Vino sambata 4 iunie la Marsul pentru Normalitate!

Considerānd cã parada homosexualilor reprezintã o manifestare cu caracter provocator, obscen si anti-social, care aduce atingere bunelor moravuri si ordinii publice, Noua Dreaptã organizeazã sāmbãtã 4 iunie Marsul pentru Normalitate.

Manifestarea este autorizatã de Primãria Capitalei si va avea loc īntre orele 11:00 – 14:00 pe traseul:Piata Victoriei – Calea Victoriei – Splaiul Independentei – Dealul Patriarhiei (Piata Unirii).

Adunarea participantilor se va face īn parcarea din centrul Pietei Victoriei īntre orele 11:30-12:00. La manifestare sunt asteptati toti membrii si simpatizantii Noii Drepte, precum si toti cei ce sustin valorile familiei traditionale si doresc sã-si exprime opozitia fatã de manifestãrile publice ale homosexualilor care promoveazã īntr-o manierã ostentativã perversiunea si promiscuitatea, prezentate īn mod ipocrit drept “stil de viatã alternativ” si elemente de “diversitate”.

Daca ai stat deoparte si ai privit cum īn fiecare an parãzile homosexualilor promoveazã ideea legalizãrii cãsãtoriilor homosexuale si adoptiilor de copii de catre “cuplurile” de homosexuali, te īntrebãm acum: cāt timp vei mai sta deoparte? Lupta pe care noi o ducem īn folosul cauzei romānesti are nevoie de sprijinul si participarea tuturor celor care simt si gāndesc ca noi, inclusiv a ta!

Nu te multumi doar sã ne dai dreptate! Renuntã la rolul de spectator si participã la Marsul pentru Normalitate din acest an, pentru a demonstra o datã pentru totdeauna cã ROMANIA NU E SODOMA SI NICI NU VA FI!

Biroul de Presa al Noii Drepte

info@nouadreapta.org

Sursa: Site-ul oficial al Noii Drepte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *