Imaginile de mai sus sunt filmate de mine azi 1.06.2011 orele 12 la Judectoria Sectorului 2 București. Troll-ul cibernetic ce se semneaz cu pseudonimul Tais Toi mi-a lansat o ”ntlnire” pentru data și ora mai sus artate, ntr-un ”ceraceaf” fr cap și fr coad postat drept comentariu la articolul meu ”Un nou articol penibil pe yogaesoteric”. Deoarece oricum aveam azi treab pe acolo la ora respectiv, i-am lsat rspuns c voi veni acolo unde m convoac, și mai mult dect att, l voi face de rs dac nu va veni la ntlnirea pe care el singur a propus-o, asigurndu-l c voi filma momentul și l voi pune pe site.

Așa cum m așteptam, ”lupttorul” de tastatur de ”1,95 si 120 Kg. Inconfundabil.” cum se viseaz, nu a venit la ntlnire. Probabil c e vreun pricjit frustrat, de 150 și 45 kg, care crede c m sperie dac se d mai mare dect este.

Același lucru l-am fcut și la cursul de yoga de duminic, de la Pipera, unde am spus c voi aștepta pe oricare dintre comentatorii virulenți și obraznici (sub protecția anonimatului desigur) la ora 13 (cnd mi se termin cursul), pentru a le bga pe gt insultele, amenințrile și porcriile pe care le debiteaz la adresa mea și nu numai.

Și la ntlnirea de azi, eram pregtit s i bag pe gt CU PUMNUL – dac trebuie – troll-ului obraznic, insultele și invectivele pe care le debiteaz la adresa mea.

Probabil c scopul acestor porcrii este s nu mai las libertatea cititorilor s posteze comentarii, așa cum de altfel cenzureaz site-ul yogaesoteric, unde fiecare comentariu (care nu e postat tot de ”echipa” yogaesoteric) probabil c ajunge pn la Gregorian Bivolaru pentru a fi aprobat spre postare.

E trist s vezi c astfel de ”curajoși” se fac nevzuți cnd vine vorba de viața real. Nu mai vorbim aici de faptul dac au sau nu snge n ”ou”, ne ntrebm dac mai au ”ou” (acele organe tipic masculine, ce ne diferențiaz de partea femeiasc) sau dac le-au avut vreodat.

S fie sta rezultatul practicii yoga de la MISA: spume, bti cu pumnul n piept și urlete de Tarzan din fața tastaturii, și ciocu mic (pn la lipsa lui) n contactul DUR (promit !) cu realitatea unei ntlniri faț n faț !?

Nu pot s rspund dect c indivizii de genul Tais Toi ar trebui arestați pentru port ilegal de ”brbție” și puși s poarte haine femeiești, dup ”tratamentul” pe care femeile dace l ”administrau” fricoșilor la rzboi.

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer