iran spanzurare 194x300 n Iran au fost spnzurai n public doi pedofili. internationalnIran au fost executai prin spnzuratoare doipedofili. Sentinele au fost executate duminic 29 mai . Ambii au fost spnzurai pe o pia central a orauluiKermanshah, localizat n vestulIranului. Execuia a fost urmrit de o mulime de oameni care scanda “Triasc Justiia!!!” n semn de aprobare a execuieipedofililor.
Au fost fcute publice i numele pedofililor executai. Primul esteP. Mohammadi Pashterizeh, judecat i executat pentru violarea unui minor, violul fiind nregistrat pe video depedofil. Al doilea a fost condamnat pentru violarea unui copil de noua ani.
Din declaraiile oficialilor iranieni pe parcursul ultimului an au fost executai 145 criminali, inclusiv ultimii doi pedofili mai sus numii. Observatorii organizaiilor internaionale de tipul “Amnesty International” consider c oficialii iranieni declar un numar de cteva ori mai mic dect cel real, al execuiilor.
Teheranul declar c pedeapsa cu moartea este necesar pentru a asigura ordinea i respectarea legii. Oficialii iranieni mai declar c pedeapsa cu moartea este aplicata doar criminalilor care au svrit infraciuni extrem de grave i vina crora a fost pe deplin demonstrat.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.