Argumentul zmeu

Cred că poveștile ne învață greșit. Adevăratul exemplu masculin din ele, pimpul medieval/fantasy pe care ar trebui să-l ia ca etalon orice puștan în creștere nu e Făt Frumos, Harap Alb sau Prâslea cel voinic. E clar zmeul. Și femeile știu. Orice gagică cu capul pe umeri l-ar alege pe zmeu.

O părere extrem de greșită despre zmeu e că ar fi urât sau inuman. Nimic mai departe de adevăr. În primul rând, nu prea este descris. Fiind personaj negativ, singurul motiv pentru care nu este descris este că descrierea nu l-ar dezavantaja. Se spune de el doar că e fioros. Ce mascul ar vrea să fie perceput de exterior ca inofensiv, nu știu. Deci e un tip care arată periculos, și n-ai nimic de nașpa de zis de el, fizic.

Caracteristica principală a zmeului e că nu joacă după reguli. El când vrea ceva, se duce și ia. Îl doare la penis că, ca să te căsătorești cu fata împăratului trebuie să aduni salăți cu curul, să strângi ursul de coaie și să te duci până la Lună să culegi mere de acolo. El e singurul om normal destul de confortabil pe mărimea penisului său încât să nu se supună la probe cretine ca să demonstreze altora că are sula solzoasă. Lui îi place fata împăratului, o ia de guler, o pune pe cal și se cară acasă. De ce? PENTRU CĂ POATE. Nu are nevoie să se pună bine cu socrul. Dă-l în pizda mamii lui de socru, zmeul n-are nevoie să joace table cu babalâcul, ca ăla să se simtă bine și să-i cumpere mobliă în casă, cum fac toți sugălăii. Zmeul nu dă un rahat zburător pe părerea socrului despre el.

Zmeul nu e genul de om care să stea la discuții cu femeile. Nu sună acasă de la muncă, înainte de a pleca, să vorbească de sentimente și lucruri fine cu nevasta. Să îi povestească ce zi grea a avut. Să împartă greutăție cu ea. El știe că femeia are nevoie de spațiu să fie ce vrea ea. E bazat că are pula destul de noduroasă să n-aibă chef aia niciodată să-l înșele și nu o sufocă cu prostiile lui. Aruncă cu buzduganul în poartă, cu o oră înainte, să știe aia să pună masa.

Zmeul nu are nevoie de cal. Ce pula mea, e trendinez? Cum să te duci să cumperi pâine, pe cal? Cum are Făt Frumos un prieten bun care zboară și vorbește și e magic și e cal. Zmeul merge pe jos. E om serios. Nu se cacă pe el ecvestru. Vai ce alternativ suntem! Hrănim calul cu jăratec. Te-n freză de hipster.

De fapt, de-asta și ia bătaie zmeul. Că nu trișează. E mizantrop. Nu are și nu a avut nevoie de prieteni. S-a ridicat pe propriile puteri. Nu i-a făcut masaj lombar lu’ Sfânta Vineri, nu i-a dat zahăr Crăiasei Furnicilor, nu l-a cărat în anus pe Statu-Palmă-Barbă-Cot ca să vină ăia pe ultima sută de metri și, la datorie, să-l scoată din căcat. Nu are o turmă de hadicapați ca Păsărilă, Setilă și Fomilă, să fie puternici împreună și să se facă reciproc să se simtă interesanți. Nu stă să se țigănească cu corbul pentru un cioc de apă dulce. Și tocmai de-aia pierde la sfârșit. Că se bazează pe propriile puteri, nu pe mârșăvii ieftine. Să sufe în prepuțul lui Gerilă și să îi înghețe ăla focul.

Și zmeul e extrem de familist. Stă în banca lui, își vede de viață, da’ dacă i-ai omorât un frate, un cumătru ceva, apăi vine după tine cu toată familia și nu se lasă până nu se răzbună.

Până la urmă, nici prințesele nu se plângeau de el. A zis vreuna, în vreo poveste “mamă ce nasol era la zmeu, ce profita el de mine împotriva voinței mele!” ? Pe dracu. Pleacă înapoi cu Făt Frumos că de, gura lumii, trebuie să pară ele onorabile, nu că nu le-ar fi oferit zmeul orgasme multiple și n-ar fi avut grijă de ele. Da’ na, așa e femeia, contează pentru ea mai mult să fie văzută bine decât să fie fericită. Și ar fi bârfit-o lumea dacă ar fi știut că stă la zmeu de bună voie. Până la urmă asta e problema ei. Nu dă bine în societate zmeul.

Un mascul rebel, care nu joacă după regulile altora, care nu sufocă sentimental, realizat pe propriile puteri și pentru care unitatea familială e cel mai important lucru din lume. Și gagicile ar trebui să-l aleagă pe fătălăul cu anturaj de handicapați, care vorbește cu calul.

Femeile nu vor să fie salvate. Vor să aibă un zmeu care să le țină bine și să le lase impresia că lipsa lor de libertate e din vina lui, nu din cauză ca realmente nu le priește libertatea.

De-aia n-o să fiu niciodată Făt Frumos, pisi.

Sursa> Pitici Gratis

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *