Cred c poveștile ne nvaț greșit. Adevratul exemplu masculin din ele, pimpul medieval/fantasy pe care ar trebui s-l ia ca etalon orice puștan n creștere nu e Ft Frumos, Harap Alb sau Prslea cel voinic. E clar zmeul. Și femeile știu. Orice gagic cu capul pe umeri l-ar alege pe zmeu.

O prere extrem de greșit despre zmeu e c ar fi urt sau inuman. Nimic mai departe de adevr. n primul rnd, nu prea este descris. Fiind personaj negativ, singurul motiv pentru care nu este descris este c descrierea nu l-ar dezavantaja. Se spune de el doar c e fioros. Ce mascul ar vrea s fie perceput de exterior ca inofensiv, nu știu. Deci e un tip care arat periculos, și n-ai nimic de nașpa de zis de el, fizic.

Caracteristica principal a zmeului e c nu joac dup reguli. El cnd vrea ceva, se duce și ia. l doare la penis c, ca s te cstorești cu fata mpratului trebuie s aduni salți cu curul, s strngi ursul de coaie și s te duci pn la Lun s culegi mere de acolo. El e singurul om normal destul de confortabil pe mrimea penisului su nct s nu se supun la probe cretine ca s demonstreze altora c are sula solzoas. Lui i place fata mpratului, o ia de guler, o pune pe cal și se car acas. De ce? PENTRU C POATE. Nu are nevoie s se pun bine cu socrul. D-l n pizda mamii lui de socru, zmeul n-are nevoie s joace table cu babalcul, ca la s se simt bine și s-i cumpere mobli n cas, cum fac toți suglii. Zmeul nu d un rahat zburtor pe prerea socrului despre el.

Zmeul nu e genul de om care s stea la discuții cu femeile. Nu sun acas de la munc, nainte de a pleca, s vorbeasc de sentimente și lucruri fine cu nevasta. S i povesteasc ce zi grea a avut. S mpart greutție cu ea. El știe c femeia are nevoie de spațiu s fie ce vrea ea. E bazat c are pula destul de noduroas s n-aib chef aia niciodat s-l nșele și nu o sufoc cu prostiile lui. Arunc cu buzduganul n poart, cu o or nainte, s știe aia s pun masa.

Zmeul nu are nevoie de cal. Ce pula mea, e trendinez? Cum s te duci s cumperi pine, pe cal? Cum are Ft Frumos un prieten bun care zboar și vorbește și e magic și e cal. Zmeul merge pe jos. E om serios. Nu se cac pe el ecvestru. Vai ce alternativ suntem! Hrnim calul cu jratec. Te-n frez de hipster.

De fapt, de-asta și ia btaie zmeul. C nu trișeaz. E mizantrop. Nu are și nu a avut nevoie de prieteni. S-a ridicat pe propriile puteri. Nu i-a fcut masaj lombar lu’ Sfnta Vineri, nu i-a dat zahr Criasei Furnicilor, nu l-a crat n anus pe Statu-Palm-Barb-Cot ca s vin ia pe ultima sut de metri și, la datorie, s-l scoat din ccat. Nu are o turm de hadicapați ca Psril, Setil și Fomil, s fie puternici mpreun și s se fac reciproc s se simt interesanți. Nu st s se țigneasc cu corbul pentru un cioc de ap dulce. Și tocmai de-aia pierde la sfrșit. C se bazeaz pe propriile puteri, nu pe mrșvii ieftine. S sufe n prepuțul lui Geril și s i nghețe la focul.

Și zmeul e extrem de familist. St n banca lui, și vede de viaț, da’ dac i-ai omort un frate, un cumtru ceva, api vine dup tine cu toat familia și nu se las pn nu se rzbun.

Pn la urm, nici prințesele nu se plngeau de el. A zis vreuna, n vreo poveste “mam ce nasol era la zmeu, ce profita el de mine mpotriva voinței mele!” ? Pe dracu. Pleac napoi cu Ft Frumos c de, gura lumii, trebuie s par ele onorabile, nu c nu le-ar fi oferit zmeul orgasme multiple și n-ar fi avut grij de ele. Da’ na, așa e femeia, conteaz pentru ea mai mult s fie vzut bine dect s fie fericit. Și ar fi brfit-o lumea dac ar fi știut c st la zmeu de bun voie. Pn la urm asta e problema ei. Nu d bine n societate zmeul.

Un mascul rebel, care nu joac dup regulile altora, care nu sufoc sentimental, realizat pe propriile puteri și pentru care unitatea familial e cel mai important lucru din lume. Și gagicile ar trebui s-l aleag pe ftlul cu anturaj de handicapați, care vorbește cu calul.

Femeile nu vor s fie salvate. Vor s aib un zmeu care s le țin bine și s le lase impresia c lipsa lor de libertate e din vina lui, nu din cauz ca realmente nu le priește libertatea.

De-aia n-o s fiu niciodat Ft Frumos, pisi.

Sursa> Pitici Gratis

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer