Romnii Edward Maya i Vika Jigulina au obinut trofeul Top Dance Song, la Billboard Music Awards 2011, decernate duminic sear, la Las Vegas, informeaz un comunicat remis Mediafax.

La gala Billboard Music Awards 2011, evenimentul de decernare a premiilor celui mai puternic clasament muzical din lume, piesa “Stereo love” de Edward Maya i Vika Jigulina a fost desemnat ctigtoare la categoria Top Dance Songs, la care a fost nominalizat, cu dou piese, i celebra Lady Gaga.

n cadrul galei Billboard Music Awards au fost premiai artitii de pe primele locuri ale topului Billboard din perioada 28 februarie 2010 – 1 martie 2011.

“Stereo love” a intrat pe poziia 93 n Billboard Hot 100 i a reuit s urce pe locul 16 n prestigiosul clasament american, bazat pe difuzri radio i vnzri.

Peste 160 de milioane de vizionri pe youtube
Single-ul “Stereo love” a obinut discul de aur n Belgia i Finlanda, discul de platin n Germania, Danemarca, Suedia, Elveia, SUA i Canada i un dublu disc de platin n Spania i Italia. Iar pe youtube este un adevrat hit, piesa lansat n urm cu un an adunnd, pn acum, pest 160 de milioane de vizionri, dintre care 120 de milioane pe varianta oficial a hitului.

Eduard Marian Ilie, cunoscut mai bine ca Edward Maya, nscut pe 29 iunie 1986 n Bucureti, este un productor, cntre i compozitor romn. A lansat single-ul “Stereo Love” n 2009, alturi de Vika Jigulina, iar albumul cu acelai titlu – anul trecut. Tot cu Vika Jigulina a lansat i single-urile “This Is My Life” (2010) i “Desert Rain” (2011).

Vika Jigulina, nscut Victoria Corneva, pe 18 februarie 1983, la Cahul, Republica Moldova, este o productoare de muzic, cntrea i DJ din Romnia.

Finalitii i ctigtorii Billboard Music Awards sunt determinai de poziia ocupat n topurile Billboard i activitatea de streaming pe reelele de socializare.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.