pedofil 300x200 Guvernul Germaniei a legalizat pedofilia educatieBucletele ministerului german pentru problemele familiei îndeamnă părinții să facă „masaj sexual” copiilor în vârstă de 1-3 ani. Este vorba de două buclete de 40 de pagini, aprobate de Centrul pentru Educație Sanitară (Bundeszentrale fur gesundheitliche Aufklarung – BZgA), care se orientează către părinții tineri și copiii între 1 și 3 ani cât și cei între 4 și 6 ani.

“Tații nu acordă destulă atenție clitorului și vaginului fiicelor sale. Mângâind fiicele sale, tații nu acordă atenție acestei zone, în timp ce aceasta este unica metodă de a dezvolta mândria fetelor pentru faptul că sunt fete”, se spune în bucletul dedicat educației copiilor în vârstă de 1-3 ani. Autorii aduc argumente în plus: “când copilul își cheamă părinții, el își atinge toate părțile corpului, părinții trebuie să facă la fel”. Aceeași broșură sfătuiește părinții să permită și să îndemne copiii la masturbare, în afară de cazurile când astea ar putea provoca daune fizice. Copiii trebuie să știe că nu există părți rușinoase ale corpului. Corpul este casa de care trebuie să te mândrești. Copiilor în vârsta de 4-6 ani li se recomandă predarea kamasutrei.

Un alt produs al acestui centru federal este cărticica cu cântecele pentru copii în vârstă de 4 ani, în care picii sunt îndemnați să se marturbeze. Iată ce spun versurile unui cântecel inclus în această culegere, care are denumirea de “Nasul, burta și fundulețul”: “Când îmi ating corpul, înțeleg cum este. Am vagin, pentru că știu că sunt fetiță. Vaginul nu e doar pentru a face pipi. Când îl ating, simt plăcere”.

„Majoritatea țărilor recunosc că la vârsta copilăriei, este nevoie de inocență”, comentează decizia guvernului german publicistul canadian Michael O’Brien. „Dar ce vedem acum? Statul german lipsește copiii de această perioadă”, adaugă el. „Aceasta este filosofia materialismului, care vede toate normele morale și toate adevărurile legate de natura umană ca ceva represiv. Plăcerile și înțelegerea eronată a libertății – iată care sunt principiile de care se conduce statul”.

În prezent, această broșură este obligatorie în 9 landuri germane, în grădinițe și școli primare. Oricât ar parea de paradoxal, aceste broșuri au fost recomandate și organizațiilor care luptă împotriva pedofiliei. Tirajul broșurilor se ridică la milioane de exemplare în întreaga țară.
Guvernul afirmă că în urma unui sondaj, 93 la sută din părinți, pedagogi și psihologi au acceptat aceste instrucțiuni.

Este foarte probabil ca în curând acest model de educație a copiilor sa fie impus și altor state din Europa.

Sursa: AntiMedia

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer