Îmi amintesc, copil fiind, la școală ne învățau să fim mândri că al nostru drag popor nu a fost un popor de cotropitori. Atunci mă chinuia o mândrie copilărească, specifică ființei inocente ușor influențabilă. Acum, la maturitate, nu pot spune că situația este la fel: nu mai am acea mândrie din copilărie, ci un necaz chinuitor; asta pentru că am observat un lucru- cotropitorii (acei războinici de ieri) sunt invadatorii economici de azi, iar aceștia au un standard de viață pe care noi îl invidiem; imperiile lor teritoriale de altă dată sunt imperiile economice de azi- asupriții sunt aceiași, adică noi- cu același trai amărât, iar din când în când mai primim o ciosvârtă să ne astâmpărăm o posibilă sete de revoltă!

Sincer, nu pot să-i condamn pe acești invadatori, cred că e în natura biologică a oamenilor să fie împărțiți precum celelalte viețuitoare, în prădători și rumegători. Nu-mi place să constat faptul că, întradevăr, avem comportamentul rumegătoarelor: speriați și dezbinați. Urăsc școala pentru faptul că m-a învățat să fiu mândru de statutul meu de necotropitor, urăsc școala pentru că mi-a impus statutul de rumegător, dându-mi drept exemplu înțelepciunea ciobanului mioritic; sincer, omul ăsta, ciobanul mioritic, trebuie dat ca exemplu negativ în școli, cum e posibil să știi că unii vin să te omoare pentru a te tâlhări iar tu să te apuci să faci ordine în gospodărie, ca după episodul morții gospodăria să fie ordonată? Să aibă ăia ce să fure mai bine? Preferam să știu că ciobanul mioritic le-a luat-o ălora înainte trimițându-i el pe ei in mormânt (parcă unul din principiile românești spune că paza bună trece primejdia rea).

Vă amintiți episodul din anii ’90, când unii dintre ai noștri strigau “nu ne vindem țara!”? Au apărut apoi și susținători ai teoriilor conspiraționiste care susțineau că împotriva României există un plan diabolic. Mulți am râs, alții am spus răspicat: “ai dom’le că n-are cum să se întâmple așa ceva” (românul în blândețea lui  nu concepe că omul este predispus răului).

Iată că după  douăzeci de ani, invadatorii nu se mai ascund, unii dintre ei își recunosc isprava pe față:”Pe 10 octombrie 2007, la trei luni dupa ce a devenit președinte al statului Israel, Shimon Peres producea o afirmație năucitoare, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, în fața a sute de reprezentanți ai cercurilor diplomatice evreiești: Israel cumpără România!” Vom spune: ei, și ce dacă ne-au cumpărat! Numai că nu ne-au cumpărat spre binele nostru ci spre al lor. Avuția noastră au cumpărat-o pe nimic (câteva zeci de miliarde de dolari a obținut România pe o economie, fără a fi luate în calcul resursele solului și subsolului, echivalată în 1990 la 800 de miliarde de dolari!!!). Dar faptul că ne-am vândut totul pe nimic nu este singura tristețe, pentru că cei care ne-au cumpărat ne-au și îndatorat- adică suntem și cu gospodăria vândută și cu bani îndatorați!!! Ce pot să spun despre acești băieți pricepuți care ne-au cumpărat?: bravo lor – rușine nouă!!!

Rușine pentru că nu am reacționat de fel și nu am apărat dreptul pe care l-am primit prin faptul că ne-am născut pe aceste meleaguri: acela de a fi stăpâni pe bogăția pământului natal și pe frumusețea acestuia. Potentialii bogați sunt acum percepuți ca cerșetori ai Europei (jignirea a fost difuzată pe toate canalele TV, când un distins francez a prezentat salutul românesc: o mână întinsă în semn de cerșeală – asta în timp ce românul întradevăr se zbate în sărăcie, sărăcie cauzată de faptul că și francezii sunt unii dintre cei care storc România de bogăție. Asta da batjocură: după ce ne sărăcesc mai și râd de noi).

