Unui scopit…

Imaginile de mai sus sunt filmate de mine azi 1.06.2011 orele 12 la Judecătoria Sectorului 2 București. Troll-ul cibernetic ce se semnează cu pseudonimul Tais Toi mi-a lansat o ”întâlnire” pentru data și ora mai sus arătate, într-un ”ceraceaf” fără cap și fără coadă postat drept comentariu la articolul meu ”Un nou articol penibil pe yogaesoteric”. Deoarece oricum aveam azi treabă pe acolo la ora respectivă, i-am lăsat răspuns că voi veni acolo unde mă convoacă, și mai mult decât atât, îl voi face de râs dacă nu va veni la întâlnirea pe care el singur a propus-o, asigurându-l că voi filma momentul și îl voi pune pe site.

Așa cum mă așteptam, ”luptătorul” de tastatură de ”1,95 si 120 Kg. Inconfundabil.” cum se visează, nu a venit la întâlnire. Probabil că e vreun pricăjit frustrat, de 150 și 45 kg, care crede că mă sperie dacă se dă mai mare decât este.

Același lucru l-am făcut și la cursul de yoga de duminică, de la Pipera, unde am spus că voi aștepta pe oricare dintre comentatorii virulenți și obraznici (sub protecția anonimatului desigur) la ora 13 (când mi se termină cursul), pentru a le băga pe gât insultele, amenințările și porcăriile pe care le debitează la adresa mea și nu numai.

Și la întâlnirea de azi, eram pregătit să îi bag pe gât CU PUMNUL – dacă trebuie – troll-ului obraznic, insultele și invectivele pe care le debitează la adresa mea.

Probabil că scopul acestor porcării este să nu mai las libertatea cititorilor să posteze comentarii, așa cum de altfel cenzurează site-ul yogaesoteric, unde fiecare comentariu (care nu e postat tot de ”echipa” yogaesoteric) probabil că ajunge până la Gregorian Bivolaru pentru a fi aprobat spre postare.

E trist să vezi că astfel de ”curajoși” se fac nevăzuți când vine vorba de viața reală. Nu mai vorbim aici de faptul dacă au sau nu sânge în ”ouă”, ne întrebăm dacă mai au ”ouă” (acele organe tipic masculine, ce ne diferențiază de partea femeiască) sau dacă le-au avut vreodată.

Să fie ăsta rezultatul practicii yoga de la MISA: spume, bătăi cu pumnul în piept și urlete de Tarzan din fața tastaturii, și ciocu mic (până la lipsa lui) în contactul DUR (promit !) cu realitatea unei întâlniri față în față !?

Nu pot să răspund decât că indivizii de genul Tais Toi ar trebui arestați pentru port ilegal de ”bărbăție” și puși să poarte haine femeiești, după ”tratamentul” pe care femeile dace îl ”administrau”  fricoșilor la război.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *