st moritz3 150x150 Despre agenda Bilderberg la St. Moritz (Cealalta Lume)Reuniunea din 2011 a grupului exclusivist Bilderberg va avea loc ţn perioada 9-12 iunie la Grand Hotel des Bains Kempinski din Sankt Moritz, Elvetia.* Un loc destinat, parca, pentru o astfel de reuniune. Nu mai reiau istoricul si controversele asupra grupului. Deocamdata nu au scapat ţn presa care urmareste activitatile grupului (pentru ca mare parte din “mainstream media” ignora subiectul, desi sefii de mari publicatii sunt prezente obisnuite la reuniunile anuale ale Bilderberg) nici agenda reuniunii, nici lista de invitati. Probabil astfel de date vor aparea abia ţn preajma reuniunii, de la jurnalistii care urmaresc cu interes evenimentul. Se anunta, oricum, o agenda ţncarcata: razboiul din Libia, Iranul – to be or not to be?á-, criza economica si urmarile sale, criza datoriilor suverane, viitorul zonei euro si chiar al Uniunii Europene, capcaunul chinez, Rusia si, de ce nu, scutul american anti-racheta, care pare sa ţnceapa sa se materializeze prin acordul romano-american.

Va fi interesant de vazut daca Romania a intrat suficient ţn atentia greilor clubului ţncat sa vedem vreun roman pe lista de invitati, atunci cand va fi publicata, de presa sau pe site-ul oficial al clubului.** Sa ne amintim ca reuniunea regionala europeana din 2010 a Comisiei Trilaterale, sora mai mica a clubului Bilderberg, a avut loc la Bucuresti, gazda fiind Mugur Isarescu.

Favoriti sunt, probabil, Isarescu si Ciolos ţn acest moment, dar nu se stie niciodata. Un comentator la articolul precedent despre clubul Bilderberg pare sigur ca cel putin doi romani au participat deja la reuniunile Bilderberg: Isarescu, “acum vreo 3-4 ani si poate si mai curand”, si astrologul Radu Stefanescu.

Potivit sursei citate, Stefanescu este astrologul a patru case regale din Europa si e specializat pe politica globala si catastrofe naturale. “El e fondatorul scolii de astrologie din Romania, dascalind majoritatea astrologilor cunoscuti de la noi. ╬nsa a umblat ţn toata lumea si a avut contact cu multi mistici si initiati (a facut facultatea si masteratele de astrologie ţn Iran, fosta Persie, leaganul astrologiei), aducand imagine buna Romaniei, dar si apreciere personala, dupa cum vedem”.

Nu am putut verifica nicaieri informatia, dar nu este exclus, atat timp cat unii participanti pot cere Clubului sa nu apara pe lista de invitati.

Sursa: BadPolitics

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares