Un mesaj video postat pe site-ul NASA s-a transformat ntr-un semnal al faptului c lumea se apropie de o catastrof. Directorul Ageniei Aerospaiale nord-americane le-a cerut angajailor s-i pregteasc familiile pentru un dezastru natural. De-aici pn la cuvntul apocalips, nu a mai fost dect un pas, fcut imediat prin intermediul internetului.

“Gndii-v la dezastrele naturale ce s-ar putea produce n zonele voastre. Punei la punct un plan de pregtire a familiei n cas. Pregtii o trus de salvare!”, sunt cteva din sfaturile efului NASA ctre angajaii ageniei, care au fost ntiinai printr-un e-mail de existena nregistrrii postat pe site-ul oficial al NASA.

Un alt film conine alte recomandri fcute angajailor, care sunt sftuii s aib n cas rezerve pentru apte zile de ap mbuteliat, mncare uor de preparat i obiecte eseniale necesare n cazul unei ntreruperi prelungite a utilitilor i serviciilor. De asemenea, se recomand umplerea, mcar pe jumtate, a rezervoarelor mainilor i asigurarea unei truse de urgen.

Oficial, motivaia NASA pentru postarea acestor mesaje alarmiste o constituie faptul c un exerciiu la scar naional a relevat faptul c agenia nu este pregtit pentru dezastre naturale, ns pe internet circul deja teoria conform creia s-ar ascunde iminena unei catastrofe.

Se vorbete deja despre un cutremur devastator care ar urma s se produc pe 1 august 2011, n timp ce alt scenariu apocaliptic s-ar putea scrie pe 29 septembrie, n urma unei alinieri a planetelor. n fine, exist i varianta ca pe 8 noiembrie Pmntul s fie lovit de un asteroid cu diametrul de 500 de metri.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.