Datori nu suntem numai noi, ci și generațiile care ne vor urma: adică copiilor noștri le-am pregătit un viitor de sclavi! Întradevăr, noi generația post-revoluție am distrus acest viitor, noi și stimabilii guvernanți de către noi aleși: acești șacali aleși drept păstori ai turmei,primind frâiele deciziei economice si politice, începând cu Ion Iliescu, Petre Roman, Emil Constantinescu, Zoe Petre, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Mugur Isarescu, Adrian Severin, Viorel Hrebenciuc, Călin Popescu Tăriceanu, Traian Băsescu, Emil Boc, ș.a., au mizat pe lobby-ul evreiesc pentru a accede si a se mentine la Putere. Puterea a însemnat în schimb vânzarea bogatei grădini românești, cea care ne hrănea. Principalii cumpărători ai României sunt cu adevărat afaceriști israelieni și tot ei sunt în spatele instituțiilor financiare care ne-au împovărat cu datorii. Prim-ministrul Israelului a raportat în kneset (parlamentul israelian) că misiunea de a cumpăra România a fost îndeplinită. După ce politicienii israelieni recunosc faptul că oamenii de afaceri israelieni au cumpărat România, aflăm și scopul final al acestei acțiuni: actuala locație a statului israelian este una nesigură pentru poporul evreu, peste tot sunt înconjurați de state neprietenoase și greu de stăpânit economic, sunt o enclavă într-o lume islamică. Prin cumpărarea României, israelienii pregătesc un teritoriu de rezervă pentru ei. Vă miră acest aspect? Gândiți-vă la faptul că dintotdeauna aceste meleaguri au fost râvnite de toți.  Să nu vă închipuiți că băieții ăștia sunt niște neștiutori și vor da buluc pe meleagurile românești, nu, se vor feri să întâmpine opoziție din partea populației. Ei vin încet, unii ca oameni de afaceri, apoi alții ca angajați, adică încet și cu răbdare.

Pentru a pregăti terenul propice mutării populației israeliene pe teritoriul României se acționează, astfel:

– în ultimul timp românii sunt goniți din propria lor țară prin politici care descurajează instituția familială, concomitent cu scăderea ratei natalității și implicit scăderea ratei demografice;

– crearea la nivel național a unei stări de sănătate precare a populației prin otrăvirea hranei din comerț cu substanțe nocive corpului uman și slăbirea până la declin a sistemului de sănătate publică, creșterea ratei mortalității;

– îndobitocirea populației, prin slăbirea sistemului național de educație, trecerea în umbră a valorilor umane și mediatizarea unor nonvalori umane ca modele de viață pentru toate segmentele de vârstă;

– distrugerea coeziunii între cetățeni prin cultivarea disprețului față de ceea ce înseamnă românesc;

– disoluția instituțională a statului prin reforme care au bulversat și distrug în

continuare esența a ceea ce înseamnă protecția unei națiuni: sistem judiciar, medicină, educație, administrare teritorială, artă, etc.; ultimele bastioane a ceea ce însemna siguranță națională și patriotism (internele și apărarea) au fost distruse prin aceleași politici de proastă finanțare a instituțiilor și subsalarizarea personalului acestor institutii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent și angajarea unor persoane nepregătite în domeniu, incompetente și predispuse la corupție – rezultatul s-a văzut!

Toate aceste acțiuni se desfășoară sub directa îndrumare a cumpărătorilor acestei țări și sunt săvârșite de ai noștri aleși, o șleahtă de pungași puși pe jaf și distrugere, că deh, popor, conducătorii cinstiți se pare că nu îți plac și-ți tai singur crenguța de sub picioare.

În lipsa unității sociale nu rămâne decât să lansăm o rugăciune către ei, cumpărătorii meleagurilor și bogățiilor noastre, cei către care stăm cu mâna întinsă cerând bani pentru a supraviețui:

Te rugăm pe Tine, Prea Desteptule Israel, Te rugăm pe Tine, Prea Descurcăreață Franță (etc. că sunteți mulți) – fie-vă milă, o Vouă Preamăriților acestei lumi, de o populație neștiutoare dar și nepăsătoare cu soarta ei, și dați-ne înapoi Preafrumoasa Grădină a Maicii Domnului și bogățiile ei, căci- pe principiul cade omul din pom și păcat să nu tragă un pui de somn – noi v-am dat vouă această Grădină pe degeaba iar acum suntem goi în toate! Iar de-o fi să nu știm iarăși să o gospodărim, s-o gospodăriți voi pentru noi și să ne culegeți și nouă roadele!

Aceste mesaj nu este îndreptat împotriva vreunui popor pomenit în aceste rânduri, ci dimpotivă, e o admirație pentru capacitatea altor popoare de a străluci prin bogățiile altora!

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer