Considernd cã parada homosexualilor reprezintã o manifestare cu caracter provocator, obscen si anti-social, care aduce atingere bunelor moravuri si ordinii publice, Noua Dreaptã organizeazã smbãtã 4 iunie Marsul pentru Normalitate.

Manifestarea este autorizatã de Primãria Capitalei si va avea loc ntre orele 11:00 – 14:00 pe traseul:Piata Victoriei – Calea Victoriei – Splaiul Independentei – Dealul Patriarhiei (Piata Unirii).

Adunarea participantilor se va face n parcarea din centrul Pietei Victoriei ntre orele 11:30-12:00. La manifestare sunt asteptati toti membrii si simpatizantii Noii Drepte, precum si toti cei ce sustin valorile familiei traditionale si doresc sã-si exprime opozitia fatã de manifestãrile publice ale homosexualilor care promoveazã ntr-o manierã ostentativã perversiunea si promiscuitatea, prezentate n mod ipocrit drept “stil de viatã alternativ” si elemente de “diversitate”.

Daca ai stat deoparte si ai privit cum n fiecare an parãzile homosexualilor promoveazã ideea legalizãrii cãsãtoriilor homosexuale si adoptiilor de copii de catre “cuplurile” de homosexuali, te ntrebãm acum:ct timp vei mai sta deoparte? Lupta pe care noi o ducem n folosul cauzei romnesti are nevoie de sprijinul si participarea tuturor celor care simt si gndesc ca noi, inclusiv a ta!

Nu te multumi doar sã ne dai dreptate! Renuntã la rolul de spectator si participã la Marsul pentru Normalitate din acest an, pentru a demonstra o datã pentru totdeauna cã ROMANIA NU E SODOMA SI NICI NU VA FI!

Biroul de Presa al Noii Drepte

info@nouadreapta.org

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer