Video: CARNE DIN FECALE …

Iata si ce putem citi in articolul Cercetătorii japonezi obțin carne din fecale:

Creșterea numărului populației generează o problemă serioasă: criza alimentară. Cercetătorii japonezi au găsit soluția salvatoare: creează fripturi comestibile din fecale umane.

Mitsuyuki Ikeda, cercetător la laboratorul Okayama, a obținut carne bazată pe proteine din excremente umane, potrivit news.yahoo.com.
Cercetătorii au extras acele proteine și au creat o friptură artificială, care conține 63% proteine, 25% carbohidrați, 3% lipide și 9% minerale. Carnea are culoare roșie, datorită unui colorant alimentar, este apoi aromată cu proteină de soia și chiar are gust de vită.
Studiile arată că industria ambalării produselor din carne este răspunzătoare pentru 18% din emisiile de gaze cu efect de seră.
Profesorul Ikeda este conștient de bariera psihologică peste care trebuie să treacă pentru că oamenii nu vor să accepte că mâncarea lor este fabricată din fecalele proprii sau ale semenilor, însă speră ca în timp și acest aspect să fie rezolvat, în favoarea unor motive mult mai logice: responsabilitatea față de mediul înconjurător, costul și faptul că are calorii mai puține.

Cititi va rog si:

ELITELE vor sa ne hraneasca cu gandaci?

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *