suedia, Elveția, SUA și Canada și un dublu disc de platină în Spania și Italia. Iar pe youtube este un adevărat hit, piesa lansată în urmă cu un an adunând, până acum, pest 160 de milioane de vizionări, dintre care 120 de milioane pe varianta oficială a hitului.

Eduard Marian Ilie, cunoscut mai bine ca Edward Maya, născut pe 29 iunie 1986 în București, este un producător, cântăreț și compozitor român. A lansat single-ul “Stereo Love” în 2009, alături de Vika Jigulina, iar albumul cu același titlu – anul trecut. Tot cu Vika Jigulina a lansat și single-urile “This Is My Life” (2010) și “Desert Rain” (2011).

Vika Jigulina, născută Victoria Corneva, pe 18 februarie 1983, la Cahul, Republica Moldova, este o producătoare de muzică, cântăreață și DJ din România.

Finaliștii și câștigătorii Billboard Music Awards sunt determinați de poziția ocupată în topurile Billboard și activitatea de streaming pe rețelele de socializare.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer