Ideea de a-i transforma pe consumatori în roboți vi se pare ciudată? Acesta este obiectivul pe care l-au stabilit cercetătorii corporației INTEL, pentru următoarea decadă! Fondată în anul 1968 sub numele de Integrated Electronics Corporation, compania globalistă INTEL are sediul central în orașul Santa Clara, California (SUA) și este actualmente cel mai mare producător, la nivel mondial, de cipuri semiconductoare.  INTEL produce de asemenea plăci de bază, interfețe de rețea, circuite, memorii flash, cipuri grafice, procesoare incorporate și alte dispozitive pentru rețele de comunicații și calculatoare.
Laboratorul de cercetare din Pittsburg al corporației INTEL lucrează la dezvoltarea unor implanturi craniene care pot controla diferite dispozitive, direct prin intermediul undelor cerebrale sau, altfel spus, prin intermediul gândurilor și al intențiilor utilizatorului. Altfel spus, atunci când vom cumpăra unele produse INTEL, ne vom face și o operație de implant cranian. Pentru a putea folosi acele produse, ni se vor introduce în creier anumite circuite electronice.

„Telecomenzi” cerebrale pentru leneși

Motivația acestor inovații este hilară: cercetătorii par să creadă că oamenii vor obosi la un moment dat să folosească aparatura electronică la modul clasic, apăsând pe butoane sau folosind o telecomandă. Ei sunt foarte încrezători că clienții lor se vor adapta rapid, dorindu-și foarte mult să nu mai aibă nevoie de tastatură, mouse, sau telecomandă. Cercetătorii INTEL merg pe ideea că majoritatea persoanelor se vor sătura de dispozitivele cu nenumărate butoane cum ar fi Iphone-urile, Android Smart Phone-urile și chiar de excentrica „masă” Microsoft (Microsoft surface table).
Până în anul 2020 se estimează că se va reuși introducerea pe scară largă a acestor cipuri care vor fi implantate în creierul clienților corporației Intel. Dezvoltarea acestor dispozitive necesită însă multe investigații asupra modului în care funcționează creierul. Transformarea undelor cerebrale în semnale de comandă pentru circuitele electronice implantate nu este totuși ceva banal. Echipa INTEL folosește scanări MRI (rezonanță magnetică în imagini) ale creierului pentru a găsi pattern-urile cerebrale asociate anumitor gânduri.
Mulți alți cercetători au început să tatoneze acest domeniu. Recent, compania Toyota a făcut o demonstrație cu un nou produs, un scaun pe rotile controlat cu ajutorul undelor cerebrale, estimând procentul de reușită al comenzilor prin intermediul gândurilor la 95%. Oamenii de știință ai Universității Utah din SUA au creat un transmițător cerebral wireless (fără fir) care le permite maimuțelor să controleze brațe de robot.

Ce se ascunde în spatele implanturilor cerebrale
Realizarea unei interfețe computerizate a creierului presupune mult mai mult decât roboți care să ne înconjoare din toate părțile. Dacă oamenii de știință pot transforma undele cerebrale în acțiuni specifice, atunci ne putem aștepta în viitor, la crearea unor adevărate lumi virtuale, cu un spectru larg de activități, toate generate de undele noastre cerebrale. Altfel spus, un fel de Matrix…
Articolele de popularizare a acestor idei uită însă să menționeze faptul că acele cipuri implantate în creier vor include cu siguranță și antene pentru transmisia datelor și comenzilor, ceea ce implică un pericol major pentru sănătate, datorită iradierilor. Problema este însă mult mai serioasă decât atât: dacă modul în care putem comanda noi unele dispozitive exterioare cu ajutorul creierului este încă în studiu, fenomenul invers, de controlare a creierului cu ajutorul unor dispozitive externe, este deja bine pus la punct. Odată ce acceptăm implantarea unor dispozitive electronice de emisie-recepție în creierul nostru, evident că ele pot funcționa bidirecțional într-un mod care nu depinde nicidecum de voința noastră.

Altfel spus, cei care vor face greșeala să accepte aceste implanturi vor primi în ființa lor un sui-generis cal troian prin intermediul căruia vor putea fi controlate cu ușurință mult mai mare de sistemele de tip HAARP, iar acest control nu se referă doar la gânduri, ci implică și inducerea unor stări și chiar imboldul de a realiza anumite acțiuni. În plus, aceste cipuri vor permite localizarea și identificarea persoanelor, precum și supravegherea lor. Este înspăimântător să vedem în ce mod se corelează toate aceste informații, conducând toate către dezideratul statului planetar de tip fascist, în care toți oamenii vor fi permanent supravegheați, monitorizați și controlați, fiind reduși la statutul de sclavi ai guvernului unic mondial de tip globalist al Noii Ordini Mondiale.

sursa: yogaesoteric

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer