Rally26riotpol 2 300x198 Tbilisi: forțele de ordine au dispersat manifestațiile de protest ale opoziției antisitemPoliția a utilizat gaze lacrimogene și tunuri de ap„ pentru a dispersa protestatarii din fața cl„dirii Parlamentului din Tbilisi. Potrivit Ministerului de Interne, au fost reținute 90 de persoane.

Apropiindu-se de manifestanți, trupele speciale de intervenție au cerut cet„țenilor s„ plece pe la casele sale, Óns„ liderii opoziției au cerut participanților la protest s„ r„m‚n„ pe locuri, chem‚nd tineretul s„ se al„ture acțiunilor de protest.

őnt‚mpin‚nd rezistenț„, organele de forț„ au utilizat gloanțe de cauciuc, gaze lacrimogene și tunurile de ap„ pentru a dispersa manifestanții.

“Armata sovietic„ a lui Rodionov, atac‚nd la 9 aprilie poporul georgian dintr-o singur„ direcție, a l„sat un loc pentru retragere. Ast„zi trupele speciale ale lui Saakașvili a Ónconjurat oamenii din toate p„rțile, f„r„ a-i permite s„ se retrag„”, a declarat Nino Burdjanadze agenției georgiene Medianews.

Potrivit liderului opoziției Nino Burdjanadze, printre cei arestați sunt și alți lideri ai formațiunilor de opoziție: Temur Șașiașvili, Luka Kurtanidze, Goghi Kavtaradze și Dima Geaiani.

Locația altui lider al opoziției, Iraklii Batiașvili este necunoscut„, comunic„ postul de televiziune “Maestro”, cu referire la familia politicianului. Este necunoscut„ și soarta copreședintelui “Partidului Georgian” Levan Gaceciladze. Președintele partidului “Georgian Liber„” Kaha Kukava a fost grav r„nit.

őn rezultatul confrunt„rilor dintre forțele de ordine și protestatari au decedat dou„ persoane, un b„rbat Ón v‚rst„ de 54 de ani și un polițist.


Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares